Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2
Tinker Bell - o rany, ale masz przygody.. dużo zdrówka dla córci, niech szybko wraca do zdrowia i uważa zawsze na uszka.. niestety, zapalenie ucha często lubi wacać :/
mentorka - nieźle wcześnie już wiesz, że chłopiec :D gratulacje :D
ja w pierwszej ciąży smarowałam brzuszek oliwką dla dzieci - mam zero rozstępów na brzuchu :)
teraz na razie smaruję czasem jakimś kremem nawilżającym, chyba z nivea, ale muszę się zmotywować do codziennego stosowania. Na początek na zmianę z oliwką, a za jakiś czas tylko oliwka.
nie zapomnijcie smarować biust :D
-mTusia-: ja mam wózek polskiej produkcji: navington corvet. Jestem bardzo zadowolona, nie kupiłabym innego. Jest świetnej jakości. Chciałam mutsy, ale.. strasznie telepie się gondola :O przy wyborze wózka warto oblookać, jak wygląda i jak się trzyma wózek, który oglądało już sporo osób (a nie tylko nówka nierdzewka, którą właśnie kupiła sąsiadka). Moim zdaniem w mamaija wózki są wymacane, wytrzęsione, no tak jakby trochę używane. Czyli wiesz, co się w nim poluzuje ;] no i właśnie w mutsych giba się gondola na maksa, a mnie się wydaję, że niemowlę właśnie najbardziej nie powinno być trząchane, przecież powinno leżeć stabilnie, bo nawet główki nie utrzyma..
o urban rider słyszałam, że słabo się jeździ, bo jest mało skrętny, mimo "złamania" - ciężko się zawraca, potrzeba dużo miejsca do zawracania. Że często to "złamanie" jest przez użytkowników blokowane, bo łatwiej się manewruje wtedy :]
a w spacerówce, w budzie, to okienko co tam jest, to pęka.
no i w sumie, chociaż byłam prawie pewna, że kupimy mutsy urbanridera, to jak go obejrzałam, tą trzęsącą się gondolę, poczytałam, to zrezygnowałam.
0
0