Bardzo dobry lekarz i przesympatyczny człowiek (1) Byłem u Pana Dr. z problemem dermatologicznym , trafnie postawił diagnozę , a... Wojtek Nowicki Nie polecam (1) Do gabinetu Dermis trafiłam miesiąc temu z problemami z cerą spowodowanymi... pacjentka- na pewno już była DOBRY DERMATOLOG (1) WITAM, SLUCHAJCIE LECZE SIE U PANA DOKTORA JUZ POL ROKU I OK, PRZYZNAJE ZE... MARTA
BARDZO POLECAM (2) pełen profesjonalizm! polecam w 100% Marta POLECAM (1) Zadziwiające jest jak bardzo chętnie dzielimy się z innymi swoimi... DK EWELINA - opinia (1) DR MIELEWCZYK JEST NAJWSPANIALSZĄ LEKARZ, ROZUMIE MŁODYCH STAWIA TRAFNE... EWELINA Fraxel (1) Doktor Grabias jest świetnym specjalistą dermatologiem.Jestem po 3 zabiegu... Dorota Odradzam! (1) Odradzam tego pana, jesli idziemy ze skórnym problemem męskiego narządu... max rewelacja (1) dwa lata temu zmieniłam dermatologa na dr Mielewczyk i w życiu nie... mar Jak najbardziej polecam ! (2) Gabinet ten polecam osobom, które m.in. mają różne znamiona, pieprzyki,... Ewelina Ludzkie podejście do pacjenta- polecam (1) Dr.Olszański to człowiek z klasą. U mnie nie zadziałał botox i pan Doktor sam... Gra Fachowiec i Człowiek (1) odwiedzam gabinet p.doc.Olszańskiego od 7 lat i to z różnymi problemami... Roman pacjent Dorota - opinia (1) Polecam Panią doktor wszystkim!Dzięki doktor Wilkowskiej nie mam okropnych... Dorota ? (1) Miałam nadzieję, że źródło problemów zostanie dokładnie obejrzane, że lekarz... annelein Jestem oczarowana ! (1) Bardzo i to bardzo jestem zadowolona z wizyty i leczeniu u Pana doc.... Barbara POLECAm:)!!! (2) Szczerze polecam ten gabinet jak i Pana Jacka T. - bardzo sympatyczny... Natalia Konkretny lekarz (2) Konkretny lekarz. Zero emocji, uśmiechu. Wywiad, leczenie, rokowanie,... nika Polecam dr. Wilkowską w 100 % (1) Polecam dr. Wilkowską w 100 % z pełną świadomością. Dr. Wilkowska to nie... Michał SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana doktora. żaden lekarz nie był w stanie... Jult bardzo zadowolona pacjentka (1) Z całą odpowiedzialnością uważam, że Pani dr A.Omernik jest godnym zaufania,... Katarzyna Chorab