annadz@o2.pl - opinia (1) Po długich poszukiwaniach znalazlam lekarza i miejsce do którego mam pełne... annadz@o2.pl SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona. Powiększałam usta i zlikwidowałam kilka zmarszczek... M.P. Kurze łapki, zmarszczki mimiczne! (1) Bardzo polecam! Byłam kilka miesięcy temu pierwszy raz na takim zabiegu i... Sonia
Bardzo sympatycznie (2) Termin wizyty od ręki, trafiona diagnoza i skuteczne przepisane leki. Bardzo... Tomi wypelnialam usta u p. profesora (1) jestem tzw. trudna i wymagajaca osoba (wszedzie). Do p. profesora chodze na... Ania M. prawdziwy Lekarz !!!!!! (1) zabieg był bezbolesny, perfekcyjnie przeprowadzony i w ogóle pełen komfort,... Marta w końcu jestem zdrowa (2) poszukiwaniewśród lekarzy z prośbą o pomoc trwało 3 lata.Dopiero dr Smętek... misia dobry specjalista (1) Pani dr Omernik jest doświadczonym lekarzem . Trafnie dobrała zabiegi do... Ania L 100% zadowolenia :-) (2) To nie była moja pierwsza wizyta u Pana Doktora, ale za każdym razem jestem... Ewa Polecam docent Wilkowską (1) Polecam serdecznie Panią docent Wilkowską, dzięki niej w końcu wygrałam... Kamila R. Super:) (1) Bardzo miło wspominam wizytę u Pana Doktora. Jest człowiekiem, o którym można... Pacjentka najlepszy fachowiec (1) Witam Przez rok chodziłam po rożnych dermatologach każdy leczył mnie na co... Asia Polecam (1) Strzał w dziesiątkę przy pierwszej wizycie. Dobrze dobrane leki (robione w... Michał polecam! (2) Pan dr Toboła jest bardzo rzeczowym, konkretnym i kompetentnym lekarzem.... m. lech ZADOWOLONA (1) Pani doktor Le Blance ( nie wiem, czy prawidłowo napisałam nazwisko)... J ponownie polecam! (3) Po raz drugi zrobiłam botox u doktora Olsztyńskiego. Efekt naprawdę... Agnieszka T. Recepcjonistka-porażka (1) Pani doktor Kaczorowska jest super lekarka,zna się bardzo dobrze na tym co... Magda Szczerze polecam, świetny lekarz! (2) Już po pierwszej wizycie mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych... Pacjentka Zadowolona pacjentka (1) Do Pani doktor trafiłam dzięki opiniom w internecie i muszę przyznać, że są... Justyna Polecam bardzo. (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty i szczęśliwa,że moja twarz odmłodniała o... Beata