MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ.65

Nasza lista :)

Ewwa 07.10. - MAJA -1650g, 46cm, szpital Zaspa -> ptp 16.11
Sajwer 26.10. - IWA - 2400g, 48cm, szpital Zaspa -> ptp 14.11.
Alime 28.10. – MAJA - 3480g, szpital Wejherowo -> ptp 01.11
Basiab 28.10.- KRYSTIAN-4325g, 61cm ,szpital Zaspa->ptp. 12.11
Aleksandra27 02.11. - SZYMON - 3850g,57 cm- szpital Wojewódzki -> ptp 26.10
Olka1987 03.11- BŁAŻEJ- 3200g,54cm, szpital Redłowo ->ptp.02.11
Betrisa 05.11- EWA- 3515g,55 cm, szpital Swissmed -> ptp. 04.11
Warbuziaczek 05.11 -MILENKA- 4790g, 60cm, szpital Wojewódzki -> ptp.08.11
Eve 07.11 - ALEKSANDER - 3855g, 56 cm, szpital Kliniczna -> ptp.14.11
Megi1 07.11 - KONRAD - 3580g,56cm, szp. Wejherowo
Aga111 08.11 - FILIP - 3770g, 59 cm, szpital Wojewódzki ->ptp 09.11
Biedronka24 10.11 - OSCAR- 3520g, 50.5cm , szpital w Anglii -> ptp. 08.11
Kasia222 13.11- MARCEL - 3650g, 57cm, szpital w Niemczech -> ptp. 04.11
Salambo 14.11 - EMILKA - 3390g, 56cm, Szpital na Solcu-> ptp. 15.11
Paula81 15.11 - ZOSIA - 3400g, 59cm, szpital Zaspa -> ptp 05.11
Bogosia 15.11 -JAŚ - 2920g, 51cm, szpital Wojewódzki -> ptp 23.11
Agoosiaa 19.11 -LIDIA- 3110g, 53cm, szpital Wejherowo -> ptp.20.11
Gani 20.11 - AMELKA - 3990g, 57cm -> ptp 22.11
Martyna76 20.11 - MARTYNKA - 3680g, 57cm, szp. Kliniczna
Sara03 21.11 - PAULINKA - 2250g, 47cm, szpital Kliniczna -> ptp 26.12
Zabulka 22.11 -MAJA- 2440,55cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 29.11
Agusia29 23.11 - OLIWIA - 3640g, 55cm - szpital Redłowo -> ptp 19.11
NataliaR 25.11 - MAKSIU - 3560g, 56cm, szp. Zaspa -> ptp. 27.11
Ojjka 28.11 - MARCELINA - 3890g, 52cm, szp. Kliniczna -> ptp. 27.11
LidiaM 01.12 - KASJAN - 3715g, 56cm,szp. Kliniczna -> ptp. 08.12
DominikaK 06.12 - dziewczynka szp.Wojewódzki -> ptp. 28.11
Moniall 07.12 - NIKODEM - 4020 g, 60 cm, szpital Zaspa
Izulucha 08.12 – BLANKA - 4500g, 58 cm, szp. Londyn ->ptp. 11.12
Crazy 09.12 – WERONIKA – 3145g, 54 cm, szp. Zaspa ->ptp. 08.12
Małgoś25 10.12 – AMELKA – 3595 g, 54 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 12.12
Asikk 11.12 - LENA - 3650g, 58 cm, szp. Wejherowo ->ptp 28.11
Dorotaaaa 14.12 – NATALKA – 3420g, 56cm , szp. Zaspa -> ptp. 13.12
Kamila1869 14.12 - MAJA- 3030g, 53cm, szpital Zaspa -> ptp. 24.12
Medullah 19.12 - FRANEK- 3500g, 54cm, szpital Zaspa -> ptp. 05.12
Monako 22.12 - MAJA - 3620g, 55cm, szpital Kliniczna -> ptp.4.12
Go-siak 23.12 - JAGODA - szpital Kliniczna
Mała ciężarówka 25.12- LIWIA – 4025g, 55cm,szpital Kliniczna-> ptp. 22.12
Kasia31 28.12 – AMELKA - 2810 g, 52 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 31.12
Kiccek 28.12 – ZUZIA - 3670 g, 56 cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 25.12

a to link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/MALUSZKI-I-MAMUSIE-LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-CZ-64-t193697,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ.65

Czescwszystkim,

a ja od poniedziałku jestem w pracy. Dobrze, że mam dużo do roboty ( w wtej chwili akurat mniej ;-)), to przynajmniej nie myslę tak o mojej Niuni. Jak ja oddaję, to na początku ona płacze ale potem jest juz ok. Troszke się martwie,bo cały czas ma lekki katarek - podaję clemastinum na wieczór 2,5ml i do tego jak wracam to staram sie troszke sciagnac z noska tych gilkow. Wkraplam tez Euphorbium, ale kurcze tak sobie. Ten syropek chyba jest na receptę prawda a nie chce tez z byle katarem latac do lekarza,bo jeszcze sie zarazi od innych chorych. Macie sprawdzone sposoby na walke z tym potworem?

Pozdrawiam Was serdecznie

tez się witam w nowym oby lepszym i wszystkim takiego lepszego życzę. my weszlismy w nowy rok z popsutym samochodem, moimi problemami z zebami i chorujemy;) a i jeszcze mamy problemy finansowe, to chyba wszystko..... mam nadzieję,ze się rozkreci w dobrą stronę bo to w zeszłym roku się zaczeło w sumie. samochód z tego wszystkiego juz naprawiony, reszta w toku...
ewcia coraz bardziej kumata ale nie szczepiona jeszcze bo choruje, musze zastawiać szafki bo z uporem maniaka je otwiera

Ale tu cisza...

Mam problemy z malym od przyjazdu. W Pl mielismy lozeczko, ale jakos maly nie chcial w nim spac. Nie byl do niego przekonany. Chociaz to dziwne, bo jak bylismy latem, to chetnie tam spal. No, ale teraz jest starszy i wiecej rozumie... No i spal z nami w lozku (nigdy nie spal z nami, bo nie chcial). Jak wrocilismy do Brighton, to zaczely sie problemy i od tego czasu Oscar budzi sie ok.23 i nie chce dalej spac w lozeczku. Tak dlugo i mocno placze, az go wezme do nas do lozka. Wczoraj jednak nie dalam za wygrana i pozwolilam malemu sie wyplakac i w koncu zasnal u siebie w lozeczku. Mam nadzieje, ze teraz bedzie ok.
Aha i dodam, ze w Pl bylismy tylko 10 dni i przez tak krotki czas dziecko moze sie do czegos przyzwyczaic. Szok.

Dawno mnie tu nie bylo, ale bylismy na swieta w Pl i wczoraj wieczorem wrocilismy do Brighton.

Szczesliwego Nowego Roku dla Was i Waszych rodzin!!

30 grudnia Oscarowi wyszedl PIERWSZY zabek :D.

Obcielismy mu maszynka wloski i teraz wyglada jak mezczyzna :). Coraz wiecej mowi ( bardziej pokazuje) np, ze chce zrobic kompu kompu. Pokazuje tez jak chce spac, albo mowi, ze chce jesc itp.
Z dnia na dzien widzimy jak szybko dorasta i jak duzo juz rozumie.
A i buziaki wszystkim daje :).

I my z Werką życzymy wszystkiego naj naj na nowy rok!!!

I podłączam sie do pytania o zasiłek?? I może jeszcze ktoś pomoże co do dodatku do mieszkanie??

Witam :)

W tym Nowym Roku życzę Wam wszystkim zdrowia, uśmiechu, pomyślności i spełnienia wszelkich marzeń :)

U nas mała też zaczęła dreptać :) trzyma się za rączkę ale drepcze :) a jej ulubioną zabawą jest wstawanie na środku pokoju bez trzymanki i bicie sobie brawo :)

Dzisiaj byłam z nią na szczepieniu: odra, świnka, różyczka i już się boję tych reakcji poszczepiennych ;(

Mała dalej drobniutka bo waży niespełna 8800 no i mierzy tylko 73,5 cm, pani doktor powiedziała, że nie mam się czym martwić po prostu mała z tych drobnych dzieciaczków jest ;)

Dziewczyny mogłybyście mi napisać co jest potrzebne (tzn jakie dokumenty) do zasiłku rodzinnego?? Nie chce pisać na ogólnym forum bo mnie tam zlinczują. Ale u nas ciężko z kasą :( Dlatego muszę zacząć się starać o zasiłek :(

Ja i Zosia również życzymy wszystkim aby nowy 2011 Rok był tak samo dobry albo nawet lepszy od poprzedniego! :)

Zośka zrobiła mamie mały prezent bo 30 grudnia zaczęła chodzić - jeszcze trzyma się za rączkę ale chyba tak tylko dla asekuracji psychicznej, bardzo się cieszę :)

Salambo, trzymam kciuki! :)

witamy się w Nowym Roku i wszystkim życzymy był obfitował on w zdrowie, by niósł ze sobą radosne chwile, przepełniony był miłością... wszystkiego co najlepsze!
Salambo dla Ciebie podwójne życzenia! Trzymamy kciuki!

Szczęśliwego Nowego Roku!

Salambo, powodzenienia!! A może już tulisz Szymka :)

Kochani życzę Wam i Waszym bliskim, by 2011 okazał się lepszym czasem w każdej sferze życia. Spełnienia marzeń, planów, postanowień. Zdrowia, miłości, pracy, kasy i oby czas trochę zwolnił :)

Salambo trzymam za Was kciuki :)
Może Szymuś będzie pierwszym dzieciątkiem 2011 Roku ? Życzę Wam by był zdrowym i radosnym bobaskiem :) a Tobie lekkiego porodu i samego szczęścia z kochana dwójką :)

Salambo - zazdroszczę zbliżających się chwil (no wiecie tego malego cudu oczywiscie) no i trzymam kciuki za spokojny poród

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla was i maluszków

nie wiem kiedy do was wkoncu przysiądę, to święta, to sylwester, pozniej urodziny M (30 te :-) ) no i w polowie stycznia krotki urlop i rejs stateczkiem...

Salambo! Ja też nie mogę uwierzyć, ciągle patrzę na Twój suwaczek i w szoku jestem :) Trzymajcie się dzielnie - urodzisz 2 stycznia :DDD

My też wszystkim życzymy Szczęśliwego Nowego Roku!!

Iza - cieszę się ze z foto jesteście zadowoleni :)

Salamo imposiblee !! ty znowu rodzisz..ja jeszcze o pierwszym nie zapomniałam....trzymam kciuki !! pewnie dzisiaj urodzisz co?? moze lepiej zacisnij nogi do polnocy ..w sylwestra urodzic to jest cos!! razem z fajerwerkami

my dzis bylismy na kontroli i jest milion razy lepiej ale antybiotyk do wtorku takze siedzimy jeszcze wekend w domu i chyba zwariuje!!

Salambo właśnie chciałam pisać do dziewczyn czy mają jakieś informacje o Tobie, myślałam że może już urodziłaś :) 3mam kciuki żeby maluszek poczekał do jutra :)))

Wszystkiego co najlepsze w nowym roku mamuśki :) i szampańskiej zabawy

Jejku Salambo faktycznie ten czas zleciał, ale fajowo nowy mały członek rodziny....super. Trzymamy kciuki i niech mały poczeka chociaż do jutra, bo tak caaaaaały rok czekać na swoje urodzinki hihiihihih :-))

kurcze, Salambo, ale ten czas zleciał! ty znów rodzisz! trzymam mocno kciuki, żeby poszło szybko i przyjemniej;)
Kasjan przestał gorączkować, zaczął się katar...ble.. ale pakujemy wieczorem maluchy i jedziemy do znajomych do sopotu. po północy pakujemy małego na śpiocha w kombinezon i wracamy do domku;)
dziewczyny życzę Wam Szmpańskiego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!!!

kobitki kompletnie Was zaniedbałam,
ale 3 dni przed świętami wsadzili mnie na patologię ciąży, ledwo się wyrwałam przed wigilią i w związku z tym miałam kupę roboty na ostatnią chwilę,
prezent dla chrześnicy M kupiliśmy dopiero wczoraj :/ no ale cóż tak się życie układa i nic na to nie poradzimy,
teraz siedzę i czekam na poród, czop mi odszedł i mam 3 cm rozwarcia więc w sumie mogę rodzić w każdej chwili, nadzieję jednak mam że Szymon poczeka do Nowego Roku :)

i przy okazji życzę Wam żeby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego w każdej dziedzinie życia, żeby było w nim dużo miłości i zdrowia i żebyście miały dużo sił do pokonania ewentualnych przeszkód - których oczywista nie życzę ;)

witam,

wlasnie malAC, kurcze lmam nadzieje, ze liwka wyjdzie z tego itp. a w ogole to wg mnie nie ma niedowagi, mam nadzieje, ze lepiej jest. blanka ma ok90cm, wazy 12.5kg i ma kosci i zebra wystajace...

ps.Betriso o bogoosiu, mezowi kupila Sony Alfa 390 z kitem 70-18mm, wow co za roznica, jest super i naprawde prosta W OBsludze, dzieki za raddy, maz zachwycony i ja tez

przy okazji zycze wam udanej nocy sylwestrowej i wszystkiego naj na 2011 rok, ja tez mam swoje postanowienia, a my z mezem idziemy na bal sylwestrowy, mam nadzieje, ze udany...

http://s2.pierwszezabki.pl/035/035163990.png?3139

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...