szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Bardzo zadowolona, a wrecz zachwycona pacjentka :-) (1) Z całą odpowiedzialnościa i z czystym sumieniem moge polecić Pana doktora... Joanna Wenta-Jez Ignorancja pacjentów (1) Byłam na wizycie u dr Szarmacha - generalnie zachowywał się jakbym mu... Marta
Nigdy wiecej!! (1) Tragedia. W ciagu 15minut zalatwila mnie, siostre i mojego chlopaka.... Niezadowolona pacjentka botox (1) Bardzo sympatyczne , fachowe i profesjonalne podejscie do pacjenta.... Hanna warto stosować wypełniacze (1) Wyleczył bardzo szybko/w pół roku /córkę z bardzo! silnego trądziku.Ja... barbara Godny polecenia (2) Gabinet jak również osoba Pana doktora są godne polecenia pan doktor to... kasia kosecka Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana kompleksowo i... Ada polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola Danuta - opinia (1) Zwróciłam się do pani doktor z dużą blizną po operacji łokcia. Pani doktor... Danuta szczerze polecam (2) Doktor Toboła to świetny specjalista, odpowiada wyczerpująco na wszystkie... wdzięczna Nie ma lepszej pani doktor! (1) P. doktor jest przemiłą i przesympatyczną osobą potrafiącą skutecznie... Michał Pienschke Świetny Dermatolog! (1) Miałem poważny proble z moją skórą. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich... Konradeszer ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S. podejście do pacjenta profesjonalne (2) Obawiałem się że mam chorobę narządów płciowych ale wszelkie moje... Krystian Bardzo dziękuję... (2) ... za tak miłe przyjęcie. Już od progu poczułam się, jak nie w gabinecie... Ewa Bardzo się bałam (2) Najbardziej bałam się podczas zabiegu (usuwanie znamion barwnikowych) ciszy... L.Sz.