Powiekszanie ust (2) W sierpniu postanowiłam powiększyć usta.Wybrałam drTobołę. W czasie wizyty... Gosia PROFESJONALNE PODEJSCIE (1) Pani dermatolog nieastapiona! :) profesjonalne podejscie do mojego problemu z... Magdalena Narkiewicz Ilonia - opinia (1) bardzo dobra i fachowa diagnostyka Ilonia
Nie polecam (1) Pani doktor jest nieprzystępna i mało kontaktowa. Nie poświęca pacjentowi... Agnieszka serdecznie polecam (1) Od kilku lat robię zabiegi estetyczne u dr Dobosz., zawsze jestem zadowolona... A. Fachowa pomoc (1) Jestem po zabiegach estetycznych i widzę znaczną poprawę. Do Pani doktor... Maja U. chcę powiedzieć dziękuję... (1) Przez dłuższy czas tułałem się po lekarzach min. gastrologa, dermatologa.... Arci Wielkie dzęki (1) Bardzo dziękuje Panu proferorowi Olszańskiemu za zajęcie się moja osobą i... Mirka lekarz naprawdę wart polecenia (1) Jestem pacjentka pani dr Anety Szczerkowskiej-Dobosz - ogromnie kulturalna,... Maria Polecam! (3) Świetny lekarz i wspaniały człowiek a przede wszystkim profesjonalista o... r Absolutna satysfakcja (2) Moj pierwszy kontakt z Centrum to kontakt z dr Tobołą, ktory szybko, sprawnie... Ania Polecam (1) Byłem w siedzibie na Szerokiej. Bardzo kompetentny lekarz, bardzo dobre... Pacjent Bardzo dobry i przyjazdy dermatolog (2) Przed wizytą u Dr Rudnika byłam w kilku lekarzy dermatologów, wszystkie... Ewcia bardzo polecam (1) miałam ostatnio robioną gastroskopię. oczywiście bardzo się bałam, ale... Asia M Dr Omernik deramatolog Gdynia rzetelna porada!!!! (1) Otrzymałam profesjonalną pomoc dermatologiczną dla mojej rocznej córki. Bez... Maja łupież pomogło (1) byłem z łupieżem, kilka prostych rad i pomogło Michał zdecydowanie polecam (2) Dr Jacek Toboła- świetny diagnosta, pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i... rodzina m. Niezabardzo polecam wiecej tam nie pojde!!!!! (1) Faktycznie na wizyte nie czekałam długo diagnoza była szybka ale nie miałąm... rebe usta usta ! (2) Apeluje do wszystkich pań,które mają ochote zrobić sobie usta a się boją!otoż... anna p. Polecam laseroterapię ! (1) Ja u Pani dr usuwam sobie widoczne, poszerzone naczynka w skórze twarzy, gdyż... Gośka