było warto (2) Znamiona brodawkowe zostały mi przez Pana dr Tobołę usunięte bezboleśnie w... Kasia rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Zgadzam się z innymi (1) Byłam zapisana na wizytę na konkretną godzinę. Po półgodzinnym opóznieniu w... asia
Grunt, że pomógł (1) Muszę niestety podzielić opinię, że doktor ma bezosobowe podejście do... Arielka lacka - opinia (1) Polecam wszystkim zainteresowanym!!Obsługa miła i sympatyczna. Doktor Grabis... lacka bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Bardzo zadowolona, a wrecz zachwycona pacjentka :-) (1) Z całą odpowiedzialnościa i z czystym sumieniem moge polecić Pana doktora... Joanna Wenta-Jez Ignorancja pacjentów (1) Byłam na wizycie u dr Szarmacha - generalnie zachowywał się jakbym mu... Marta Nigdy wiecej!! (1) Tragedia. W ciagu 15minut zalatwila mnie, siostre i mojego chlopaka.... Niezadowolona pacjentka botox (1) Bardzo sympatyczne , fachowe i profesjonalne podejscie do pacjenta.... Hanna warto stosować wypełniacze (1) Wyleczył bardzo szybko/w pół roku /córkę z bardzo! silnego trądziku.Ja... barbara Godny polecenia (2) Gabinet jak również osoba Pana doktora są godne polecenia pan doktor to... kasia kosecka Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana kompleksowo i... Ada polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola Danuta - opinia (1) Zwróciłam się do pani doktor z dużą blizną po operacji łokcia. Pani doktor... Danuta szczerze polecam (2) Doktor Toboła to świetny specjalista, odpowiada wyczerpująco na wszystkie... wdzięczna