MAMUSIE I DZIECIACZKI LIPCOWO- SIERPNIOWO- WRZEŚNIOWE 2010 CZ. 62 (101)

MAMUSIE Z DZIECIACZKAMI :

25.04 (termin 17.07) atta9 - Staś -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE I DZIECIACZKI LIPCOWO- SIERPNIOWO- WRZEŚNIOWE 2010 CZ. 62 (101)

Akacja ja też mam nadzieję że to przypadek...

Przejdźcie się na witomino jest cudne wieczorem, jak się świecą świeczki. My dlatego idziemy po południu.

A zaraz zabieram się ciasta. Robię ciasto z dyni z przepisu forumiek i jabłecznik.

Dziwne to nasze forum - na żadnym komputerze nie widzę naszego wątku, jak się próbuję zalogować, dostaję komunikat, że błąd, a potem i tak widzę, że jestem zalogowana, hm...

My wczoraj tez mieliśmy wieczór horrorow, ale oglądałam bez przekonania. Moj kolejny kolega stracił pracę, to już razem 3 osoby, które zwolniono w ostatnich dwóch tygodniach. Mam nadzieję, że to przypadek, a nie rzeczywiście kryzys.

No i zastanawiamy się, co tu dzisiaj robić. Nie mamy tu bliskich grobów, oprócz babci męża, u której już byliśmy. Wszyscy leżą w Warszawie lub na mazurach, a ponieważ z małym nie pojedziemy, więc właściwie nie mamy co dzisiaj obchodzić.

Nieźle Antosia taka dzielna w żłobku była i nie chorowała a na wakacjach się rozłożyła...pech.

Ja niestety nikogo nie znam...

Znowu chwilę mnie nie było - byliśmy na weekendowym wypadzie w Kołobrzegu. Było super - maluch miał mega frajdę na basenie i biegając po całym hotelu oraz buszując w bawialni. Kiepsko za to podróż zniosła... no i mega minus - rozchorowała się. Także dziś byliśmy u lekarza, dostała bactrim i do końca tygodnia w domku. Muszę z moim na zmianę urlop brać, żeby się bąblem zaopiekować. a wyjątkowo kiepski czas na urlop mamy... ech...

Może macie kogoś godnego polecenia, kto od czasu do czasu zająłby się maluchem i mógłby zostać z nią gdy najgorsze choróbsko przeminie, a nim nadejdzie czas złobka?

Jezuu ja na Paranormal Activity to prawie umarlam ze strachu, ale mojego P. w ogole nie ruszylo... wiec odpada:) Ogolnie ja prawie wszytskie horrory widzialam, ale kilka mam w zanadrzu na dzis;)

oj aniaa, masakra, chyba nie potrzebnie pytałam....
ja tez nie dałam rady iść na niego do kina, ale mama była i mówi ze spox wiec moze damy rade...jak nie to wrzucimy paranormal activity 3

Asku ja nie dalam rady obejrzec tego "naznaczonego" bo to jest o dziecku i nie wytrzymalam nerwowo:P
Co do kolezanki to jej Mama znalazla ja w lazience na podlodze jak wrocila z pracy, okazalo sie ze miala jakis wylew do mozgu, prawdopodobnie lezała tak od rana. Zyla, ale po paru dniach nastapila smierc mozgu. Pozniej okazalo sie ze miala wade mozgu o ktorej nikt nie wiedział, normalna, zdrowa dziewczyna... Jednym slowem: masakra. Przezywalam to strasznie bo byla z mojej paczki z liceum no i dzień przed naszym slubem byl jej pogrzeb, ja cala zaryczana oczywiscie. Do tej pory czasem "widze" ja gdzies, chce podejsc i dopiero sobie przypominam ze jej nie ma:(

a my usypiamy młodego i jedziemy na cmentarz na pierwoszyno, do dziadka męża...yyy po ciemku mi sie najbardziej podoba, a potem wracamy do chaty i juz mamy film na haloween: "naznaczony" horror o dzieciaku...dynia wycieta sie bedzie palic, winko i filmik, czyli wreszcie wieczór na lightcie:)

aniaa, ta Twoja koleżanka, to w wypadku zgineła, czy chorowała na coś? tak młoda osoba...ehhh:/

a moja mała dzisiaj po 13 sobie druga drzemke zrobiła a ja filmek sobie ogladałam maz wrócił po 13 więc super obiadek zjedlismy a teraz słodkie lenistwo jakas kawke musze sobie zrobić i może cos słodkiego się znajdzie:-)

To tez mnie wkurza, mam wrazenie ze Ami lepiej znosi zmiane czasu niz my bo idealnie sie wpasowala;)
Po 17 ide na fitness to sie troche rozruszam;)

Ja jakoś zmiany nie odczuwam. wkurza mnie tylko to że o 17 jest już ciemno...

No smutna, zwlaszcza ze byla w moim wieku.
Przez ta zmiane czasu tak mi sie dzien dluzyyyyyyyyy

O kurcze Aniaa smutna historia:(

Młoda śpi już ponad 2h. a ja siedzę w necie i robię internet windows shopping w next:))) uwielbiam ten sklep i chyba wszystko bym tam szczególnie dla młodej kupiła (dla siebie też bym wiele wybrała ale dla mnie ciuchy są już trochę drogie)!!! już się nie mogę doczekać aż pojedziemy do UK.

My wczoraj bylismy juz na cmentarzu w Żukowie, jutro tylko na Spokojna podjedziemy na grob mojej kolezanki. Zmarla 6 dni przed naszym ślubem na którym miała być, zawsze w tym czasie jakos dopadaja mnie te wspomnienia i mi mega smutno...

mi też już tylko pół godziny

My jedziemy do Leszczynek - tam będzie trzeba na piechotę bo bez szans zaparkować przy cmentarzu i do Kosakowa - tam nie mam pojęcia gdzie w ogóle parkować

My jutro jedziemy tylko na Witomino. Gdańsk odpuszczamy.
A na Witominie wieczorem jest ok.

Nilkaa mi zostało tylko pół godziny, ale też już nie wyrabiam. Dzisiaj mam takie nudy...
No i złość mi przeszła :) i już się stęskniłam za tym moim brzdącem, który nie lubi spać:)))

taaa - jutro w korkach trzeba będzie maraton po cmentarzach zrobić :P

Jutro wolne Nilkaa więc głowa do góry:)

jak mi się dziś nie chce w pracy siedzieć :( Jeszcze cała godzina została.

Inne tematy z forum

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (33 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...