Jestem oczarowana ! (1) Bardzo i to bardzo jestem zadowolona z wizyty i leczeniu u Pana doc.... Barbara POLECAm:)!!! (2) Szczerze polecam ten gabinet jak i Pana Jacka T. - bardzo sympatyczny... Natalia Konkretny lekarz (2) Konkretny lekarz. Zero emocji, uśmiechu. Wywiad, leczenie, rokowanie,... nika
Polecam dr. Wilkowską w 100 % (1) Polecam dr. Wilkowską w 100 % z pełną świadomością. Dr. Wilkowska to nie... Michał SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana doktora. żaden lekarz nie był w stanie... Jult bardzo zadowolona pacjentka (1) Z całą odpowiedzialnością uważam, że Pani dr A.Omernik jest godnym zaufania,... Katarzyna Chorab NAJLEPSZY DERMATOLOG (2) Muszę przyznać, że wizyta w gabinecie Doktora Olsztyńskiego to ogromna... ilona Super!!!!!!!!!!!!!! (2) Od lat (chyba 10-ciu) nie mogłam patrzeć na mój piękny pieprzyk, który z... Dorota Dobry, wnikliwy, miły !! (1) Swietny pan doktor, . przyszłam z dużym zmartwieniem, zmiany nie goiły się od... magda Wspaniały lekarz! (1) Z problemem poszerzonych naczyń na twarzy inogach borykałam się już od wielu... Katarzyna WSPANIALE (2) Czuję się wspaniale bez widocznych żyłek na nogach! Ośmielona profesjonalną... grażyna kilarska ... (1) Oceniam Na 6 Anonimowy Polecam prof. Henryka Szarmacha (1) Byłam zachwycona wizytą u niego (w przychodni centrum Gdańska). Pan Profesor... anonimowa Bardzo polecam (2) Profesjonalizm i życzliwość - połączenia tych cech oczekuje każdy pacjent... Agnieszka POLECAM (2) Takich lekarzy szukać ze świeczką.. Indywidualne podejście i profesjonalizm.... cudownie uzdrowiona:] Maciek - opinia (1) mam zupełnie inne zdanie niż moi poprzednicy - byłem dwukrotnie u dr Adama... Maciek nie polecam (1) Chodzę do P. profesora, a właściwie chodziłam ponad rok, bo więcej sie nie... elle Polecam (1) Rzetelna Pani Dermatolog,miła i konkretna.Ma dobre podejście do dzieci. gugu Polecam bardzo (2) Bardzo sympatyczny, profesjonalny z super podejściem do pacjenta. Poświęca... DANY jarek - opinia (1) Nadzwyczajny człowiek. Kompetentny, profesjonalista z wyważonym poczuciem... jarek