Polecam (1) W końcu centrum medyczne z prawdziwego zdarzenia w tej części miasta. Już nie... Maciek Wizyta w Medicorum (1) Dwa tygodnie temu byłam w Medicorum na wizycie ginekologicznej. Lekarz w... Alicja Szeroka oferta (1) Miałam ostatnio okazję skorzystać z usług Medicorum i bardzo polecam tę... Alicja
wizyta dermatologiczna (1) Przemiła pani Doktor.Byłem koszmarnie zestresowany ale pani Doktor swoim... wojciech ellwart Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam Panią Dr Magdalenę Trzeciak. Pani Dr to niezwykle kompetentna... Kuba Alergolog (1) Leczę w Derm-Alu u pediatry alergologa moją córkę od lat i mam pełne... jacek Dermatolog (1) Pani doktor Jasiel jest świetnym lekarzem, wyleczyła mi trądzik, z którym... Wdzięczna pacjentka Profesjonalizm, zainteresowanie pacjetem, wysoka kultura osobista, ładny i schludny gabinet (1) Pani Anna to lekarz o dużej wiedzy i doświadczeniu. Szybko zdjagnozowała co... Katarzyna Rosińska profesjonalnie i szybko (1) Bardzo miła i przy tym kompetentna Pani Doktor. Wizyta umówiona z dnia na... Artur Łukaszewicz Profesjonalnie (1) Miło, szybko,wizyta na NFZ więc bez kosztów. Dr Sobjanek i cała załoga... Agnieszka Pełen profesjonalizm (1) Podczas wizyty pani doktor nigdzie się nie śpieszy, widać że koncentruje się... Karolina Świetny specjalista! (1) Trafiłam do dr Błażewicz z trądzikiem, który pojawił się w dorosłym wieku.... Marta Zadowolona pacjentka (1) Jestem pacjentką Pani doktor od dłuższego czasu. Mogę śmiało polecić Panią... Magda lek. med. Monika Konczalska (1) Chciałam zwrócić uwagę na niespotykane podejście do pacjenta. Dr Konczalska z... Anna Polecam! (1) Serdecznie polecam dr Błażewicz. Jest niesamowicie miła, tworzy miłą... Maria Nie polecam (1) Przemadrzala dermatolog Jarek PRZESYMPATYCZNA I KOMPETENTNA (1) Przesympatyczna, kompetentna, pracowita. Zajmuje się z troską i oddaniem.... Daria Konsultacje dermatologiczne (1) Do Pani Doktor Omernik umówiłem się z w związku z moimi chronicznymi... Jeremi Polecam serdecznie! (1) Przed ślubem skorzystałam z kilku zabiegów w Epi Centrum i zarówno na twarzy... Gosia Nigdy więcej - Kriolipoliza efekty uboczne trwałe uszkodzenie (2) Pani zabieg wykonała w miejscu w którym nie prosiłam, tłumacząc , ze tkanka... Angelika