polecam (1) polecam świetne podejście do pacjentów, jestem na prawdę zachwycona ;)miły... justyna Dr Miron Klein ...Wspanialy fachowiec polecam!!!!! (2) Podjelam sie u Pani doktor zabiegu usuniecia w okolicach oka zmiany... Hanna Majkowska Świetny specjalista, serdecznie polecam! (1) Pan Dr Olszański jako jedyny dermatolog do którego chodziłam poradził sobie z... Anna P.
a ja polecam Panią doktor - jest dobra i stawia trafne diagnozy (1) jestem zadowolona z usług Pani doktor, może faktycznie przy pierwszym... Kama W. REWELACJA!! (1) Poddałam się zabiegowi ostrzykania botuliną w celu redukcji nadpotliwości... Hanna Laserowe usuwanie owlosienia (1) Zdecydowanie nie polecam. Zostalam poparzona laserem,po czym usłyszałam,ze... Klientka Trądzik (2) Dr Jacek Toboła to pierwszy dermatolog, który faktycznie pomógł mi w walce z... Katarzyna Świetny specjalista! Serdecznie polecam! (1) Dr Rudnik jest bardzo sympatyczną osobą i świetnym specjalistą w swojej... Anna P. Nie. (1) Nie dyskutuję z wiedzą czy sympatią pani doktor. Mam natomiast problem z tym,... Niezadowolona Bardzo przyjemna obsługa i jakość zabiegu (1) Tydzień temu miałam pierwszy raz w życiu powiększane usta. Bardzo sympatyczne... Anna powiększanie ust (1) Byłam na powiększaniu ust i jestem bardzo zadowolona. Usta mają ładny,... pacjentka Cudowny Lekarz Pani Doktor D. KOZICKA (1) Pani Doktor pomogła mi wyleczyć trądzik z którym się zmagałam 10 Lat teraz... Monika J. GDAŃSK Pełen profesjonalizm! Podejście pani doktor bardzo na +! (1) Pani doktor uważnie mnie wysłuchała i wystawiła trafną diagnozę. Wszystko... Martyna dr Magda Dobosz- perfekconistka (1) Po skorzystaniu z usługi w klinice prof. Dobosz i Partnerzy mogę napisać... Michalina w. Jestem zadowolona ale (1) Jakość wykonanego zabiegu oceniam bardzo dobrze, profesjonalne podejście do... DD dr Leszek Roter (1) szokujące, dopiero się dowiedziałam, wyrazy współczucia Rodzinie, a my... Teresa B - Pruszcz Gd Niezwykła (1) Polecam z całego serca Panią Doktor. Jej serdeczne i profesjonalne podejście... Magda Dermatolog, nie dermatolog...oto jest pytanie. (8) Jakim prawem Pan doktor Roter, który jest dermatologiem bierze się za... Niedowiarek Oskar - opinia (1) Byłem u pani Anny Omernik, i jedyne co mogę powiedzieć Gorąco Polecam. Od... Oskar depilacja laserowa (1) Jestem, a raczej byłam, stałą klientką - dużo sie zmieniło, niestety na... ja