Polecam (1) Medycyna estetyczna na najwyższym poziomie wszystkim niezdecydowanym polecam... Aniela Polecam (1) Od kilku lat walczyłam z trądzikiem. Uczęszczałam do różnych dermatologów,... Patrycja Jestem zachwycona (1) Klinika polecam, obsługa na najwyższym poziomie, Panie Aneta i Magda... ewa
Korekta uszu (2) Polecam Panią doktor Elżbietę Miron-Klein. Robiłam korektę uszu i jestem... Dorota bardzo serdecznie polecam (2) lekarz dermatolog polecił mi dr. Jacka Tobołę. 3 tyg. temu dr. Toboła... Magdalena ROZCZAROWANA (1) WITAM JAKIŚ CZAS TEMU ODWIEDZIŁAM DANY GABINET DERMATOLOGICZNY, PONIEWAZ... ROZCZAROWANA PACJENTKA Kontrowersyjny Profesjonalista (1) To lekarz który z wielką intuicją prowadzi klienta, przewidujący konsekwencje... Małgorzata Harten Usuwanie włókniaków (2) Bardzo polecam :-) Wybrałam "Proderm" ponieważ to jedyna klinika, która... Dorota T. MOJA PIERWSZA WIZYTA (1) Byłam na wizycie mimo bardzo nieciekawych opinii na temat Doktora. Przyjęto... Boo mieszane uczucia... (1) W klinice bylam kilkakrotnie. Niestety moje problemy skorne nie zostaly... aka kasia - opinia (2) Trafiłam do pani doktór dzięki pozytywnym opiniom i trochę się zawiodłam.... kasia POWIEKSZANIE UST (1) Pierwszym razem trafilam do P. Anety i bylam bardzo zadowolona, piekne usta,... Magda Magda - opinia (2) Jestem zachwycona dwa tygodnie temu miałam brzeżną resekcję płytki paznokcia.... Magda Polecam (1) Wiele lat zmagałam się z silnym trądzikiem stosując drogeryjne wynalazki i... M. Gastroskopia (2) Po doświadczeniu tortur gastroskopii w innej znanej gdańskiej placówce mogę... P. Nie polecam (2) Pan Profesor Szarmach, leczył u mnie "trądzik gruczołowaty" oczywiście bez... Oleksy Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty u dr Kicińskiego. Do lekarza dostałem się w... Michał Pani Aneta Szczerkowska-Dobosz (1) Leczyłam sie u P.Anety przez ponad pół roku z uporczywego trądziku i... Ania Bardzo pozytywnie (1) Polecam dr Sarankiewicz- Konopkę. Bardzo dobry specjalista, w końcu wiem co... Pacjentka Jeśli lekarz - to tylko dr Szlązak (1) Wypróbowałem wielu lekarzy, ale jedynie dr Szlązak potrafił zastosować w moim... Radek