Najlepszy lekarz u jakiegokolwiek bylem! (2) Szukajac Dermatologa sugerowalem sie wlasnie opiniami z Internetu, do ktorych... peccatamundi POLECAM PANIA LEKARZ (1) WITAM WSZYSTKICH .CHCIAŁABYM POLECIĆ PANIĄ ANETĘ DOBOSZ.ŚWIETNA ZNAJĄCA SIE... MAŁGOSIA Zadowolona klientka (1) Znalazłam ofertę tego gabinetu na trojmiasto.pl Ma bardzo pozytywne opinie... L.
Profesjonalista (2) Dopóki nie zaczęłam leczyć się u dr Jacka Toboły byłam leczona kremami... Paulina P POLECAM!!! (1) Sympatycznie , fachowo !!! Takich lekarzy oby jak najwięcej.... Mirosława Doktorek jest super! (3) Po raz kolejny bylam u pana dr na botoksie(efekt wspanialy),wypelnienie... Agata Samet Polecam. ;) (1) Lekarz jakich się nie spotyka, naprawdę świetny dermatolog :) takiego... Wioletta Polecam wszystkim!!! (1) Polecam wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym u Pani Doktor - naprawdę... Agnieszka ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Szczerze polecam panią doktor Szczerkowską – Dobosz. Bardzo... S. ZMIANA (3) od 6 lat miałam różową małą zmianę na udzie wielkości ziarnka soczewicy w... lil W końcu! (1) W końcu ktoś wyleczył mi trądzik! Ostatnie lata ciągle latałam od jednego... bb2 pelen profesjonalizm (2) pani Doktor Omernik przemila delikatna osoba,w pelni zaangazowana w swoja... Marysia :) (1) Od sierpnia leczyłam się u pewnego dermatologa,który niestety błędnie... szuman joanna Polecam! (1) Borykałem się z problemami skóry. Pan Dr. Olsztyński był cierpliwy i zadawał... Maciej J. Pełen profesjonalizm! (2) Polecam serdecznie, miła obsługa, dr Toboła-profesjonalista, rewelacyjna... Magda polecam (2) Dr. toboła świetny fachowiec,dokladny ,kompetentny a dotego bardzo miły... Wielisława Siwy nie polecam (1) Mimo dużych kosztów za wizytę(150zł) ten Pan szybko spławia pacjentów. Nie... ja1 Fantastyczni Lekarze (1) Wspaniali lekarze i wspaniałe pielęgniarki:-) Pełen profesjonalizm w pełnym... Małgorzata z Gdańsk POLECAM!!!! POLECAM!!!!!! (1) Nie jestem łatwym klientem, wynajduję najmniejsze niedoskonałości, które mi... Agnieszka T. Bożena i Kornelia Pozytywnie (2) Znalazlam kontakt to tego centrum dermatologii w internecie. Oferta uslug... Lena