Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2
Cześć dziewczyny :) Ja tak wieczornie, jestem po USG i jestem mega szczęśliwa :) Maluszek rzeczywiście po batoniku d*plo machał rączkami, fikał nóżkami, łapał się za ucho i wyglądało to rozczulająco :) Wielkościowo jest w 16. tygodniu więc wszystko ok, wszystko jest z nim w porządku, nawet było widać że ma podniebienie zrośnięte :)
następna wizyta za 4 tygodnie, musze tylko powtórzyć morfologię, by zobaczyć czy witaminki działają, bo miałam odrobinkę za niski hematokryt, ale nie na tyle by się denerwować :) Pytałam mojego lekarza o USG połówkowe, czy warto, czy warto 4D itd, on mi powiedział, że on raczej poleca i to u innego lekarza, który się w tym specjalizuje, bo zawsze co dwie głowy to nie jedna, powiedział mi, że co prawda on nie siądzi by u nas działo się coś złego, ale zawsze jest dobrze jak ktoś jeszcze zerknie :) on tak robił ze swoją żoną, także chyba sie wybierzemy jednak :)
No i chyba dziewczynka :) na 100% to powie ok 22. tygodnia, ale siusiaka brak :)
co do nospy, to tez raczej słyszałam, by sobie nie oszczędzać, bo wszelkie skurcze nie wskazane :)
miłej nocy dziewczyny :)
Kamyczku, trzymam kciuki by to nie było nic poważnego, może maluch się przemieścił :)
Mentorka, jak to było jednorazowe, to się nie martw, napewno wszystko jest w porządku, może zmiana pogody, a może jakiś stres :) nie myśl o tym i się zrelaksuj, napewno tak będzie lepiej dla was obojga :)
Pillotka - dziękuję za przepis, może nic szczególnego ale zawsze pomysł na obiad :)
Tinker Bell - zazdroszczę tego basenu, mi lekarz raczej odradził, poza tym ja ze sportów to narty - nie wolno, i moja ukochana jazda konna - też nie wolno, teraz tylko spaceruję :)
0
0