rewelacja! (1) moj nastoletni syn mial problem z tradzikiem.Probowalismy roznych produktow... Elzbieta Zygmuntowska Dr godna polecania (1) U pani doktor poddałam sie wypelnieniu bruzd nosowo-wargowych oraz... Małgorzata botox kwas (2) Polecam , polecam. Jeśli obawiasz się botoxu lub hialuronu, zapomnij o... alicja
dr Urban :) (1) Polecam klinikę Proderm, począwszy od przesympatycznej pani w rejestracji... Marzena polecam (1) Od kilku lat robię sobie u Pani Doktor kwas hialuronowy i botoks i jestem... kasia Laserowa Depilacja w tym gabinecie jest niebezpieczna (1) U Dr Szarmacha poddałam się laserowej depilacji nóg, zgodnie z oświadczeniem... Niezadowolony klient Bardzo dobry specjalista (1) Do Pani Doktor jest naprawdę świetnym specjalistą. Nie tylko postawiła trafną... Joanna P. Magdalena - opinia (1) Szybka, a przede wszystkim niezwykle trafna diagnoza oraz dobór leków.... Magdalena cena za wizyte (2) ile pani doktor bierzez za wizyte?? Gosia Gosia Polecam Wszystkim! (1) Pani Doktor jest świetna :)) Leczyłam u niej trądzik przez kilka lat-... Paulina Woźniak wyleczył mnie i moje dziecko (1) Byłam u niego z dzieckiem niedawno - jestem zadowolona bo leki bardzo pomogły... Pacjentka Polecam:) (1) Dr Bonisławska jest niezwykle sympatyczną osobą, a do tego niewątpliwie... Agnieszka Dr. Szlązak (2) To jest doktor godny polecenia. Bardzo cierpliwy, miły i sympatyczny... Rodzinka M. annadz@o2.pl - opinia (1) Po długich poszukiwaniach znalazlam lekarza i miejsce do którego mam pełne... annadz@o2.pl SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona. Powiększałam usta i zlikwidowałam kilka zmarszczek... M.P. Kurze łapki, zmarszczki mimiczne! (1) Bardzo polecam! Byłam kilka miesięcy temu pierwszy raz na takim zabiegu i... Sonia Bardzo sympatycznie (2) Termin wizyty od ręki, trafiona diagnoza i skuteczne przepisane leki. Bardzo... Tomi wypelnialam usta u p. profesora (1) jestem tzw. trudna i wymagajaca osoba (wszedzie). Do p. profesora chodze na... Ania M. prawdziwy Lekarz !!!!!! (1) zabieg był bezbolesny, perfekcyjnie przeprowadzony i w ogóle pełen komfort,... Marta w końcu jestem zdrowa (2) poszukiwaniewśród lekarzy z prośbą o pomoc trwało 3 lata.Dopiero dr Smętek... misia