Krzychu - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Polecam gorąco!Pozdrowienia dla pani... Krzychu jestem baaaaaaaardzo zadowolona :)) (1) Pani doktor przemiła i przesympatyczna a do tego rzeczowa , świetnie służy... goniaa Polecam !!! (1) Polecam Prof. Szarmacha oraz dr Adama. Lekarze bardzo sympatyczni, otwarci i... Ania
Pełen profesjonalizm (1) Polecam. Skorzystałam zachęcona pozytywnymi opiniami i nie zawiodłam się :).... iwka POLECAM (1) Miło,fachowo,tanio a najważniejsze że efekty zabiegów są rewelacyjne-w moim... maryla Polecam :) (2) Bardzo dziękuję panu Doktorowi za miłe podejście, uspokajającą manierę ;-),... marqotka W pelni usatysfakcjonowana :) (1) Kazdy ma wlasny odbior Doktora i jakosci Jego porad/leczenia. Osobiscie jak... Marzena Peeling chemiczny (2) Miałam już dwukrotnie wykonany peeling chemiczny, za drugim razem silniejszy,... B. Profesjonalnie i skutecznie (1) Bardzo profesjonalne (a jednocześnie bardzo sympatyczne:) podejście do... Ola Czarna - opinia (2) W lutym mialam wykonany zabig mikrodermabracji. Przeprowadzial mi go p.... Czarna ania - opinia (1) Panie Janku... może pomyliły się Panu gabinety:( Mimo wszystko pozdrawiam... ania polecam (2) dr Tobola to rzeczywiscie specjalista. anonim bezpiecznie (2) Byłam pacjetka doktora już dwukrotnie. Usuwał mi niewielkie znamiona ale w... Ula Super (1) W końcu trafiłam do lekarza, który mi pomógł.Przez kilka lat nie mogłam sobie... Misia ola - opinia (1) Brak zainteresowania problemem pacjenta, odnioslam wrazenie ze wrecz panu... ola zachwycona (1) Chciałam skorzystać z możliwości wyrażenia tutaj mojej opinii i jednocześnie... Beata K. Marta - opinia (1) Bezosobowe podejście, miałam wrażenie, że myśli o zupełnie czymś innym,... Marta Peeling (1) czy ktos wykonywal u dr Maria peeling mechaniczny? albo zabieg zwiazany z... kasia julia - opinia (1) Bylam dzisiai pacientka pana doktora,jestem bardzo zadowolona z... julia Esencja solidności , rzetelnosci i czciwości !!!!!!!! (1) 100%POZYTYW !!! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, rewelacyjne... Jo Yesh