M&G Rolety

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Cietrzewia 19

Daria - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Polecam. Na pewno jeszcze skorzystam. Daria Damian - opinia (1) Miła obsługa. Montaż i jakość wykonania bez zastrzeżeń. To już moja 3... Damian Bartek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi montażu rolet. Dziękuję Bartek
Daria - opinia (1) Szybko, sprawnie, plisy piękne, porządne, a cena bardzo przystępna :) Polecam Daria Dominika - opinia (1) Przemiła obsługa, ogromny wybór rolet i szeroki wachlarz kolorów do wyboru.... Dominika Gośka - opinia (1) Polecam wszystkim firmę M&G. Sama sugerowałam się opiniami ze str.... Gośka Janina Z. - opinia (1) Super ... Jestem zadowolona. Super, super, super.... Janina Z. Patrycja i Karol - opinia (1) Szybki pomiar, bardzo szybka realizacja zamówienia i jeszcze szybszy montaż,... Patrycja i Karol Orunia Górna - opinia (1) Piękne rolety, naprawdę przystępna cena, szybkość i jakość montażu- wszystko... Orunia Górna Klient z Gdańska - opinia (1) Duży wybór kolorów i wzorów materiałów i do tego różne rodzaje rolet i... Klient z Gdańska Zadowolony klient - opinia (1) Fachowe doradztwo,niskie ceny, szybkie terminy. Polecam Zadowolony klient Krysia Ż. - opinia (1) Rolety bardzo dobrej jakości. Pracownik fachowo doradza, a montaż cichutki i... Krysia Ż. Ola - opinia (1) Polecam, szybko i fachowo! Bardzo profesjonalna obsługa i dobry kontakt z... Ola Ania - opinia (1) Świetna, solidna firma. Dużo wybór kolorów. Polecam Ania Bartek - opinia (1) Bardzo dobry material wykonania rolet, sprawny montaz, jestem bardzo... Bartek Bożena - opinia (1) Super!!! Jestem bardzo zaskoczoną tak solidną firmą, która tak fachowo... Bożena Paulina - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z rolet zewnetrznych! Firma zrealizowała... Paulina Joanna - opinia (1) 8 plis na 5 oknach - jestem bardzo zadowolona; duży wybór kolorów, wyglądają... Joanna Rolety rewelacja! (2) Mamy duży dom. Po telefonie pan przyjechał na pomiar w szybkim terminie.... Iwona Rewelacyjny (1) Jestem bardzo zadowolona.Szybko tanio, solidnie.Bardzo miła obsługa.Polecam. Zadowolona klientka