master - opinia (1) Jeden z lalszych klubów podnoszenia ciężarów w Polsce master Siłownia dla osób chcących na prawdę ćwiczyć (2) Siłownia nie dla lanserów, odpowiednia dla osób chcących przyjść na trening i... :) szału nie ma (1) Chodzę tam z przerwami przez 10 lat. Cóż standardy nigdy nie były za wysokie.... kz
Siłownia dla chcących ćwiczyć. (2) Miejsce dla chcących ćwiczyć, do lansu są inne (droższe) siłownie. Dużo... F PATOLOGIA PAR EX ALANCE (2) Po podwyżce karnetu zatrzęsło mną. Lokal nie ogrzewany. Sprzęt skrzypiący i... MICHAŁ Z PRZYMORZA Dobrze, jednak ... (1) ... od kilku lat na 3 prysznice sprawny zazwyczaj jest jeden.... Klient oszczędzają na wszystkim (3) byłem dziś na treningu i para mi z ust leciała.ZIMNO JAK DIABLI.W przedsionku... strona27 c(-:P (2) super ja mam akurat za darmo bo jestem rocznik 97 i trenowałem tam... Bartosz Iłowski karnet. (2) BYŁEM STAŁYM KLIENTEM KLUBU OD SIEDMIU LAT- WCZORAJ CHCIAŁEM KUPIĆ KARNET NA... VON BACAKING jest ok (1) za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie, ... polecam jednak w cieplejszych... dw DRAMAT!!! (2) Co to w ogóle jest? Jakaś brudna sala, smród i nie powiem co jeszcze! Zero... MEGA ROZCZAROWANA mhhh (1) ......Jak za 10 zł na wejście mozna spodziewać sie nie wiadomo jakich... paweł :) (1) cóż czytając poprzednie wypowiedzi miałam nie lada dylemat czy skorzystać z... Czekoladka