Byłam na wizycie mimo bardzo nieciekawych opinii na temat Doktora. Przyjęto mnie punktualnie. Doktor prosił o dokładny opis dotychczasowego leczenia z ostatnich kilku lat i pytał jakie efekty były. Wywiad pierwszorzędny. Zaproponował kilka metod leczenia. Chciałam droższy zabieg a on zaproponował tańszy, bo uznał że nie ma potrzeby a ja zaoszczędzę połowę pieniędzy i że ewentualnie jak się uprę to zrobimy taki zabieg jako ostatni. To się chyba trochę kłóci z tym nastawieniem na kasę i mówieniem że dla niego 2tys to mało. Pośpiechu też nie wyczułam.Owszem spojrzał raz na zegarek, ale to normalne skoro ma poumawianych pacjentów. Też kontroluję czas w mojej pracy, a pracuję z pacjentami. Odpowiedź na wszelkie pytania uzyskałam. Potrafił mnie przekonać do kuracji której nie chciałam gdyż raz już ją stosowałam, jednak argumenty miał solidne i się złamałam ;-) lecz też zaproponował alternatywę jeżeli bym nadal nie chciała mu zaufać w tej kwestii. Ceny w porównaniu z innymi lekarzami na tym poziomie że tak powiem w innych miastach uważam za całkowicie stosowne. Skuteczność- okaże się bo byłam pierwszy raz :)