Polecam :) (1) Panią Annę Omernik polecam bez wątpliwości, pozbawiła mnie dręczącego przez... Anna L- P ktos tu sie poczul zbyt pewnie (2) Bylam w dermalu po raz trzeci. Pani doktor obadanie mojego dziecka zajelo 30... Katarzyna Hanna Lukowicz - opinia (1) Bardzo polecam! Hanna Lukowicz
br - opinia (1) Polecam Panią doktor za jej fachowość, celowość w ocenie schorzenia i... br Szczerze polecam! (1) Serdeczność, kompetencja, uśmiech. Agata Polecam (1) Jestem pacjentką od 2 lat i mogę polecić ten gabinet wszystkim. Agata Gastroskopia z konsultacja (1) Gastroskopia bez bolesna pełen profesjonalizm oraz luźne atmosfera podczas... Karol Bardzo zadowolona (2) Mialam laserowo usuwana brodawke kolo nosa. Zdecydowalam sie na ten... Joanna K. Pomnik dla Pani Anety (2) Korzystałem wcześniej z usług Pani Anety i nie zdawałem sobie sprawy jakie... tata Adasia Wspaniały specjalista! (1) Witam,jeśli szukacie naprawdę dobrego fachowca z dziedziny dermatologii i... Eliza Bardzo polecam - rewelacyjny dermatolog (1) Do pani doktor trafiłam po prawie rocznym tournee po dermatologach w... anna oddana klientka I.B. - opinia (1) Robiłam kilka zabiegów u P.Anety i P.Magdy i zawsze miałam wielką satysfakcje... oddana klientka I.B. Serdecznie polecam! (1) W klinice poddawałem się zabiegowi mezoterapii igłowej skóry głowy, celem... Adam Jestem bardzo zadowolona (1) Chodzę do pani doktor Jasiel i jestem bardzo zadowolona. Po 1 miesiącu moja... Ola Jestem w szoku! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem funkcjonowania tej palcówki. Szkoda to pisać... Marcin G. Bardzo polecam! (2) Korzystałem z usług Pani dr Anety Szczerkowskiej - Dobosz i Pani dr Magdy... Andrzej polecam (1) Wspaniałe warunki miła obsługa zabieg wykonany w sposób profesjonalny i... Teresa Nie zamierzam zmieniać (2) Po wielu poszukiwaniach znalazłam odpowiednich specjalistów w Trójmieście.... ela Gorąco polecam! (1) W klinice poddałam się gastroskopii, którą wykonywał Dr Dymecki. Jest on... Mariola botoks od wielu lat (2) Witajcie. Mam 41 lat i od wielu lat jestem pacjentem/klientem Pani dr Anny... Arek Stankiewicz