Polecam innym (2) Pani Doroto - serdecznie dziękuję za skuteczną diagnozę oraz profesjonalne... Marta Trafna diagnoza (2) Świetny specjalista. Skuteczna, szybka diagnoza, odraz wdrożone leczenie... Henryka Profesjonalistka (2) Pani Dorota to profesjonalistka w każdy calu. Miła, serdeczna i przede... Ewelina
Świetny lekarz! (2) Niezwykle kontaktowy lekarz. W jasny sposób tłumaczy diagnozę oraz kolejne... Zdenek Dokładnie tłumaczy (2) Polecam. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, są już pierwsze efekty... Aneta Polecam! (2) Miła, kompetentna, sympatyczna, cierpliwie odpowiadała na pytania. Fajnie by... Anna Rozżalona (1) Po 3M oczekiwania na deklarowaną na forum, zaangażowaną i rzetelną... Ola meadiale - opinia (1) Rzadko można spotkać idąc prywatnie niezbyt miłego lekarza. Tutaj za 75zł... meadiale kami... - opinia (2) Byłam w prywatnym gabinecie Ornowskiej na Placu Górnośląskim-wizyta... kami... Polecam!!! (1) Pani Doktor rzeczowo, dokładnie i fachowo wszystko tłumaczy. Ponadto jest... K Bardzo zadowolona pacjenta poleca Doktora Iwanowskiego (1) Od urodzenia choruję na bielactwo. Jestem po przeszczepie u Pana Doktora... Nika Dobry lekarz (1) Leczyłem się u doktora Szlązaka kilka lat i to z bardzo dobrym wynikiem,... Mariusz Labioplastyka (1) Mialam przeprowadzana labioplastyke. Doktor zajal sie mna bardzo... Maga Super (2) Szybki, profesjonalny zabieg! Super wyposazony i czysty gabinet. Dr bardzo... Anna Unikajcie! (2) Nigdy nie spotkałam się z takim lekceważeniem pacjenta i opryskliwym tonem. W... Aleksandra Wyrazy współczucia (1) wielki czlowiek . ola polecam (1) Bardzo sympatyczna i rzeczowa Pani doktor. Od razu zdiagnozowała problem i... Basia Serdecznie polecam (1) Korzystałam z porady dermatologicznej u Pani Anety oraz z Depilacji... Malina darek - opinia (2) wszystko oki, pełen profesjonalizm, konkretnie rzeczowo i na temat, 5... darek brak zastrzeżeń (1) Gorąco polecam jasemzuzia