Labioplastyka (1) Mialam przeprowadzana labioplastyke. Doktor zajal sie mna bardzo... Maga Super (2) Szybki, profesjonalny zabieg! Super wyposazony i czysty gabinet. Dr bardzo... Anna Unikajcie! (2) Nigdy nie spotkałam się z takim lekceważeniem pacjenta i opryskliwym tonem. W... Aleksandra
Wyrazy współczucia (1) wielki czlowiek . ola polecam (1) Bardzo sympatyczna i rzeczowa Pani doktor. Od razu zdiagnozowała problem i... Basia Serdecznie polecam (1) Korzystałam z porady dermatologicznej u Pani Anety oraz z Depilacji... Malina darek - opinia (2) wszystko oki, pełen profesjonalizm, konkretnie rzeczowo i na temat, 5... darek brak zastrzeżeń (1) Gorąco polecam jasemzuzia SUPER (1) Ja walczyłam z liszajcem od ponad miesiąca. Wcześniej leczyłam się u innego... Ilona usta, botoks, laser, blizny .....etc. (2) Jestem pacjentką Pani Anety od ok 10 lat, od jakiegos czasu również Pani... Joanna niestety,ale przestrzegam (1) Nie lubię wystawiać komentarzy , szczególnie nieprzychylnych, jednak uznałam,... Była Klientka Daleko od Europy (1) Konsultacja u prof Dobosza , ogromny stres z powodu ciężkiej choroby... Janusz smutek (1) Dzisiaj dowiedziałam się o śmierci Pana Doktora. Jest mi bardzo przykro,to... Pacjentka dr Jacek Toboła blizny na policzkach (2) Naprawdę pan dr. Jacek Toboła wspaniały lekarz właśnie leczę blizny na... alex alex g Nie polecam (1) Bardzo miła Pani, niestety profesjonalizm nie idzie w parze z sympatią. NIE... jarogd dr Jacek Toboła (2) Byłam u dr trzykrotnie. Wszystkie wizyty charakteryzowały się... Magda dr Jacek Toboła (2) Byłam u dr trzykrotnie. Wszystkie wizyty charakteryzowały się... Magda omijajcie z daleka (3) 13 lat temu dr obiecal, ze bede chodzila w mini. pare wizyt - kasa... noga... zawiedziona POLECAM (1) Dermatolog z ogromną wiedzą, na pewno już nie zmienię na innego. pacjent opinia (2) Wizyta miła , gabinet czysty i elegancki jednak ceny mogłyby być ciut niższe,... klient