POLECAM!!!! (1) Szkółka bardzo sympatyczna!! Bezstresowe,skuteczne nauczanie. Warto się... AgUś Zdecydowanie najlepsza szkoła (1) Polecam gorąco wszystkim osk LUZ, bezstresowa nauka (co się zdarza rzadko),... Kasia Bardzo ale to bardzo POLECAM!!!!! (1) Luz oni są najlepsi:) Zgadzam się z moimi przedmówcami co do... Monika
dziekuję :) (1) Szybko i bezstresowo:) Wczoraj zdałam egzamin. Dziekuję Grzesiowi i Tomkowi :) Mono Bardzo pozytywnie! (1) Polecam gorąco tą szkołe jazdy wszystkim tym którzy chcą zdać egzamin za... Paulina Bollin Justyna Polniak - opinia (1) Świetna szkoła fantastyczni instruktorzy pełen profesjionalizm i miła... Justyna Polniak Gorąco polecam! (1) W Luzie wyjezdziłem 26 h i dnia 9.12.2008r. zdałem egzamin na prawo jazdy za... Arek.K Marta - opinia (1) Kurs robiłam u konkurencji, ale na dodatkowe godzinki przed egzaminem... Marta Świetna szkoła! (1) Przesympatyczni instruktorzy, rewelacyjne przygotowanie do egzaminu,... Kasia Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy!! (1) Zdałam za pierwszym razem!! Naprawdę tacy instruktorzy to złoto, indywidualne... Justyna U. ,,jestem na tak:)'' (1) 20.10.2008 ZDAŁAM za pierwszym razem:D:D:D!!! a to wszystko dzięki Tomkowi u... Justyna G ZDAŁAM :))) (1) 15 października kursik zakończył się wynikiem pozytywnym na egzaminie - to... SYLWIA Buźka zdała:)) (1) Chciałam powiedzieć, że zdałam można poedzieć za 1 razem, ponieważ kurs... Asia PROFESJONALIŚCI !!! (1) WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ BEZPIECZNIE JEŹDZIĆ A NIE TYLKO PROWADZIĆ SAMOCHÓD... JAREK Warto (1) Chyba najlepszą rekomendacją jest fakt, że zdałem za pierwszym podejściem, a... Maciek Polecam!!!! (1) Zachęcam wszystkich do korzystania z usług szkoły LUZ!! Instruktorzy Tomek i... Maciek Zdecydowanie polecam!!! (1) Jazdy prowadzone zawsze w przyjaznej atmosferze, bez stresowania młodego... Ania B. REWELACJA!!!!!! :) (1) Gorąco polecam :) Jazdy prowadzone są profesjonalnie i bezstresowo, do... Magda REWELACJA :):):) (1) SZKOŁA JAZDY REWELACYJNA JEZDZILAM Z PANEM TOMKIEM I JESTEM ZACHWYCONA ZDAŁAM... TALA POLECAM!!!! (1) Poziom nauczania rewelacja, dużo cierpliwości, świetne prowadzenie zajęć... Magda