Ewa Szalewsa-Rosochowicz - opinia (1) Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu doradztwo na wysokim poziomie .... Ewa Szalewsa-Rosochowicz powiększenie ust (1) Pani doktor wykonała mi bardzo ładne i kształtne usta, a przytym jest miłą i... Di Wypełnianie (2) Dr. Grabis mnie mile zaskoczył:). Zaproponował zabieg wypełniniący policzki 2... Dorota
Szczęśliwa (1) Witam.Właśnie jestem po drugiej wizycie - zamykania naczyń na udach ,... monika nie polecam (1) Nie podobała mi się wizyta u Pana doktora .żle zdignozował moją chorobę .małe... an Godna polecenia (1) Bardzo rzeczowa, kompetentna i taktowna. Byłam na zabiegu cosmelan u dr... Jolanta Profesjonalizm (2) Pan Doktor to przemiły młody człowiek i doświadczony specjalista.Miałam... iwona Ostrzegam przed Panią Doktor (1) Byłam na wizycie u Pani Doktor w związku z przebarwieniami po wypryskach.... ~anonim~ gorąco polecam (1) Rewelacyjny poziom, profesjonalne podejscie do pacjenta,wyjątkowo trafne... stokrotka agata samet - opinia (2) panie doktorze,jest pan wspanialy!!!!polecam wszystkim dr grabiasa,podniosl... agata samet Pełen profesjonalizm (2) Jedyny gabinet w okolicy, w którym jest fachowy lekarz!! Miałam straszne... Stała Klientka - W. Polecam :) (1) U Pana Szermacha leczyłem się ponad rok. Zdecydowałem się po beznadziejnych... Tomaszko Przyłanczam się na do ocen bardzo dobrych (2) Witam i przyłańczam się do wszystkich pacjentów, którzy tak rewelacyjnie... Barbara co za fantastyczny lekarz! (2) U pana doktora byłam pierwszy raz, ale jestem zachwycona jego podejściem do... pacjentka Pan Profesor- Geniusz w swym fachu. (1) Najpierw skorzystałam z usług pana Profesora Szarmacha w przychodni na ulicy... Emilia Warto czytać komentarze (1) Ja idę w piatek na konsultację , mam tremę ale po przeczytaniu umieszczonych... ja Polecam (2) jak najbardziej polecam ten gabinet oraz Pana dr Jacka Tobołe wszystkim... Magda polecam (2) Polecam gabinet. Trafiłam z trądzikiem różowatym, inna pani dermatolog z... Justyna Lidia Masztak - opinia (1) Pani Doktor jest mistrzem w swojej dziedzinie i wspaniałym człowiekiem.Szybko... Lidia Masztak Świetny specjalista (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Doktora. Podczas kilku wizyt związanych z... ann