Solidnie (2) Mieszkam w Szwecji i wszystkie paczki wyslane do mnie z Polski przez MCS... Anka POLECAM (1) szybko, profesjonalnie mih Firma godna polecenia! (1) Firma godna polecenia,terminowa i rzetelna.Wykazali wiele wyrozumiałości i... Renata P.
barbara - opinia (1) Po telefonie dowiedziałam się, że pieniądze należy wpłacić na konto, pan... barbara Firma godna polecenia!!! (1) Ceny o wiele tańsze od konkurencji, fachowa i rzetelna obsługa,przesyłka... HB Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Solidna firma. "*-.,_1 0 0 % P O... Tomasz Włodkowski Godna polecenia (1) Rewelacyjny kontakt z klientem. Ceny niezwykle konkurencyjne w stosunku do... Marta Konkurencyjna cena, rzetelność (1) Firma godna polecenia. Sympatyczny kontakt, w razie problemów właściciel... AUREA-MED Profesjonalnie, szybko, terminowo (1) Zdecydowanie polecam tą firmę. Korzystam systematycznie i jestem bardzo... Marek Doskonała cena, profesjonalizm i szybka dostawa (1) Cena bardzo konkurencyjna z innymi ofertami na rynku. Bardzo sympatyczny... Natalia Godni polecenia! (1) Ta firma naprawdę pomaga w logistyce. Dzięki ich usługom możemy oferować... kozlek.pl Szybko i tanio (1) Szybko, tanio i bezpiecznie.Odpowiedzialni Własciciele firmy, gotowi o kazdej... Conte magda - opinia (1) Rzeczywiście najtańsza oferta na rynku porównywałam z innymi, szybka i miła... magda