Nie ma lepszej pani doktor! (1) P. doktor jest przemiłą i przesympatyczną osobą potrafiącą skutecznie... Michał Pienschke Świetny Dermatolog! (1) Miałem poważny proble z moją skórą. Byłem u wielu lekarzy, ale żaden z nich... Konradeszer ODRADZAM!!! (1) Niestety - Doktor po wejściu do gabinety poświęcił mi może całe 6 minut -... katarzyna S.
podejście do pacjenta profesjonalne (2) Obawiałem się że mam chorobę narządów płciowych ale wszelkie moje... Krystian Bardzo dziękuję... (2) ... za tak miłe przyjęcie. Już od progu poczułam się, jak nie w gabinecie... Ewa Bardzo się bałam (2) Najbardziej bałam się podczas zabiegu (usuwanie znamion barwnikowych) ciszy... L.Sz. SUPER, POLECAM (1) Jestem pacjentką pana doktora, mam do niego duże zufanie, jest... Monia Traktowanie jak zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Moja wizyta u dr była wynikiem desperacji, nigdzie nie mogłam sie dostac, a... Monika Bardzo miła atmosfera (1) oraz szybka diagnoza, jestem niezmiernie zadowolony:) Michał money money (1) To gabinet nastawiony wyłącznie na wysysanie kasy z potencjalnego klienta.... maria26