M&G Rolety

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Cietrzewia 19

Rolety godne polecenia :) (1) Profesjonalna i miła obsługa, bardzo duży wybór tkanin, efekt końcowy... M Rolety M&G (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Szybka realizacja zamówienia.... Agnese Bardzo solidna firma, dobry kontakt, nic tylko polecić (1) Zamawiałem drewniane żaluzje na całe mieszkanie. Montaż trwał dośc długo ze... J.S.
Polecam, bo warto (1) Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa. Czas oczekiwania na montaż (który... Monika Dobra cena i jednocześnie dobra jakość. (1) Dobra cena i jednocześnie dobra jakość. Bardzo miła obsługa, profesjonalne... Magda Naprawdę uczciwa firma (1) Rolety zamontowane przez bardzo miłego i konkretnego fachowca. Wszystko super... Anna Super jakość (1) Wymieniłam stare rolety na nowe w tej firmie, a jakość nowych mile mnie... Agnieszka Solidna firma (1) Moge tylko z przyjemnoscia potwierdzic wczesniejsze opinie. W poniedziałek... Danka Godna polecenia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, rolety super,mogę polecić agnieszka2016 Polecam! Zdecydowanie! (1) Porównałam oferty 4 różnych firm, działających w Trójmieście, zanim... J. POLECAM!!!!!!!!! (1) Dzis założone mam fajnę roletki przez tą firmę. Mogę polecić jak nabardziej... Karamba rolety (1) usluga została wykonana szybciutko i czyściutko.Od pierwszego telefonu... wanda szrama bardzo polecam (1) szybko, konkretnie no i niedrogo.Po tygodniu od zamówienia rolety zamontowane. sebastian SUPER FIRMA POLECAM!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo bardzo polecam tą firme!! Super ceny , super jakość , duży wybór... PikoLLa