MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 6

Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 4

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=168770&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 5

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-5-t171915,1,130.html

Lista grudniowych mamuś :)

Aniak - 03.12
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - chłopczyk Szymon
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - córeczka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 15.12 - dziewczynka
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12
queen- 25.12
ola_h - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka
Ania1979 - 30.12
BlueBell - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 ... CZ 6

co do skurczy łydek to ja ich nie mam(kiedyś nazekałam)..tzn gdy rano przeciagałam się czułam takie napięcie...ale jakoś mam słabość do pomidorów i to chyba pomaga 1-2 sztuki muszą być dziennie na kanapeczce i wydaje mi się, że to pomoga... na szczęście zgaga odpuściła, nerki i infekcja tez i teraz nic mi nie dolega...jedynie mogę się cieszyć coraz mocniejszymi kopniakami w dole brzuszka ;)

Witajcie dziewczyny, ja zaczekam ze szkołą rodzenia do wizyty u lekarza, za tydzień we wtorek idę.
Wczoraj byłam na pierwszych zakupach bo nic a nic dla dzidzi nie miałam :) Kupiałam 2xbodziaki na krórkim rękawku, 1x żółto biały pajacyk, 3 pary malutkich skarpetek i spiworek w Smyku. Śpiworek jest super, sama bym chciała w takim spać hihih :)
Ale powiem Wam że miałam ochote kupić wszystko !!!!!!! Taaaaakie słodkie te ciuszki hihihi :)

Aniak - 03.12 - chłopczyk
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk Fiipek
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Aniewa - 9.12 - dziewczynka
Michalowa -10.12 - dziewczynka
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - córeczka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12 dziewczynka Madzia
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 12.12 - dziewczynka Laura
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12 dziewczynka Magdalena
muszelka - 24.12
queen- 25.12 - chłopczyk
ola_h - 28.12
Justyna - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka
Ania1979 - 30.12-chłopczyk
BlueBell - 31.12 - dziewczynka Natalka
image

Czesc Dziewczyny,

Dopiszcie mnie do listy z córeczką Magdaleną

byłam wczoraj na pierwszych zajęciach , na wykładzie była kobieta z banku komórek macierzystych i nawet mówiła fajnie tylko wiadomo wszystko kosztuje , ale warto posłuchać , mial byc lekarz ale niestety wypadly mu ciecia i wyjazd wiec nie bylo zostalo przelozone na inny termin , jak narazie to uwazam ze mozna posluchac , dziewczyny mowily ze 2 tygodnie temu byly fajne zajecia i bylo o wyprawce wiec zobaczymy jak bedzie dalej , teraz wyklad za tydzien a 25 cwiczenia zobaczymy jak bedzie

asienkaj
czekamy na wiadomości..jak było w szkole rodzenia?

grzybki.rekreacyjnie zbieram podczas spacerków i oczywiscie zjadam..są przepyszne :)

BlueBel gratulacje! ;]

ostatnio jak czytałam wasze wpisy, to cieszyłam się ze ja tak nie mam...ale niestety i mnie zaczely lapac skurcze łydek, oczywiscie opuchlizna rak i nog jest okropna.no tylko jeszcze zgagi mi do was brakuje...

jeśli chodzi o kąpiele wodne..to myślę,że to najlepszy sposób relaksu dla naszego ciała:)
o infekcje troszkę się bałam, zwłaszcza ze miałam je przez caly pierwszy trymestr..ale to wcale nie od basenowych kapieli ....

jednak polecam wszystkim, zwlaszcza w te upaly:) kapałam się w jeziorku w lipcu nawet kilka razy dziennie....teraz chodzę na basen:)
moja gin. powiedziała, ze wystarczy szybciutko po kapieli w basenie porzadnie umyc cale cialo pod prysznicem i tyle...:) jak na razie jest ok:) pozdrawiam

BlueBell gratulacje :-D

Dzwoniłam w sprawie szkoły rodzenia na morenie i bardzo mnie zdziwiło to co tam proponują. Zajęcia odbywają sie 4 razy w tygodniu 2 dni rano i 2 dni po południu, po 90minut - 45 minut cześć teoretyczna i 45 ćwiczenia. Wiec jeśli ktoś pracuje to nie ma szans! powiedziałam ze jestem w 6 miesiącu i pani bardzo sie zdziwiła ze ja jeszcze pracuje! Każde zajęcia to 10zl od babeczki lub 15 od pary. zajęcia maja trwać 3-4 tygodnie.

A ja muszę się pochwalić = w końcu się doczekałam i od 3 dni czuję ruchy mojej Natalki :) Na razie są to takie bąbelki w dole brzucha i delikatne puknięcia ale i tak dają wiele radości i poczucie że wszystko powinno być OK. Miłego dnia Babeczki i dużo pijcie w te upaly!

A grzybki jem troszkę nie za dużo ale są pyszne wiec jak mam ochotę to nie odmawiam:) tylko ważne żeby były z pewnego źródła

Właśnie ja tez bym bardzo chciała na basenik szczególnie ze mam w szkole pod domkiem ale boje sie walczę z infekcja nie wiadomo skąd to chyba nie będę ryzykować nastepnej:/

co do wyprawki to ja już mam dużo ciuszków i nawet mam na przyszłe lato bo przeceny były:) wózek i łóżeczko we wrześniu planujemy zakupić a resztę to powolutku do grudnia:)

Ja tam jem grzyby. Nie mają co prawda dużej wartości odżywczej ale dla smaczku ;) tylko nie za dużo bo ciężkie są.

No właśnie,basen. Chyba będę musiała sobie odpuścić bo potem problemy same, szkoda :(

ufff jak gorąco - pewnie, że czuję się gorzej..słabo...za gorąco a do tego ciągle bym się myła pod prysznicem - tak człowiek się poci...

mam pytanko, czy jecie grzyby w ciąży?

hej ale te upały są straszne czy wy też czujecie się przez nie gorzej? Słabo mi ciągle i nie mam siły a nogi to fakt mam tak spuchnięte jak racice.

dzisiaj moje pierwsze zajęcia w szkole rodzenia ciekawe jak będzie :)

Hej Dziewczyny:)

Jeżeli chodzi o wyprawkę to jeszcze nic nie mam. Jeden ciuszek dosłownie. Powoli zaczynam się tym trochę stresować bo potem wszystko na raz kupować to spory wydatek jednak :(
Na razie przeglądam internet.

Misica3 fajnie że kupiliście wózek, super okazja.

Na basen nie chodzę, jestem bardzo podatna na wszystkie infekcje i do tego mam problem z szyjhką więc odpada. Ale bardzo bym chciała chodzić na basenik z maluchem :)

Miłego dnia dziewczyny

Miłego dnia

ja właśnie też nad tym myślałam - ale właśnie zwalczyłam infekcje i coś mi się wydaje, że jestem na nie podatna więc raczej odpada...

Hej Queen z tym basenem to jest tak,że nic nie musi się stać,ale jak załapie sie jakąś infekcję to już gorzej ją zwalczyć;-( więc sama sie waham

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...