Serdecznie polecam! (1) W klinice poddawałem się zabiegowi mezoterapii igłowej skóry głowy, celem... Adam Jestem bardzo zadowolona (1) Chodzę do pani doktor Jasiel i jestem bardzo zadowolona. Po 1 miesiącu moja... Ola Jestem w szoku! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem funkcjonowania tej palcówki. Szkoda to pisać... Marcin G.
Bardzo polecam! (2) Korzystałem z usług Pani dr Anety Szczerkowskiej - Dobosz i Pani dr Magdy... Andrzej polecam (1) Wspaniałe warunki miła obsługa zabieg wykonany w sposób profesjonalny i... Teresa Nie zamierzam zmieniać (2) Po wielu poszukiwaniach znalazłam odpowiednich specjalistów w Trójmieście.... ela Gorąco polecam! (1) W klinice poddałam się gastroskopii, którą wykonywał Dr Dymecki. Jest on... Mariola botoks od wielu lat (2) Witajcie. Mam 41 lat i od wielu lat jestem pacjentem/klientem Pani dr Anny... Arek Stankiewicz Powiekszanie ust (2) W sierpniu postanowiłam powiększyć usta.Wybrałam drTobołę. W czasie wizyty... Gosia PROFESJONALNE PODEJSCIE (1) Pani dermatolog nieastapiona! :) profesjonalne podejscie do mojego problemu z... Magdalena Narkiewicz Ilonia - opinia (1) bardzo dobra i fachowa diagnostyka Ilonia Nie polecam (1) Pani doktor jest nieprzystępna i mało kontaktowa. Nie poświęca pacjentowi... Agnieszka serdecznie polecam (1) Od kilku lat robię zabiegi estetyczne u dr Dobosz., zawsze jestem zadowolona... A. Fachowa pomoc (1) Jestem po zabiegach estetycznych i widzę znaczną poprawę. Do Pani doktor... Maja U. chcę powiedzieć dziękuję... (1) Przez dłuższy czas tułałem się po lekarzach min. gastrologa, dermatologa.... Arci Wielkie dzęki (1) Bardzo dziękuje Panu proferorowi Olszańskiemu za zajęcie się moja osobą i... Mirka lekarz naprawdę wart polecenia (1) Jestem pacjentka pani dr Anety Szczerkowskiej-Dobosz - ogromnie kulturalna,... Maria Polecam! (3) Świetny lekarz i wspaniały człowiek a przede wszystkim profesjonalista o... r Absolutna satysfakcja (2) Moj pierwszy kontakt z Centrum to kontakt z dr Tobołą, ktory szybko, sprawnie... Ania Bardzo dobry i przyjazdy dermatolog (2) Przed wizytą u Dr Rudnika byłam w kilku lekarzy dermatologów, wszystkie... Ewcia