Bardzo zadowolona (2) Mialam laserowo usuwana brodawke kolo nosa. Zdecydowalam sie na ten... Joanna K. Pomnik dla Pani Anety (2) Korzystałem wcześniej z usług Pani Anety i nie zdawałem sobie sprawy jakie... tata Adasia Wspaniały specjalista! (1) Witam,jeśli szukacie naprawdę dobrego fachowca z dziedziny dermatologii i... Eliza
Bardzo polecam - rewelacyjny dermatolog (1) Do pani doktor trafiłam po prawie rocznym tournee po dermatologach w... anna oddana klientka I.B. - opinia (1) Robiłam kilka zabiegów u P.Anety i P.Magdy i zawsze miałam wielką satysfakcje... oddana klientka I.B. Serdecznie polecam! (1) W klinice poddawałem się zabiegowi mezoterapii igłowej skóry głowy, celem... Adam Jestem bardzo zadowolona (1) Chodzę do pani doktor Jasiel i jestem bardzo zadowolona. Po 1 miesiącu moja... Ola Jestem w szoku! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem funkcjonowania tej palcówki. Szkoda to pisać... Marcin G. Bardzo polecam! (2) Korzystałem z usług Pani dr Anety Szczerkowskiej - Dobosz i Pani dr Magdy... Andrzej polecam (1) Wspaniałe warunki miła obsługa zabieg wykonany w sposób profesjonalny i... Teresa Nie zamierzam zmieniać (2) Po wielu poszukiwaniach znalazłam odpowiednich specjalistów w Trójmieście.... ela Gorąco polecam! (1) W klinice poddałam się gastroskopii, którą wykonywał Dr Dymecki. Jest on... Mariola botoks od wielu lat (2) Witajcie. Mam 41 lat i od wielu lat jestem pacjentem/klientem Pani dr Anny... Arek Stankiewicz Powiekszanie ust (2) W sierpniu postanowiłam powiększyć usta.Wybrałam drTobołę. W czasie wizyty... Gosia PROFESJONALNE PODEJSCIE (1) Pani dermatolog nieastapiona! :) profesjonalne podejscie do mojego problemu z... Magdalena Narkiewicz Ilonia - opinia (1) bardzo dobra i fachowa diagnostyka Ilonia Nie polecam (1) Pani doktor jest nieprzystępna i mało kontaktowa. Nie poświęca pacjentowi... Agnieszka serdecznie polecam (1) Od kilku lat robię zabiegi estetyczne u dr Dobosz., zawsze jestem zadowolona... A. Fachowa pomoc (1) Jestem po zabiegach estetycznych i widzę znaczną poprawę. Do Pani doktor... Maja U. chcę powiedzieć dziękuję... (1) Przez dłuższy czas tułałem się po lekarzach min. gastrologa, dermatologa.... Arci