MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4

zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.4

ja wstałam, chciałam się wykąpać ( bo na 11:30 do lekarza ) a tu nagle z dwóch stron mi poszło, na szczęście mało i do tego jeszcze od paru dni mnie coś od kręgosłupa boli do połowy talii tak, że jak chce więcej powietrza nabrać to mnie boli jak skurczybyk. Dziś idę do ogólnej - zobaczymy co mi poradzi :)

Idę pod prysznic :)

No dobra, Pillotka, chyba Cię namierzyłam ;) Ale 100 proc. pewności nie mam nadal ;) Kurczę, ja się położyłam i obudziłam z masakrycznym bólem głowy, katarem i kaszlem. Nie wiem, ile to potrwa tym razem, ale mam już serdecznie dość..

Tak mentorka, mas rację :( przepraszam

Kasiula a to nie jest link z 2010 roku?;)

Hejka laseczki :)
Znalazłam dziś info o targach "Brzuszek i Maluszek", które odbywają się 15-16marca pod dachem Hali Widowiskowo-Sportowej AWFiS przy ul. Kazimierza Górskiego 1 http://www.gdansk.pl/kultura?id=10785

Mam nadzieję, że się spotkamy :)

dobre, he he he :D

Panno - no tak jakby trochę poniekąd i owszem. Już Ci kiedyś to sugerowałam :P

Sensimilia, no to super :) co raz więcej nas :)

agusia-gdansk -no to rzeczywiście nieciekawie.. :/ żeby jeszcze nie było obowiązku odprowadzania składek na opiekę zdrowotną i emeryturę, ale tak jak jest, jest bez sensu.. Płacić trzeba, ale wymagać nie ma jak.. Jak mój Mąż dostał kiedyś uczulenie i chciał iść do dermatologa, to też kazali przyjść za pół roku. Dla mnie to niezrozumiałe. Dobrze, że jak się rodzi, to nie trzeba pół roku wcześniej się umawiać na dzień i godzinę ;]

sprawa wygląda tak: obdzwoniłam kilka przychodni i najbliższy termin połowa czerwca;/ tak więc wybrać musimy się prywatnie masakra w tym kraju jak za coś nie zapłacisz to się nie doczekasz ...

Agusia - ja polecam dr Annę Keller, przyjmuje w MSWiA i w Lux Medzie, leczy mojego męża, ale nie wiem czy zajmuje się dziećmi :(

Cześć Dziewczyny =)
Ja zapisałam się na te warsztaty w sobotę, ale mam wizytę u ginekologa na 10:30 i nie wiem czy zdążę dojechać do Gdańska na czas, a na pewno nie zdążę być 15 minut wcześniej, ale może Was jakoś odnajdę =)

Na bezpiecznego malucha też się zapisaliśmy z Mężem =)

Pozdrawiam serdecznie =)

Pillotka - A my się może znamy?

ciekawe, czy się wszystkie odnajdziemy :D

czyli w sobotę będą:
Panna z mokrą głową i z Synkiem
mentorka
dumelek
pillotka
Madzik
-mTusia-
asienkaj

7 osób, łaadnie :)

a na bezpiecznym maluszku 7.03.:
Panna
-mTusia-
aknahh
dumelek
pillotka
yevele
Madzik
aguia-gdansk

oraz mentorka u siebie odbędzie spotkanie :)

Madzik, spokojnie, w 16. tyg ruchy? to wcześnie :) daj sobie czasu :D

a mnie jakiś tydzień temu przyszło do głowy, że "już niedługo" będzie mi brakowało tych ruchów w brzuchu.. Po pierwszym porodzie jakoś tak dziwnie było nie czuć w sobie Maluszka.. :/ teraz ledwo dobrze zaczęło się kręcić, a ja już myślę o tym, że muszę zdążyć się tym nacieszyć :)

Panno -ja Cię znajdę :D

asski - no to dawaj znać po powrocie :)

agusia-gdansk - no ja w tym temacie nie pomogę :/
a sama szukam ortopedy dziecięcego dla Synka.. może ktoś coś słyszał o dobrym?

ja też się wybieram w sobotę ale wszystko zależy jak się będe czuła bo ostatnio jakoś nie bardzo

Hej dziewczyny.
Fajnie,że się spotkacie w sobotę ja niestety raczej nie dam rady u Nas przeziębienie mega i ja też zaczynam łapać,a tak się cieszyłam,że długo nie chorowałam;/ mam nadzieję,że 7.03mi się uda.

A teraz mam pytanie z innej beczki macie może namiar na dobrego Pulmonologa? Jesteśmy po wizycie u pediatry i mam skierowanie do specjalisty z podejrzeniem astmy;/

No to Wam już zazdroszczę spotkań :)

Ale teraz odpadam, bo 23-go wyprawiam Mężowi urodziny (o ile nie rozchoruję się bardziej niż jestem :P, ale jestem dobrej myśli), a 2-go wyjeżdżam na tydzień....więc wielka szkoda, że się nie załapię...

A w zw. z powyższym nie zgłaszam się na razie na żadne zajęcia ;)
Jak wrócę (koło 9-go marca) to zobaczymy czy wszystko OK i wtedy bym chciała zacząć chodzić na jakieś zajęcia :)
Więc nie mówię nie, ale najbliższe 3 tyg. odpadają...z braku czasu i zdrowia...

Dziewczyny ja też zgłosiłam się na sobotę :)
Czyli 15 min wcześniej :)
super :)

Dziewczyny, spotkajmy się po prostu 15 minut wcześniej, proponuję już w środku. Ja będę mieć duży, czerwony szalik i latać za niesfornym dwulatkiem, więc mnie zaczepiajcie. Jak będziemy taką grupą, to dobrze być wcześniej, żeby miejsce jakoś w miarę wspólnie zająć :)

ja też 7 marca idę, i chyba w sobotę też będę,
jeszcze ciężarną koleżankę chcę wyciągnąć także na pewno się spotkamy

do zobaczenia

PS już 16 tydzień się zaczął a ruchów nie ma... ech trzeba czekać, za tydzień USG to się dowiem może kto jest w środku :) WSZYSCY mi mówią że SYN więc powoli się przyzwyczajam choć marzyłam o dziewuszce.

hej dziewuszki, ja też idę 07.03 :)

czyli w sobotę będą:
Panna z mokrą głową i z Synkiem
mentorka
dumelek
pillotka

a na bezpiecznym maluszku 7.03.:
Panna
-mTusia-
aknahh
dumelek
pillotka

oraz mentorka u siebie odbędzie spotkanie :)

zgadza się?

Panno - Ty jesteś dobra w organizowaniu - na pewno wymyślisz coś lepszego niż róża w zębach, w końcu walentynki za nami :P

Inne tematy z forum

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...