Blizny po zamykaniu naczynek (1) Zgadzam się z opiniami, że doktor Roter był świetnym specjalistą, a przede... evelka05 otoplastyka odstajacych uszu (3) Niestety...po roku czasu od zabiegu zdecydowałam się wyrazić swoją opinię co... Magda Depilacja Laserowa Epi Centrum (1) Polecam pania Patrycje!!! Profesjonalistka w 100%!!! Miła, sympatyczna i... Karolina
Jestem bardzo zadowolona! (1) Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z obsługi i zabiegów z których... Agnieszka Profesjonalna i godna polecenia obsługa najwyższej jakości !!! (1) W tym roku skorzystałam z usług kliniki i mogę polecić najwyższą jakość i... Ania Depilacja (1) Pani Patrycjo bardzo dziekuję! Skorzystałam z depilacji bikini jestem... justyna PEELING WĘGLOWY (1) Wcześniej korzystałam w innych salonach z mikrodermabrazji diamentowej, ale... Renata Polecam! (2) Profesjonalizm Dr J.Toboly w kazdym calu!a do tego milo i sympatycznie.... Dorota Bardzo konkretna (1) Bardzo konkretna, a przy tym miła lekarka, do której na pewno się udam, jeśli... Edyta Super fachowiec (2) U pana doktora Jacka Toboly wykonywalem kilka zabiegow(chirurgicznych jak i... Tomasz Kowalski Profesor Dobosz (1) Dziękuje Profesorowi za zoperowanie dużej przepukliny brzusznej Taty żaden... Hania Depilacja laserowa w Epi Centrum (1) Polecam zabiegi depilacji laserowej szczególnie w wykonaniu pani Justyny.... Anna Z całego serca polecam (1) Byłam dziś na wizycie u pani doktor Szczerkowskiej-Dobosz, nie było to... Natalia Świetny lekarz - z powołania (1) Świetna Pani Doktor - naprawdę serdecznie polecam! Uśmiech, szybka diagnoza i... Anna Miła i fachowa obsługa (1) Polecam zabieg depilacji laserowej. Profesjonalnie i komfortowo, jestem... Małgorzata Opinia (2) Korzystałam z zabiegu laserowej epilacji. Po 5 zabiegach, które miały... Klientka dr.Aneta Dobosz - wielkie rozczarowanie (1) Byałam na zabiegu wypełnienia kwasem hialuronowym ale nie jestem zadowolona z... Anna Dr Toboła - polecam (1) Szczerze polecam! Dr Toboła w rzeczowy sposób doradził odpowiednie zabiegi... Maja Nie ma się co wstydzić (2) Bardzo dobra Pani doktor. Serdecznie Polecam. Potrafi zachować się... Rudy Wszystko tak jak się należy (2) Serdecznie Polecam Panią Monikę - świetny lekarz, cudowny dermatolog. To... Irena