MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2

Może uporządkujemy się jeśli chodzi o nasze porody? Wiem, że to jeszcze nie dokładne dane - ale zawsze możemy to zmienić...
Dopisujcie się po kolei (wg. dat). Mam nadzieję, że wyraziłam się dosyć jasno:)

Mar-chew - 05.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2

Dopisujcie się mamusie zapraszamy niech będzie nas coraz więcej.

To ja również się dopisuję....

Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
Michalowa -07.12
misica3 -07.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Wiola - 11.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12

mi sie wydaje, że większośc tych kremów to pic na wode, chyba, że ktoś ma super drogi. Dostałam od przyjaciółki Perfecta mama do biustu, jak go mam to juz bede uzywać, ale do reszty ciała chyba zostane przy oliwce.

ja póki co tylko oliwką... piersi tak samo. Później może jeszcze coś dorzucę. Ale właśnie jeszcze nie wiem jaki krem wybiorę.

Hej dziewczyny smarujecie już brzuch kremikami albo oliwkami? Ja smaruje codziennie (no czasem mi sie nie chciało) brzuch, posladki i uda oliwka nivea, nie wiem czy kupiwać jakis specjalny krem. Z biustem też cos robicie zapobiegawczo?

witam nową mamę i od razu dopisuję do listy:) faktycznie - niezła niespodzianka:)

Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
Michalowa -07.12
misica3 -07.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Wiola - 11.12
BlueBell - 31.12

Wiola witamy ciebie wśród grudniowych mamuś i zapraszamy do udzielania się w tym wątku.Coraz więcej nas grudniowych ale to będzie szczęśliwy miesiąc.

Witam wczoraj byłam na usg i okazało się że też będzie maluszek grudniowy(11.12.2010) byłam w szoku i bardzo szczęśliwa bo byłam przekonana że to 5 tydz a tu niespodzianka i tydzień 9 słyszałam bicie serduszka maluszka super, pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzidziusie.

Ale macie fajnie dziewczyny ja przez mój wyjazd,na Usg idę dopiero 15 czerwca, ostatnie miałam w 5 tg i było tylko ciałko żółte, a czas ciągnie się straszliwie:(

Ale nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona......tr małe rączki.....maleńkie oczęta ufnie wpatrzone w mamę...bezcenne...

hehe - dokładnie...

Jeszcze tyle długich miesięcy niecierpliwości przed nami.....

a ja na usg będę mogła się umówić dopiero za tydzień... i też nie mogę się doczekać...

Hej!Podzielam twój entuzjazm...bo ja mam usg na środę i też nie mogę się doczekać.....a czas płynie chyba tak baaaardzo wolno....

Hej dziewczyny!
No ja też strasznie szczęśliwa jestem. I nie mogę się doczekać wtorku, bo mam usg. I zobacze moje serduszko! ;-) Tym razem mąż też zobaczy.
Mam nadzieję, że robaczek dzielnie się rozwija i rośnie i że zobaczę już zarys człowiczka ;-). To będzie 10 tydz.

A czuje się ok.

czemu ma być za późno? ja będę miała jeszcze później - oczywiście jest strach czy oby wszystko na pewno jest dobrze...
co do ubranek - to ja też ledwo się powstrzymuje...

ja też z trudem hamuję się, aby czegoś już nie kupić :) poza tym czuję się super, wcale nie mam mdłości choć może to jeszcze za wcześnie. Pierwsze USG będę miała 28 maja, czyli w 10 tygodniu, zastanawiam się tylko czy nie za późno, co Wy o tym myślicie?

ja też już mam lżejsze mdłości myślę że może jeszcze troche i mnie opuszczą

jestem taka szcześliwa w ciąży chociaż czasami przychodzą myśli czy sobie napewno poradzę z dzieckiem malutkim :) i tak oglądam rzeczy dla dzieci i najchętniej bym już zaczęła kupowąc takie piękne są
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja za to wczoraj miałam tragedie... a już mi nic nie było od 5 dni...

Cześć dziewczynki jak mija dzionek coraz rzadziej nawiedzają mnie moje mdłości może to już koniec nareszcie czuję się coraz lepiej:)

Inne tematy z forum

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...