iwona - opinia (1) Jedyny minus Kliniki to niesympatyczna Pani w recepcji.Miałam wrażenie , że... iwona bagatelizuje chorobę (1) od niechcenia wystawiona recepta , siedzi się w postaci skurczonej bo krzesło... margol okropna obsługa!!! (2) Nie rozumiem jak w tak eleganckiej klinice może pracować tak grubiańska... klientka
wreszcie uszczesliowna :))))) (1) skusiłam się w końcu na powiększenie ust a ze wszystkie zabiegi które... Magda Miszko Tillfredsställd kvinna från Sverige (2) Jag skulle hjärtligt vilja rekommendera Dr. Jacek Tobola. Jag besöker honom... Josefin Lund Dr. Olszański (2) Byłam u doktora z problemem natury alergicznej i stwierdzam ,że nic się nie... ssssssssss Dr Szczerkowska-Dobosz - najlepszy dermatolog (1) Dzięki pani dr od kilku lat mogę cieszyć się cerą bez uporczywego trądziku, z... Ania S. Zdecydowanie polecam (2) Borykałem się z moją dolegliwością ponad rok. W tym okresie byłem u wielu... Michał Niestety bardzo zła obsługa (1) W przychodni byłam 2 razy, za drugim razem niestety dowiedziałam się że nie... Joanna dr Jacek Toboła (2) Od kilku lat wykonuję u Pana dr korekcję zmarszczek wokół oczu ( kurze łapki)... Beata polecam! (1) Pan doktor jest niesamowity dla mnie cudotwórca! Wyleczył moim córeczkom... iwonett Profesjonalne zabiegi na twarz i ciało (2) Polecam gorąco klinikę Prof. Dobosz i Partnerzy, korzystam z pomocy w klinice... Adriana ODRADZAM!!!! (1) Pani "doktor" wypisuje recepte na masc ktora nie dziala (czytajac... Lui Karolina B. - opinia (1) Bardzo dobry lekarz ze świetnym podejściem do pracy. Pełen profesjonalizm,... Karolina B. Marta - opinia (2) Od kilku lat jesteśmy z mężem pacjentami dr Jacka Toboły. Plecamy Marta Polecam. Pełen profesjonalizm oraz dyskrecja. (1) Jestem wieloletnią klientką Pana prof. Waldemara. Korzystałam z usług z... Barbara B. wspanialy specjalista! (1) Jak najbardziej polecam Pania doktor Omernik! Wspanialy... Magda andrzej - opinia (1) Do dr Olszanskiego trafilem z polecenia. Od kilku lat walcze z mocnym... andrzej Polecam dr J.Tobołę (2) Dr Jacek Toboła to znakomity lekarz z niesamowitą sprawnością wykonywania... akostka ewa - opinia (1) Popieram opinie przede mna! Kompetencja dyskrecja i holistyczne podejscie.... ewa