polecam (2) Doktor Jacek Toboła trafnie zdiagnozował moją dolegliwość - wyjątkowo... matys Jest taki jaki powinien być każdy lekarz... (2) ...ale jak na nasze polskie warunki oznacza to,iz jest zadko spotykanym... zadowolona_pacjentka Alicja - opinia (1) Miła i delikatna Pani Doktor.Problem łysienia plackowatego trwający niemalże... Alicja
POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO !!! (2) Pół roku temu Pani Anna usuwała mojej dziesięcioletniej córce brodawki na... MAMA Po wizycie, jestem odmieniony..... (1) Od samego wejścia pan doktor, dodam jeszcze, że "podobno" uznawany w świecie... Jurek Anna - opinia (2) W zeszłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z wizyty u Pana dr Jacka... Anna Super - naprawdę polecam ! (1) Kilkakrotnie byłem już tu na wizycie i zawsze wychodzę zadowolony - miło ale... ricky65 Polecam (1) Bez problemu można się dostać ,obydwie Panie są miłe i kompetentne .W kolejce... Izales Polecam! (1) Fachowa pomoc, miła atmosfera podczas wizyty i co najważniejsze dla każdego... Marcin profesjonalistka (1) polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i... zadowolona klientka dla wybitnie wymagajacych !! (2) na zabieg uczęszczam juz od wielu lat 1-2 razy w roku .(usuwanie krwinek) i... beata REWELACJA (1) Polecem z całego serca i z pełnym przekonaniem!!! Nie będę tu opisywać moich... Marta Polecam! (1) Od dawna korzystam u Pani Doktor z zabiegów dermatologii estetycznej (Botox,... Joanna leczenie laserem (2) Problem: blizny po latach trądzika na twarzy. Do tej pory: peelingi,... zuzanna Alicja. A - opinia (2) polecam gorącą doktora Grabiasa! Zabieg bezbolesny i pięknie się goi! Dziękuję ! Alicja. A Karolina - opinia (2) bardzo miły lekarz :) mimo mojego strachu przed tego typu wizytami, było miło... Karolina Naprawdę polecam . (2) Naprawdę świetny lekarz. Mialam dosc powazne problemy z trądzikiem. Leczylam... Agnieszka Wygladzania zmarszczk, 04,08.08. (2) Respekt, lekarz ktorego polecam kazdemu duza kompetencja !!! mily, bardzo... Mark-Stolz polecam (2) w lutym 2007 "zamykałam naczynka" metodą elektrokoagulacji u Pani doktor...... ola Zdecydowanie NIE POLECAM!!! Dlaczego? (2) Byłem jakiś czas temu w tym gabinecie. Miałem nie jeden problem bo trądzik,... Zdenerwowany