Z całego serca polecam (1) Byłam dziś na wizycie u pani doktor Szczerkowskiej-Dobosz, nie było to... Natalia Świetny lekarz - z powołania (1) Świetna Pani Doktor - naprawdę serdecznie polecam! Uśmiech, szybka diagnoza i... Anna Miła i fachowa obsługa (1) Polecam zabieg depilacji laserowej. Profesjonalnie i komfortowo, jestem... Małgorzata
Opinia (2) Korzystałam z zabiegu laserowej epilacji. Po 5 zabiegach, które miały... Klientka dr.Aneta Dobosz - wielkie rozczarowanie (1) Byałam na zabiegu wypełnienia kwasem hialuronowym ale nie jestem zadowolona z... Anna Dr Toboła - polecam (1) Szczerze polecam! Dr Toboła w rzeczowy sposób doradził odpowiednie zabiegi... Maja Nie ma się co wstydzić (2) Bardzo dobra Pani doktor. Serdecznie Polecam. Potrafi zachować się... Rudy Wszystko tak jak się należy (2) Serdecznie Polecam Panią Monikę - świetny lekarz, cudowny dermatolog. To... Irena Nie ma się czego bać (2) Po prostu serdecznie polecam wszystkim, którzy się boją tej niezbyt... Witold Zdecydowanie Polecam! (1) Trafiłam do Pani Ani z polecenia koleżanki która bardzo była zadowolona z... Kasia poparzenie laserem przez Panią Omernik (5) Pani Omernik zamykała mi laserem naczynka na policzku. Już od pierwszej... Ewelina Absolutne TAK:) (1) Zdecydowanie polecam panią Doktor Omernik . Pani doktor to bardzo miła osoba... Iza Serdecznie polecam (1) Polecam serdecznie pod kątem zabiegów estetycznych. Będąc pod opieką Pani... Zosia Adrian - opinia (2) Z pomocą doktor Barańskiej-Rybak pozbyłem się trądziku. Nie tylko posiada ona... Adrian Polecam (1) Miło, sympatycznie i profesjonalnie. Indywidualne podejście. Polecam... Filip Bardzo dobry specjalista!! (1) Byłam u niego na wizycie w Medivecu w Pruszczu ,wymrażał mi brodawki.bardzo... ala Bardzo dobry profesjonalista (2) Do Pana Jacka przychodze juz od prawie 1,5 roku. Za kazdym razem zabieg jest... Dorota Dziękuję i polecam (2) Chciałam tym komentarzem podziękować Pani doktor za to że jest bardzo dobrym... Paula Serdecznie dziękuję (2) Pani Doktor - profesjonalne podejście, szczegółowy wywiad, badania - leczenie... Mariusz Pozytywne nastawienie do pacjenta (1) Panie dr Marta to konkretna osoba - miła, rzeczowa i z doświadczeniem.... Anna