NAJLEPSZY DERMATOLOG (2) Muszę przyznać, że wizyta w gabinecie Doktora Olsztyńskiego to ogromna... ilona Super!!!!!!!!!!!!!! (2) Od lat (chyba 10-ciu) nie mogłam patrzeć na mój piękny pieprzyk, który z... Dorota Dobry, wnikliwy, miły !! (1) Swietny pan doktor, . przyszłam z dużym zmartwieniem, zmiany nie goiły się od... magda
Wspaniały lekarz! (1) Z problemem poszerzonych naczyń na twarzy inogach borykałam się już od wielu... Katarzyna WSPANIALE (2) Czuję się wspaniale bez widocznych żyłek na nogach! Ośmielona profesjonalną... grażyna kilarska ... (1) Oceniam Na 6 Anonimowy Polecam prof. Henryka Szarmacha (1) Byłam zachwycona wizytą u niego (w przychodni centrum Gdańska). Pan Profesor... anonimowa Bardzo polecam (2) Profesjonalizm i życzliwość - połączenia tych cech oczekuje każdy pacjent... Agnieszka POLECAM (2) Takich lekarzy szukać ze świeczką.. Indywidualne podejście i profesjonalizm.... cudownie uzdrowiona:] Maciek - opinia (1) mam zupełnie inne zdanie niż moi poprzednicy - byłem dwukrotnie u dr Adama... Maciek nie polecam (1) Chodzę do P. profesora, a właściwie chodziłam ponad rok, bo więcej sie nie... elle Polecam (1) Rzetelna Pani Dermatolog,miła i konkretna.Ma dobre podejście do dzieci. gugu Polecam bardzo (2) Bardzo sympatyczny, profesjonalny z super podejściem do pacjenta. Poświęca... DANY jarek - opinia (1) Nadzwyczajny człowiek. Kompetentny, profesjonalista z wyważonym poczuciem... jarek polecam (2) Doktor Jacek Toboła trafnie zdiagnozował moją dolegliwość - wyjątkowo... matys Jest taki jaki powinien być każdy lekarz... (2) ...ale jak na nasze polskie warunki oznacza to,iz jest zadko spotykanym... zadowolona_pacjentka Alicja - opinia (1) Miła i delikatna Pani Doktor.Problem łysienia plackowatego trwający niemalże... Alicja POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO !!! (2) Pół roku temu Pani Anna usuwała mojej dziesięcioletniej córce brodawki na... MAMA Po wizycie, jestem odmieniony..... (1) Od samego wejścia pan doktor, dodam jeszcze, że "podobno" uznawany w świecie... Jurek Anna - opinia (2) W zeszłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z wizyty u Pana dr Jacka... Anna