Piotek - opinia (1) Jak dlamnie najlepszy sklep w 3mieście. Mega miła obsługa i bardzo szybki... Piotek Polecam (1) Bardzo sympatyczny obsługa, zawsze dobrze doradza, nigdy na nich sie nie... Tomek pseudo sprzedawcy (1) cóż chciałem kupic dędkę do szosy, nie mieli standardowego rozmiaru, tzn... elvis
Rewelka (1) A jak dla mnie sklep rewelacja, serwis na najwyzszym poziomie, widac ze... Czesio A ja kupilem rower w mkbiku i nie zaluje (1) Kupilem rower w mkbiku, i nie wiem o co chodzi mojemu przedmowcy jak szukasz... adam19762@vp.pl HORROR! (1) Uwaga!-na aroganckiego PSEUDOSPRZEDAWCE!,,rodem z targowiska!--Chamstwo i... yaro DROGI (1) barzdzo drogo i slaba jakosc serwisu kedzior POLECAM (1) Mój kolega kupił korbe reborna gdy pojechał z nią aby oddać na gwarancje... Piotrek wedlug mnie sklepik w porzadku (1) dla mnie wszystko jest gicior ceny nie sa zbyt wygorowane wybor sprzetu na... misiek kupilem sobie rowerek:) (1) Witam ostatnio zakupilem tam rowerek haro v4 :) cudowny rowerek tarcze... michal NAWET wentylka już tam nie kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Brak kultury osobistej, ten jeden koleś tzn. sprzedawca (czesto chodzi w... hill MK BIKE RLZ (1) Nic dodać nic ująć... szynyszyl duży wybór psuje obsługa -- zadufane, nieuprzejme kolesie (1) duzo rowerkow i czesci -- jak w wiekszosci skelow tej (sredniej) wielkosci.... a