Wdzięczna pacjentka (1) Jedynym słowem to były cudowne ręce.Osiem miesięcy leczyli mi otwartego... Zdzisława dr Leszek Roter (1) szokujące, dopiero się dowiedziałam, wyrazy współczucia Rodzinie, a my... Teresa B - Pruszcz Gd Dermatolog, nie dermatolog...oto jest pytanie. (8) Jakim prawem Pan doktor Roter, który jest dermatologiem bierze się za... Niedowiarek
Blizny po zamykaniu naczynek (1) Zgadzam się z opiniami, że doktor Roter był świetnym specjalistą, a przede... evelka05 Wyrazy współczucia (1) wielki czlowiek . ola smutek (1) Dzisiaj dowiedziałam się o śmierci Pana Doktora. Jest mi bardzo przykro,to... Pacjentka omijajcie z daleka (3) 13 lat temu dr obiecal, ze bede chodzila w mini. pare wizyt - kasa... noga... zawiedziona Dr.Leszek Roter (3) Swietny fachowiec ,rzeczowy,bardzo uprzejmy .Wszystko na najwyzszym... Malgorzata Gocalinska Doktor nie żyje (3) Pan doktor Leszek Roter zmarł podczas pracy w gabinecie 23 października 2014 r. kris Płać i płacz (2) Poszłam do pana "doktora" z polecenia. Mam od kilku lat problem z... Zniesmaczona MOJA PIERWSZA WIZYTA (1) Byłam na wizycie mimo bardzo nieciekawych opinii na temat Doktora. Przyjęto... Boo Jan - opinia (1) zabieg wykonany dobrze ,ale można przyjść na umuwioną wizytę i okazuje się że... Jan odradzam (1) Zero skutecznoci przy dużej pewności siebie pana doktora. Brak szacunku do... Elżbieta Białonoga