Pani w rejestracji to koszmar !!!! (1) Co do Pan lekarki to wszystko ok- miła i sympatyczna. Natomiast Pani w... Matka LEKARZ SUPER NIESTETY PANI W RECEPCJI DO WYMIANY!!! (1) PANI DOKTOR MAŁGOSIA JEST SUPER LEKARKĄ:) POMOGŁA MI I CAŁEJ MOJEJ RODZINIE Z... Laura Goraco polecam! (2) w tym gabinecie robilam sobie korekcje uszu. bardzo sie ciesze ze trafilam... Aga
Profesjonalista (2) Korzystałam już z usług lekarzy zajmujących się medycyną estetyczną, ale... Marta Pani doktor jest niezła ! (2) Rozpoznała moją chorobę w mig, potwiedziłem to jeszcze w Warszawie u... Brodacz z przy...cą, pamięta mni Skuteczna i konkretna. (1) Długo szukałam właściwego miejsca na usunięcie zmian naczynkowych na twarzy,... Barcik E polecam z całego serca (1) Jestem po kuracji u dr Mario z powodu trądzika i przebarwień - cała kuracja... Ania_trz_skrz@wp.pl w końcu trafiłem właściwie (1) Po wielu próbach leczenia w innych gabinetach pomógł mi dopiero dr Smętek.... piotreq A. Wielechowska - opinia (2) Do gabinetu dr Omernik trafilam z polecenia mojej mamy i musze powiedziec, ze... A. Wielechowska Dziękuję! (2) Lekarz ma imponującą wiedzę, jest kulturalny, taktowny, życzliwy, godny... annelein polecam wszystkim (1) Do gabinetu państwa Toboła trafiłam z łuszczycą, którą wcześniej inni lekarze... iza MIEJSCE GODNE POLECENIA (1) W zeszłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z wizyty u Pani dr Kamili.... Bardzo zadowolona pacjentka Anna - opinia (1) Polecam doktora Grabiasa. Od dłuższego czasu korzystam z usług doktora. Za... Anna Profesjonalizm, zaufanie (1) Od lat jestem pacjentką doktora, w gabinetach kosmetycznych jest bardzo... Beata 100%Satysfakcji!! (1) Pan dr Olsztyński-bardzo sympatyczny,profesjonalny z indywidualnym podejściem... Aneta Dolnośląskie Godny zaufania i polecenia (1) Polecam ten gabinet za profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta.... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Jestem pacjentą Dermisu od co najmniej czterech lat. Wykonuję u Doktorostwa... Agata Rewelacja!! (1) Polecam każdemu, kto wybiera się ze swoim problemem po pomoc, oczekując... Daria usuwanie włosków laserem (1) nie pozbyłam sie włosków na twarzy a jedynie nabylam sie strasznych... ania Świetny lekarz (2) Dr Szlązak ma cechy lekarza idealnego - jest fachowcem, posiada ogromną... ara