MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 28 )

Tamten watek juz zdecydowanie za dlugi,witam w nowym:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 28 )

Dto lat dla Filipka.

Gaba widzisz wszystko sie udało :)
U nas też katar cały czas, raz lepiej a raz gorzej..

Marciocha powodzenia w nowej pracy.

Gaba super że wszystko się udało.

U nas Adaś też bardzo chlapie ale kąpiemy go w łazience wiec jak ma ochotę to niech szaleje ;))

Marciocha powodzenia!!

Ja tez mam kubek TT od 4 miesiaca,ale jeszcze nie probowalismy.

Marciocha super, że znalazłaś prace. Powodzenia życzę.!!!

Ja raz próbowałam, tez mam kubeczek TT ale Oliwka wtedy była marudna i nic z tego nie wyszło, musze kolejną próbe zrobić.

A u nas katar :/ Mam nadzieje ze szybko przejdzie bo w tym tygodniu zaczynam prace.

:),
u nas chłopcy dostali pierwsze jabłuszko dziś był drugi dzień i jest dobrze:)
przez ile dni wprowadzałyście nowe produkty?

Mam pytanie czy, któraś z Was próbowała podawać picie z kubeczka?? Jeśli tak to z jakiego??

Ja jestem w posiadaniu TT essentials 4m+ first cup i tak zastanawiam się nad użyciem.

pozdr.

Kamcia dzieki:)

Gaba sto lat dla Filipka:) Super,ze wszystko sie udalo.
Nasz maly dzisiaj pieknie spal na spacerze,a pozniej na tarasie. Pogoda mu chyba sluzyla,bo przespal jakies 3h.

Popoludniu pojechalismy na obiad i jak sie obudzil to dal nam spokojnie zjesc,sobie wszystko i wszystkich ogladal:)

Na dzialce tez kapiemy malego w pokoju i, ze tak powiem pokoj prawie plywa:P Marcel tak chlapie,ze wszyscy i wszystko dookola jest mokre,widac,ze ma ogromna frajde.
Dzisiaj zauwazylam,ze dziaselko w miejscu chyba 2 jest rozpulchnione bardziej niz w innych miejscach i jest taki odstajace, czy to mozliwe aby 2 wyszly przed 1??

Dziękuję za życzenia w imieniu Filipa, też miał Swoja imprezę i gości był mega zadowolony.
Chrzciny się udały,Bobi był bardzo grzeczny i chyba świetnie się bawił:) Pogoda była rewelacyjna, a obawiałam się że będzie taka jak w piątek(jak sobie o tym pomyślę to już mi się robi zimno).
Borys też mocno chlapie w wanience, musieliśmy przenieść się do łazienki bo w pokoju ciągle wszystko było mokre po Jego harcach w wanience:)

TO i ja dołączam się do życzeń :)
Zima zbliża się wielkimi krokami, niestety :(((((
Jutro znowu idziemy na basen, choć Nastka chyba wanienkę ostatnio za basen wzięła, bo chlapie niemiłosiernie, woda jest wszędzie dookoła.

Sto lat dla Filipa :)

Kamcia a może to alergiczny katar? Ja zaczynam podejrzewać, że Janek ma właśnie coś w tym stylu. Jest zdrowy ale nosek po nocy zapchany, tak samo jak u mnie, a ja alergiczka. Teraz szczególnie silne są roztocza kurzu.

Wczoraj byliśmy na imprezie z Młodym, po 22.00 już zlądowaliśmy w domu, bo widać było, że śpiący mocno. Maryśka wytrzymalsza była :)

Fasolek a Tobie miłego pobytu na łonie natury.

Gaba jak tam po chrzcinach? Zauważyłam, że Twój drugi synek dzisiaj też miał święto- STO LAT dla Filipka :))

Dzisiaj w sumie ładny dzień tylko troszkę zimno, no cóż to już połowa października.
U Adasia kataru ciąg dalszy... to już chyba trzy tygodnie z małymi przerwami.

Gaba, nie smuc sie. Na pewno wszystko sie uda/ albo juz udało. I pogoda choc zimna to przyjemnie słoneczko grzeje. Napisz koniecznie jak bedziesz juz po.

Jakoś tak smutno tutaj
Jutro chrzciny, ciągle mam obawy że małemu będzie za zimno:(
Kolejne maleństwo będzie miało ząbki, ale super a u Moje go nic nie widać

My wrocilismy na lono natury:)

Jak tylko tu dotarlismy,maly sie obudzil i byl do wieczora strasznie marudny,ciagle by tylko na rekach siedzial. Ogladalam mu dziaselka i sa rozpulchnone,wiec cos tam sie szykuje,podalam mu roztwor camili na zabkowanie,teraz spi,ale od polozenia dwa razy juz sie obudzil i musialam go przystawiac do cycusia.Cos czuje,ze z tym zabkowaniem nie bedzie kolorowo.

Pozdroweczki

I my witamy w nowym watku.

Dzis pogoda juz lepsza, ale bez rekawiczek ani rusz.

Gaba no to poszalalas:)

Madziu no to czekam na wiadomosc jak naszyjnik dotrze:)

My dzisiaj troche w drodze,bylismy w Gdansku pomoc mojej babci sie pakowac,bo jutro czeka ja przeprowadzka.Marcelino wiedzial chyba,ze musimy pomoc,bo przez wiekszosc czasu grzecznie bawil sie w bujaczku.

A jutro wracamy na dzialke:) w koncu,az 5 dni bylismy w domu:)ale juz niebawem znowu nasz tatus wyjezdza:( i juz nie bedzie tak fajnie.

Milego weekendowania

I Ja się witam w nowym wątku.
Nie dziękuję Madziu już sobie kupiłam rajtki.
To pierwsze ząbki będa na naszym forum,gratulacje dla Nastki

Pogoda dzisiaj była paskudna, mały siedział dzisiaj z babcią od 9 do 15.30 godz. i dał jej w kość :) Miałam ten czas dla siebie : kosmetyczka, zakupy i jestem wykończona chyba wolę spędzić czas z małym niż latać po sklepach.(wiem,wiem jakaś dziwna jestem:)))

Dziewczyny, co za cisza?
Gaba, chcesz te rajstopki pożyczyć?
Zimnica dziś straszna, z Nastką byłam pół dnia w samochodzie, wychodzić się nie chciało. Małej zęby idą na całego, dziąsła ma białe, bolesne, denerwuje się przy każdym dotknięciu, rozpulchniły się już 2-ki. Pewnie dlatego obecne noce są tak męczące. Trudno, musimy to przetrwać. Jak sobie pomyślę, że pojutrze minie 5 miesięcy, jak mam tego małego szkraba, to wierzyć się nie chce, że tak szybko minęło.
Olu, dziś dostałam info, że naszyjnik wysłany, nie mogę się doczekać :)

hejka
paskudnie znowu na zewnątrz...miałam wyjść ale na razie odpuściłam
przed chwilą kurier przywiózł zabawki, które zamówiłam Młodemu, ciekawa jestem co mu się spodoba...Marysia się właśnie bawi i jej się podoba :D

Inne tematy z forum

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...