wygladałam strasznie (1) Trafiłam do gabinetu z polecenia wygladałam tragicznie cała twarz owrzodzona... AS PROFESJONALSTA OD WYPADANIA WŁOSÓW (1) Lekarza bardzo miły i sympatyczny. Przeważnie są u niego poślizgi, ponieważ... myszunia121 Na 5 + (1) Zabieg, jakiemu poddałam sie u Pani Doktor był...cóż, krępujący, ale sposób,... Wiola
Super efekty w leczeniu trądziku! (1) Leczę się u p.dr już prawie 2 lata,głównie chodzę na zabiegi kwasem... Ania Ś. Tomasz - opinia (1) Polecam w 100%. Tomasz Super lekarz (1) Bardzo miłe podejście do pacjenta i jego problemu.Fachowość widoczna gołym... Krzysiek NIgdy nie spotkałam się z takim podejściem do pacjenta!! (1) Ostatnio dość choruje na dziwne przypadki - między innymi jakieś trzy... dzidzia Szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam!!! Jestem bardzo zadowolona z wizyt oraz ze skutkow... Matylda zadowolona pacjentka (1) U pani dr byłam kilka razy z problemami skórnymi. I muszę przyznac że za... Hranolka Jak najbardziej POLECAM!!!! (1) Byłam pacjentką Pana Doktora parę lat temu. Uzyskałam profesjonalną pomoc w... Joanna S. Szczerze polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt oraz ze skutkow leczenia jakie zalecila mi... Matylda Do Pana Janka (1) Szanowny Panie Janku, Anonimowość Pana opini nie pozwala mi na sprawdzenie... Anata Szczerkowska Dobosz cóż (1) Może i trądzik pani Doktor potrafi leczyć, ale z poważniejszymi chorobami ma... janek było warto (2) Znamiona brodawkowe zostały mi przez Pana dr Tobołę usunięte bezboleśnie w... Kasia rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Zgadzam się z innymi (1) Byłam zapisana na wizytę na konkretną godzinę. Po półgodzinnym opóznieniu w... asia Grunt, że pomógł (1) Muszę niestety podzielić opinię, że doktor ma bezosobowe podejście do... Arielka lacka - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis... lacka bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka