dr Mario Smętek - niezadowalająca wizyta u dermatologa (3) Byłem u doktora Mario Smętek na ul. Ogarnej w 2010 roku. Jego diagnoza się... pacjent najlepszy lekarz jakiego poznałam ! (1) Pani doktor jest genialna, myśli i wypowida się z prędkością światła, widać,... Marysia z Gdyni Agnieszka - opinia (2) Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Fachowa i rzetelna... Agnieszka
Polecam:) (1) Pani dr Elżbieta Grubska- Suchanek jest rewelacyjnym specjalistą! Po... Anna Polecam (1) Pani dermatolog jest bardzo miłą osobą, kompetentną i dodającą otuchy. Nie... karolina Z CALEGO SERCA ODRADZAM (4) Prosze Panstwa, odradzam Panstwu z calego serca kierowania Panstwa uwagi w... Sandra POLECAM! (1) Gorąco polecam Panią Doktor. Miła, uśmiechnięta i ma świetne podejście do... Karol rewelacja! (1) moj nastoletni syn mial problem z tradzikiem.Probowalismy roznych produktow... Elzbieta Zygmuntowska Dr godna polecania (1) U pani doktor poddałam sie wypelnieniu bruzd nosowo-wargowych oraz... Małgorzata botox kwas (2) Polecam , polecam. Jeśli obawiasz się botoxu lub hialuronu, zapomnij o... alicja dr Urban :) (1) Polecam klinikę Proderm, począwszy od przesympatycznej pani w rejestracji... Marzena polecam (1) Od kilku lat robię sobie u Pani Doktor kwas hialuronowy i botoks i jestem... kasia Laserowa Depilacja w tym gabinecie jest niebezpieczna (1) U Dr Szarmacha poddałam się laserowej depilacji nóg, zgodnie z oświadczeniem... Niezadowolony klient Bardzo dobry specjalista (1) Do Pani Doktor jest naprawdę świetnym specjalistą. Nie tylko postawiła trafną... Joanna P. Magdalena - opinia (1) Szybka, a przede wszystkim niezwykle trafna diagnoza oraz dobór leków.... Magdalena cena za wizyte (2) ile pani doktor bierzez za wizyte?? Gosia Gosia Polecam Wszystkim! (1) Pani Doktor jest świetna :)) Leczyłam u niej trądzik przez kilka lat-... Paulina Woźniak wyleczył mnie i moje dziecko (1) Byłam u niego z dzieckiem niedawno - jestem zadowolona bo leki bardzo pomogły... Pacjentka Polecam:) (1) Dr Bonisławska jest niezwykle sympatyczną osobą, a do tego niewątpliwie... Agnieszka Dr. Szlązak (2) To jest doktor godny polecenia. Bardzo cierpliwy, miły i sympatyczny... Rodzinka M.