Anna - opinia (1) Polecam doktora Grabiasa. Od dłuższego czasu korzystam z usług doktora. Za... Anna Profesjonalizm, zaufanie (1) Od lat jestem pacjentką doktora, w gabinetach kosmetycznych jest bardzo... Beata 100%Satysfakcji!! (1) Pan dr Olsztyński-bardzo sympatyczny,profesjonalny z indywidualnym podejściem... Aneta Dolnośląskie
Godny zaufania i polecenia (1) Polecam ten gabinet za profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta.... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Jestem pacjentą Dermisu od co najmniej czterech lat. Wykonuję u Doktorostwa... Agata Rewelacja!! (1) Polecam każdemu, kto wybiera się ze swoim problemem po pomoc, oczekując... Daria usuwanie włosków laserem (1) nie pozbyłam sie włosków na twarzy a jedynie nabylam sie strasznych... ania Świetny lekarz (2) Dr Szlązak ma cechy lekarza idealnego - jest fachowcem, posiada ogromną... ara Bardzo dobry lekarz i przesympatyczny człowiek (1) Byłem u Pana Dr. z problemem dermatologicznym , trafnie postawił diagnozę , a... Wojtek Nowicki Nie polecam (1) Do gabinetu Dermis trafiłam miesiąc temu z problemami z cerą spowodowanymi... pacjentka- na pewno już była DOBRY DERMATOLOG (1) WITAM, SLUCHAJCIE LECZE SIE U PANA DOKTORA JUZ POL ROKU I OK, PRZYZNAJE ZE... MARTA BARDZO POLECAM (2) pełen profesjonalizm! polecam w 100% Marta POLECAM (1) Zadziwiające jest jak bardzo chętnie dzielimy się z innymi swoimi... DK EWELINA - opinia (1) DR MIELEWCZYK JEST NAJWSPANIALSZĄ LEKARZ, ROZUMIE MŁODYCH STAWIA TRAFNE... EWELINA Fraxel (1) Doktor Grabias jest świetnym specjalistą dermatologiem.Jestem po 3 zabiegu... Dorota Odradzam! (1) Odradzam tego pana, jesli idziemy ze skórnym problemem męskiego narządu... max rewelacja (1) dwa lata temu zmieniłam dermatologa na dr Mielewczyk i w życiu nie... mar Jak najbardziej polecam ! (2) Gabinet ten polecam osobom, które m.in. mają różne znamiona, pieprzyki,... Ewelina Ludzkie podejście do pacjenta- polecam (1) Dr.Olszański to człowiek z klasą. U mnie nie zadziałał botox i pan Doktor sam... Gra Fachowiec i Człowiek (1) odwiedzam gabinet p.doc.Olszańskiego od 7 lat i to z różnymi problemami... Roman pacjent