szkoła godna polecenia (1) Kurs zrobiłem w innej firmie 3 lata temu i oblewałem 3 razy na testach, kiedy... Jan z Rumii Pełen profesionalizm. (1) Wszystkim jak najbardziej polecam ! Pełen profesjonalizm, świetni... Mateusz HANIA I DAREK (PIOTR) :P - opinia (1) Po oficjalnym OPR od Naszego instruktorka;które Nas zmotywowało do dodania... HANIA I DAREK (PIOTR) :P
Goraco polecam:) (1) Bardzo gorąco polecam szkołę sk-luz! Można w szybki sposób nabyć wymaganych... ania Polecam (1) Co prawda zdalem za drugim razem, przy pierwszej probie przeskoczylem znak... Michal Profesjonalizm w każdym calu (1) Od pierwszego dnia, aż po sam egzamin pełne wsparcie, profesjonalne... Jakub JASIACZYK Zdałam ! (1) Co prawda za trzecim razem, ale to nie jest najważniejsze ! Tydzień temu... Asia POLECAM !!! (1) Gorąco polecam OSK "LUZ" kazdemu, kto w pelni profesionalnie chce przygotowac... Dawid Renata - opinia (1) Naprawdę gorąco polecam ten ośrodek. Zdałam za drugim podejściem. Szkolenie... Renata !! POLECAM !! (1) Zdałem za drugim razem teorię i za drugim razem praktykę ;) Jak na moje... Ra'Scad Zdałam za drugim razem 16.04.2009 (1) Polecam szkołę LUZ,profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego oraz... Ewelina K Polecam! (1) Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem prawka, właśnie dzięki tej szkole!... Marek Zdalem za pierwszym razem :)) 09.04.2009 (1) Jak ktoś chce zdac za pierwszym razem to polecam tylko tą szkole " LUZ".... Dymitr Siczewski Polecam (1) Zdałem za pierwszym razem - to chyba najlepsza rekomendacja. Profesjonalizm i... Andrzej Friedel Super ośrodek szkolenia (1) Polecam gorąco ten ośrodek szkolenia właśnie zdałam prawo jazdy świetnie mnie... Marzena P. Najlepsi instruktorzy w całym kraju!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właśnie zdałam egzamin za pierwszym razem oczywiście ;)) dziękuję wam... Marta Flisikowska Lepszej szkoły nie znajdziecie!!! - bo nie ma.. (1) LUZ – to jest to.. ;-))) Wczoraj zdałam za pierwszym podejściem..... Magda B. Najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Profesjonaliści pod każdym względem, zdałem egzamin za pierwszym... adam Najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Bardzo serdecznie polecam tą szkołę. Instruktorzy, pan Tomasz i pan Grzesiek... Andrzej Świetna szkola (1) Przyszłam na kurs do szkoły umiejac tylko przekręcić kluczyk w stacyjce i... Anna M.