Piotr - ocena (1) Pani dr Alicja Rustowska-Rogowska to najlepsza dermatolog, z jaką miałem do... Piotr Pacientka - ocena (1) Trafiłam tu po dobrych opiniach z innego portalu na którym konsultacja wynosi... Pacientka Ewa - opinia (3) W klinice Dobosz miałam 2 zabiegi laserowe- laser cutera. W dniu 05.01 2023 r... Ewa
Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do... Joanna Agnieszka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z rozwiązania zaproponowanego przez Panią... Agnieszka Żaneta - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić jak i podziękować calemu personelowi kliniki... Żaneta Ewa K - ocena (1) Klinika Dobosz zapewnia profesjonalizm oraz dbałość o komfort i... Ewa K Łukasz - ocena (1) Polecam, cykl dwóch wizyt dermatologicznych i jedna chirurgiczna. Diagnoza,... Łukasz Ewa - ocena (1) Najlepszy dermatolog. Pełna empatii, wiedzy o profesjonalizmu. Ewa Karolina - ocena (1) Wykonałam depilacje i zamykanie naczynek . Jestem zachwycona efektami i... Karolina karola - ocena (1) swietna endokrynolog , polecam poza tym fajna przychodnia karola Maciej K. - ocena (1) Absolutnie największa wiedza i super podejście do pacjentów - polecam w tym... Maciej K. EM - ocena (1) Jestem absolutnie w szoku po wizycie u tej lekarki !!! Jakas maniaczka... EM xyz - ocena (1) Z tygodniowym wyprzedzeniem umówiłem się na szczepienie w tej placówce,... xyz Patrycja - opinia (2) Kardiolog może i dobry ale też ponoć internista, tak nam powiedziano na... Patrycja Magda Mueller - ocena (1) Wspaniała Pani doktor z ogromnym sercem i wiedzą,bardzo cierpliwa... Magda Mueller Pacjentka - opinia (1) Nieprzyjemna, wręcz chamska lekarka. Dawno nie spotkałam się z TAKIM... Pacjentka Maciej J - opinia (1) Jestem po wizycie u dr Marka Sowy . Pełna klasa i profesjonalizm. Badanie... Maciej J NS - opinia (1) This doctor was indicated by another Dermatologist to perform a biopsy.... NS Kaity - opinia (1) Pani z recepcji nie ogarnia swojej pracy, a Pani doktor jest nieuprzejma i ma... Kaity