Zadowolona (1) Wielokrotnie rozwiazywałam swoje problemy dermatologiczne u Pani Doktór jak... 40stka w porzadku (1) A ja jestem zadowolona z wizyt u pani doktor. Nie rozczula się nad pacjentem,... Pacjentka Świetny lekarz (1) U dr Michajłowskiego wykonałam zabieg z użyciem kwasu hialuronowego. Efekty... M.
TCA- gorąco polecam ten gabinet (1) Do Pani Dr zapisuję się na peelingi już od dwóch lat. Jest to jeden z moich... Milena odradzam (1) Zero skutecznoci przy dużej pewności siebie pana doktora. Brak szacunku do... Elżbieta Białonoga Profesjonalnie i przesympatycznej atmosferze (1) Od kilku lat miałam zmianę na oku, z uwagi na lokalizację bałam się cokolwiek... Magda Profesjonalnie, rzetelnie, bezpiecznie i w miłej atmosferze (1) U dr Michajłowskiego wykonałam zabieg chirurgiczny obejmujący twarz. Wszystko... Monika Alicja - opinia (1) Całkowicie bezstresowa gastroskopia i konkretna konsultacja. Alicja J.S. - opinia (1) Dr. Ornowska jako jedyna właściwie zdiagnozowała chorobę mojego dziecka.... J.S. Polecam :) (1) Panią Annę Omernik polecam bez wątpliwości, pozbawiła mnie dręczącego przez... Anna L- P ktos tu sie poczul zbyt pewnie (2) Bylam w dermalu po raz trzeci. Pani doktor obadanie mojego dziecka zajelo 30... Katarzyna Hanna Lukowicz - opinia (1) Bardzo polecam! Hanna Lukowicz br - opinia (1) Polecam Panią doktor za jej fachowość, celowość w ocenie schorzenia i... br Szczerze polecam! (1) Serdeczność, kompetencja, uśmiech. Agata Polecam (1) Jestem pacjentką od 2 lat i mogę polecić ten gabinet wszystkim. Agata Gastroskopia z konsultacja (1) Gastroskopia bez bolesna pełen profesjonalizm oraz luźne atmosfera podczas... Karol Bardzo zadowolona (2) Mialam laserowo usuwana brodawke kolo nosa. Zdecydowalam sie na ten... Joanna K. Pomnik dla Pani Anety (2) Korzystałem wcześniej z usług Pani Anety i nie zdawałem sobie sprawy jakie... tata Adasia Wspaniały specjalista! (1) Witam,jeśli szukacie naprawdę dobrego fachowca z dziedziny dermatologii i... Eliza Bardzo polecam - rewelacyjny dermatolog (1) Do pani doktor trafiłam po prawie rocznym tournee po dermatologach w... anna