MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ.64

Lista mamuś i bąbli :)

Ewwa 07.10. - MAJA -1650g, 46cm, szpital Zaspa -> ptp 16.11
Sajwer 26.10. - IWA - 2400g, 48cm, szpital Zaspa -> ptp 14.11.
Alime 28.10. – MAJA - 3480g, szpital Wejherowo -> ptp 01.11
Basiab 28.10.- KRYSTIAN-4325g, 61cm ,szpital Zaspa->ptp. 12.11
Aleksandra27 02.11. - SZYMON - 3850g,57 cm- szpital Wojewódzki -> ptp 26.10
Olka1987 03.11- BŁAŻEJ- 3200g,54cm, szpital Redłowo ->ptp.02.11
Betrisa 05.11- EWA- 3515g,55 cm, szpital Swissmed -> ptp. 04.11
Warbuziaczek 05.11 -MILENKA- 4790g, 60cm, szpital Wojewódzki -> ptp.08.11
Eve 07.11 - ALEKSANDER - 3855g, 56 cm, szpital Kliniczna -> ptp.14.11
Megi1 07.11 - KONRAD - 3580g,56cm, szp. Wejherowo
Aga111 08.11 - FILIP - 3770g, 59 cm, szpital Wojewódzki ->ptp 09.11
Biedronka24 10.11 - OSCAR- 3520g, 50.5cm , szpital w Anglii -> ptp. 08.11
Kasia222 13.11- MARCEL - 3650g, 57cm, szpital w Niemczech -> ptp. 04.11
Salambo 14.11 - EMILKA - 3390g, 56cm, Szpital na Solcu-> ptp. 15.11
Paula81 15.11 - ZOSIA - 3400g, 59cm, szpital Zaspa -> ptp 05.11
Bogosia 15.11 -JAŚ - 2920g, 51cm, szpital Wojewódzki -> ptp 23.11
Agoosiaa 19.11 -LIDIA- 3110g, 53cm, szpital Wejherowo -> ptp.20.11
Gani 20.11 - AMELKA - 3990g, 57cm, -> ptp 22.11
Martyna76 20.11 - MARTYNKA
Sara03 21.11 - PAULINKA - 2250g, 47cm, szpital Kliniczna -> ptp 26.12
Zabulka 22.11 -MAJA- 2440,55cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 29.11
Agusia29 23.11 - OLIWIA - 3640g, 55cm - szpital Redłowo -> ptp 19.11
NataliaR 25.11 - MAKSIU - 3560g, 56cm, szp. Zaspa -> ptp. 27.11
Ojjka 28.11 - MARCELINA - 3890g, 52cm, szp. Kliniczna -> ptp. 27.11
LidiaM 01.12 - KASJAN - 3715g, 56cm,szp. Kliniczna -> ptp. 08.12
Moniall 07.12 - NIKODEM - 4020 g, 60 cm, szpital Zaspa
Izulucha 08.12 – BLANKA - 4500g, 58 cm, szp. Londyn ->ptp. 11.12
Crazy 09.12 – WERONIKA – 3145g, 54 cm, szp. Zaspa ->ptp. 08.12
Małgoś25 10.12 – AMELKA – 3595 g, 54 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 12.12
Asikk 11.12 - LENA - 3650g, 58 cm, szp. Wejherowo ->ptp 28.11
Dorotaaaa 14.12 – NATALKA – 3420g, 56cm , szp. Zaspa -> ptp. 13.12
Kamila1869 14.12 - MAJA- 3030g, 53cm, szpital Zaspa -> ptp. 24.12
Medullah 19.12 - FRANEK- 3500g, 54cm, szpital Zaspa -> ptp. 05.12
Monako 22.12 - MAJA - 3620g, 55cm, szpital Kliniczna -> ptp.4.12
Go-siak 23.12- dziewczynka Jagoda, szpital Kliniczna
Mała ciężarówka 25.12- LIWIA – 4025g, 55cm,szpital Kliniczna-> ptp. 22.12
Kasia31 28.12 – AMELKA - 2810 g, 52 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 31.12
Kiccek 28.12 – ZUZIA - 3670 g, 56 cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 25.12

lista skrócona przez Natalię :)
link do poprzedniego wątku
http://forum.trojmiasto.pl/MALUSZKI-I-MAMUSIE-LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-CZ-63-t192126,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ.64

Natalia - a ped pow z jakiego powodu ta biegunka? moja ma ostatnio kupe raz na dzien ale jakas taka rzadsza, myslalam ze od zmiany mleka ale teraz nie wiem...
no i dobrze ze szybko z tym lodem zareagowalas, biedny Maksiu...

dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja sie rozleniwilam "siedzac" z dzieckiem w domu
jestem dzis taka padnieta a jutro rano tez trzeba wstac, ciekawe kiedy moj organizm sie przestawi..
Paulinka byla dzis z tata caly dzien ale jutro juz idzie do zlobka, chyba jutro w tej pracy to nie wysiedze..

Monial - zdrówka duzo dla synusia

Zabulko, dzieki za linka, fajny ten kombinezon, ja wczoraj przegapiłam licytacje kombinez HM, bo zapomniałam, a ostatecznie za 20zł poszedł, ale za to udało mi sie kupic fajny polarek HM za 1zł ;) aż głupio mi że tak tanio ;) to taki: http://allegro.pl/item1335124366.html

Sara, miłego dnia w pracy (teraz już po pracy!)

Basiu, gratuluję!! :)))

zdrówka dla Nikosia!

a my znowu nocka do tyłu, bo Maksiu dwa razy w nocy narobił w pieluchę, bąki go męczyły, kręcił się strasznie, nie mógł spać.. byliśmy u ped i Maks dostał 3 lekarstwa na tą biegunkę, jutro na kontrol mamy przyjść
do tego wszystkiego wczoraj po kąpieli Maksiu spadł mojemu A w łazience na podłogę (trzymał go na kolanach gołego i go smarował oliwką, a Maks się wyślizgnął), nabił sobie guza, na szczęście dziś nic nie widać, bo przyłożyłam mu lód od razu i smarowałam Altacetem.. ale tak jak wczoraj płakał to jeszcze nigdy, aż ja się prawie rozryczałam, bo nie mógł sie uspokoić i tchu mu czasem brakowało z płaczu.. zasnął nawet bez mleka :((
tak się cieszę że nic się nie stało, bo bum było naprawdę ogromne!! dziś był cały dzień pogodny pomimo tych wszystkich problemów :))

oooo Monika kurde biedny Nikoś,zapalenie oskrzeli to chyba ponad tydzien w domku:/

Hej, MalaC, ja kupowalam w mothercare, za kupe kasy, ale przydaje sie, wiem, ze ikea ma tez, jst bialy i duzo tanszy, wiec zobacz na sekcji dzieccecej...na str.internetowej

my po wizucie u opiekunki i ok, ale dosc wyzszy koszt nic myslalam, bo 175 funtow na tydzien, i generalnie nie mozna pertraktowac niestety..., moze maz bedzie dorzucal sie, choc to mialo byc na mojej glowie...ale z dobrych newsow urzad podatkowy stwierdzil, ze za duzo place podatku i na 80% dostane zwrot i to spory, bo jeszcze sprzed 2 lat...czekam teraz na czek, bo kaska sie na pewno przyda...

Biedny NIkoś :(((( zdrówka zyczę `

My mamy dokładnie za tydzień Roczek a dzisiaj byliśmy u lekarza i Nikoś ma zapalenie oskrzeli :-((( Narazie dostał masę leków w tym do inhalacji i we czwartek do kontroli, jeśli nie przejdzie to antybiotyk!!!!!! I juz się boję bo nie chciałabym przekładac Urodzinek ;-((( Jejku mam nadzieję, że się polepszy!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniaków :)))

Ojjka miło było cię poznać, musimy się umówić na spacerek albo kawkę a nie tak w biegu :))a Marcelinka cudna, taka drobinka z niej, super :)

Iza, Biedronka trzymam kciuki,oby szybciutko się udało!!!!!

Moje dziecko zaczęło chodzić!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))

Sara trzymam kciuki i miłego dnia !

SARA ja tez podziwiam,psycha mi mi siadła :) miętka jestem:)

MC - ja mam tylko krótki, o taki:
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-stelazbaldachimprzybornik-t173054,1,130.html

SARA - trzymam kciuki i podziwiam :)))

potrzebuje dosyc pilnie kupic ochraniacz na cale lozeczko,moze macie na zbyciu??

ja tylko na chwilkę - jestem juz od 8 w pracy a mała z tatusiem od rana takze dzis na razie jestem spokojna :)

ale bedzie trzeba sie teraz przestawic :-( jakoś jeszcze nei wierze ze tu siedze bez małej...

pozdrawiam i milego dnia

najserdeczniejsze życzenia dla roczniaków;-))))
u nas po staremu, no może Tysia częściej sama chodzi;-), nie chorujemy, cycka dalej ciągniemy, hehe;)
pozdrawiamy serdecznie i miłego dnia życzymy;-))))

Natalia ja kupilam ten kombinezon jakies 2 m-ce temu:/ ale zerknij na allegro tam maja podobne(ja mam z rozowym)i nawet tansze sa niz w sklepie: http://allegro.pl/kombinezon-80-h-m-9-12-zimowy-nowy-i1333357924.html bo ja mam dokladnie taki: http://allegro.pl/idealny-kombinezon-h-m-czapka-h-m-gratis-i1345873253.html

Biedronko, dobrze wiedziec, ale ja zostalam w Londynie, bo ogaarnac sie musze przy tym wszystkim...ale nie ma problemu, super, ze tak blisko morza, ja do Tamizy mam okolo 10 minut, ale to rzzeka i do tego syfiasta...

wlasnie mexza odprawilam w necie na lot do Norwegii, bo leci na narty, ja oczywiscie zostaje w Londku, mam nadzieje, ze snieg bedzie, bo wkurzy sie jak nie

Iza widzisz jak bys wczesniej powiedziala, to maz mogl wpasc na cieplutka kawke do nas :). Bo mieszkamy 5min od morza :).

Co do drugiej dzidzi, to nie dziekuje, zeby nie zapeszyc. Mam nadzieje, ze tym razem pojdzie szybciej i trzymam kciuki za Ciebie.

czesc, po sporej nieobecnosci...

wszystkiego naj dla roczniakow i 13miesiecznikow...

super, ze imprezy sie udaly itp, i tak trorty super, Zabulko, Maja przepiekna i super kombi, ja tutaj nie uzywam, bo naprawde jest cieplo, w sobbote w dzien mielismy az -2, ale braak sniegu itp...

zdrowka dla dzieciaczkow, przerazaja mnie to choroby,Blanka odpukac nie choruje, ale mi sie wydaje, ze my mieszkamy w domku z cegly i to ma wplyw, bo za kazdym razem jak jestesmy w Gda, w bloku to mloda dostaje katar...odpukac spi super, do 6.30-7 i robi juz 1 drzemke okolo 2.5h, pozniej ja wybudzam, dzis o malo rano nie spadlam z nia ze schodow, ostatnie dwa stopnie przeskoczylam,i mam pocharataana stope, ale ona przezyla, choc bardzo wystraszyla sie...

ja mam teraz wolne caly tydzien i jutro ide na spotkanie z childminderka, 3majcie kciuki, bo jedyna zgodzila sie , ze moge przyprowadzac na 7, pozostale od 8, bo w UK tryb pracy jest od 9 do 17
ja w sumie juz przyzywczajona, bardziej panikuje jak dam rade, bo maz troszke zapracowany i generalnie malo posiweca nam czasu, ale coz ktos pieniazki do domu misu przynosic...

Biedronko, maz w niedziele byl na rybach na morzy wlasnie w Brighton, zlowil 3 ryby: plotke i 2 ktorych nie znam, ale pyszne i dzis dwa kawalki pieke Blance na obiadek...

Lidio, mojemu mezowi w sobote rowniez ukradli fure firmowa, ale on jest wlascicielem,ale na pracownika nie byl zly, bo w Londynie to normalka, tylko mial sprzet na vanie wartosci ok.1000£, wiec straty spore, do tego moja fura sie sypie i myslim o nowej, ale zobaczymy...

super, ze te mamusie, ktore sa w ciazy super, ze z kruszynkami ok, biedronko, zycze tobie szybkiego zaciazenia, ja staram sie praktycznie tyle samo juz co o Blanke i raczej nikle szanse, wie po swietach zdecydujemy sie na wspomaganie lekami, jak zaproponuje moj lekarz, a boje sie tego bardzo...

milego dnia

mój mały złapał straszny katar. i nie wiem co mu było w nocy. o 11 zaczął płakać i zanosił się do 1 w nocy;( poźniej zasnął , ale co chwilkę do 5 rano budził się z płaczem. mój mąż wyjechał i walczyłam całą noc sama. a rano musiałam wstać i małą do szkoły zaprowadzić.
jestem wykończona;( a jeszcze musze po nią zaraz iść/ buuu. a tak zimno jest.

nie strasz tymi -20 ale to chyba nie u nas?

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (121 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...