Polecam (1) Bez problemu można się dostać ,obydwie Panie są miłe i kompetentne .W kolejce... Izales Polecam! (1) Fachowa pomoc, miła atmosfera podczas wizyty i co najważniejsze dla każdego... Marcin profesjonalistka (1) polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i... zadowolona klientka
dla wybitnie wymagajacych !! (2) na zabieg uczęszczam juz od wielu lat 1-2 razy w roku .(usuwanie krwinek) i... beata REWELACJA (1) Polecem z całego serca i z pełnym przekonaniem!!! Nie będę tu opisywać moich... Marta Polecam! (1) Od dawna korzystam u Pani Doktor z zabiegów dermatologii estetycznej (Botox,... Joanna leczenie laserem (2) Problem: blizny po latach trądzika na twarzy. Do tej pory: peelingi,... zuzanna Alicja. A - opinia (2) polecam gorącą doktora Grabiasa! Zabieg bezbolesny i pięknie się goi! Dziękuję ! Alicja. A Karolina - opinia (2) bardzo miły lekarz :) mimo mojego strachu przed tego typu wizytami, było miło... Karolina Naprawdę polecam . (2) Naprawdę świetny lekarz. Mialam dosc powazne problemy z trądzikiem. Leczylam... Agnieszka Wygladzania zmarszczk, 04,08.08. (2) Respekt, lekarz ktorego polecam kazdemu duza kompetencja !!! mily, bardzo... Mark-Stolz polecam (2) w lutym 2007 "zamykałam naczynka" metodą elektrokoagulacji u Pani doktor...... ola Zdecydowanie NIE POLECAM!!! Dlaczego? (2) Byłem jakiś czas temu w tym gabinecie. Miałem nie jeden problem bo trądzik,... Zdenerwowany FRAXEL TO JEST TO. (1) Fraxel to cudowna maszyna - po 3 zabiegach wyglądam co najmniej 10 lat... Jana T. Pani w recepcji.. (1) JESTEM OBURZONA!!zachowaniem pani w recepcji.Otóż moje sześcioletnie dziecko... wioletta polecam (1) po wielu wizytach w roznych prywatnych gabinetach w koncu udalo mi sie... DB Polecam w 100%. (1) Polecam w 100%. Stanisława Trzymaj sie z dala od tego lekarza (1) Witam wszystkich. Chcialabym opowiedziec moja historie zwiazana z wizyta u... Kaska Najlepszy dermatolog (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani dr Anety Szczerkowskiej-Dobosz.... Marcin Krzychu - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Polecam gorąco!Pozdrowienia dla pani... Krzychu