Dziwna sytuacjia (1) Odbyłam kilka wizyt w tej klinice, za każdym razem lekarze wykazywali się... Stała klientka Polecam dr Wiesława Nowobilskiego jak i Klinikę (1) W Klinice robiłam gastrologię. Pomimo tego, że zabieg nie należy do... Magda Jak najbardziej polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Prodermu. Polecam wszystkim szukającym... abc
Agnieszka Podjacka - opinia (1) Polecam Panią A. Omernik, przylatuje aż z Włoch aby oddać sie w ręce Pani Dr.... Agnieszka Podjacka usta (1) To byla moja pierwsza wizyta. Zdecydowalam sie na lekkie powiekszenie ust.... Beata piękne usta od doktora (3) obsługa- zacznę od Pani recepcjonistki, wysoka kultura osobista, służąca... Aneta Najlepszy z dotychczas poznanych dermatologów! (1) Poznałam Pana Michajłowskiego w przychodni na Jeleniogórskiej, gdzie pomógł... asia Zabiegi na twarz i szyję (1) Od wielu lat wykonuję u Pani dr Iwony Bonisławskiej zabiegi mezoterapii... Iwona korekta uszu (2) Robiona u Pani Elżbiety Miron-Klein. Szybko, fachowo, miło i niedrogo. Dobra... kasia przebarwienia (2) Po pozytywnych opiniach na forum postanowiłam skorzystać z usługi laserowej... IB iwona - opinia (1) Jedyny minus Kliniki to niesympatyczna Pani w recepcji.Miałam wrażenie , że... iwona bagatelizuje chorobę (1) od niechcenia wystawiona recepta , siedzi się w postaci skurczonej bo krzesło... margol okropna obsługa!!! (2) Nie rozumiem jak w tak eleganckiej klinice może pracować tak grubiańska... klientka wreszcie uszczesliowna :))))) (1) skusiłam się w końcu na powiększenie ust a ze wszystkie zabiegi które... Magda Miszko Tillfredsställd kvinna från Sverige (2) Jag skulle hjärtligt vilja rekommendera Dr. Jacek Tobola. Jag besöker honom... Josefin Lund Dr. Olszański (2) Byłam u doktora z problemem natury alergicznej i stwierdzam ,że nic się nie... ssssssssss Dr Szczerkowska-Dobosz - najlepszy dermatolog (1) Dzięki pani dr od kilku lat mogę cieszyć się cerą bez uporczywego trądziku, z... Ania S. Zdecydowanie polecam (2) Borykałem się z moją dolegliwością ponad rok. W tym okresie byłem u wielu... Michał Niestety bardzo zła obsługa (1) W przychodni byłam 2 razy, za drugim razem niestety dowiedziałam się że nie... Joanna dr Jacek Toboła (2) Od kilku lat wykonuję u Pana dr korekcję zmarszczek wokół oczu ( kurze łapki)... Beata