dobry specjalista (1) Pani dr Omernik jest doświadczonym lekarzem . Trafnie dobrała zabiegi do... Ania L 100% zadowolenia :-) (2) To nie była moja pierwsza wizyta u Pana Doktora, ale za każdym razem jestem... Ewa Polecam docent Wilkowską (1) Polecam serdecznie Panią docent Wilkowską, dzięki niej w końcu wygrałam... Kamila R.
Super:) (1) Bardzo miło wspominam wizytę u Pana Doktora. Jest człowiekiem, o którym można... Pacjentka najlepszy fachowiec (1) Witam Przez rok chodziłam po rożnych dermatologach każdy leczył mnie na co... Asia Polecam (1) Strzał w dziesiątkę przy pierwszej wizycie. Dobrze dobrane leki (robione w... Michał polecam! (2) Pan dr Toboła jest bardzo rzeczowym, konkretnym i kompetentnym lekarzem.... m. lech ZADOWOLONA (1) Pani doktor Le Blance ( nie wiem, czy prawidłowo napisałam nazwisko)... J ponownie polecam! (3) Po raz drugi zrobiłam botox u doktora Olsztyńskiego. Efekt naprawdę... Agnieszka T. Recepcjonistka-porażka (1) Pani doktor Kaczorowska jest super lekarka,zna się bardzo dobrze na tym co... Magda Szczerze polecam, świetny lekarz! (2) Już po pierwszej wizycie mogę powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych... Pacjentka Zadowolona pacjentka (1) Do Pani doktor trafiłam dzięki opiniom w internecie i muszę przyznać, że są... Justyna Polecam bardzo. (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty i szczęśliwa,że moja twarz odmłodniała o... Beata super babka (1) wykonywałam u pani doktor zabiegi depilacji laserowej łydek. Zdecydowałam... Ba Polecam (1) Wspaniała, kompetentna, miła, delikatna. po prostu profesjonalna. Robiłam u... Anka Świetny dermatolog dziecięcy!!! (1) Panią Doktor polecił mi pediatra, jako że moje dziecko załapało w przedszkolu... Ada K. Świetny specjalista !!!! (1) Pan Doktor Rudnik jest znakomitym fachowcem.Jest lekarzem z powołania. Kazdy... Hania Bardzo dobra lekarka! (1) Często mam problemy z wypryskami alergicznymi na skórze. Informację o klinice... V :) podziękowanie (2) poszukiwałam dobrego specjalisty po zdiagnozowaniu u mnie raka... Barbara M. ODRADZAM CHIRURGA !!! (2) Mialem wycinane znamiona - nie przez Pania Doktor ale robił to chirurg u niej... Klient