Nie byłam zadowolona (1) Widzę, że tu same pozytywne opinie ja jednak jestem zupełnie innego zdania.!... Kala trafienie w 10 :) (1) zdałam faktycznie za 2 razem,ale to tylko dlatego,że za bardzo się bałam i za... Sabrina Ania - opinia (1) Bardzo polecam ta szkołę!!!! Dziękuje Panu TOMKOWI!!!!!!!!!!!!!! Ania
ZDANIE PRAWO JAZDY TYLKO W TEJ SZKOLE !!! POLECAM (1) o tuż jestem byłym szczęsliwym kursanem szkoły nauki jazdy LUZ. 30 kwetnia... Mateusz Iza - opinia (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem a to dzięki P.Tomkowi który tłumaczył... Iza Super! Polecam!!! (1) Zdałem za pierwszym razem i bez żadnych problemów, zostałem świetnie... Marcin Bardzo Pozytywnie (1) Duża elastyczność terminów spotkań. Możliwość rozwiązania każdego problemu... Dariusz Maślanka niemożliwe jest realne (1) właśnie zdałem i mam prawko zawsze wmawiałem sobie że sie nie nadaje... jacek k [ brachu ] Prawie fajnie (2) Podczas kursu miałem przyjemność jeździć z 6 instruktorami. Tak naprawdę... igor POLECAM!! (1) Wlasnie wrocilam z egzaminu i ZDALAM :D! Chcialam polecic OSK LUZ :)... Adrianna Sz. ZDAŁEM! =) (1) Dziękuję za współpracę Panu Tomkowi i ekipie. zdałem prawko za 2gim... Piotr K. Super! (1) Słowem - przemiła atmosfera podczas jazdy, pomocny i miły instruktor ,dobra... Joanna W. Za pierwszym podejściem ;) (1) Cały kurs przeprowadzony w bardzo sympatycznej atmosferze bez nudy za to z... Kasia Jak uczyć się jeździć to tylko u Nich! (1) Chciałabym bardzo polecić Szkołę Nauki Jazdy Luz. Instruktorzy są wymagający,... Monika Paluch BARDZO DOBRA. POLECAM (1) wlasnie moj maz zdal prawko za 3 razem w ciagu dwoch miesiecy. bardzo to... anonim NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE !!!! (1) Właśnie zdałam prawo jazdy i jestem szczęśliwa z tego powodu.Zawdzięczam to... Mirka z Rumii MAM PRAWKO!!! (1) Hej,mam prawko.Zdałam za 2 razem.Nauka bez stresu,w miłej atmosferze.Nie... Kamila POLECAM (1) Gorąco polecam!!! Zdawałam już wiele razy ucząc się w różnych ośrodkach, ale... Natalia L. Pozytywnie (1) Polecam wszystkim! Jak najbardziej zgadzam sie z poprzednikami.Mila... Monika Bosko (1) Miła atmosfera, ciekawie zrobiona teoria. W tej chwili mam za sobą 4 godziny... Agata