super babka (1) wykonywałam u pani doktor zabiegi depilacji laserowej łydek. Zdecydowałam... Ba Polecam (1) Wspaniała, kompetentna, miła, delikatna. po prostu profesjonalna. Robiłam u... Anka Świetny dermatolog dziecięcy!!! (1) Panią Doktor polecił mi pediatra, jako że moje dziecko załapało w przedszkolu... Ada K.
Świetny specjalista !!!! (1) Pan Doktor Rudnik jest znakomitym fachowcem.Jest lekarzem z powołania. Kazdy... Hania Bardzo dobra lekarka! (1) Często mam problemy z wypryskami alergicznymi na skórze. Informację o klinice... V :) podziękowanie (2) poszukiwałam dobrego specjalisty po zdiagnozowaniu u mnie raka... Barbara M. ODRADZAM CHIRURGA !!! (2) Mialem wycinane znamiona - nie przez Pania Doktor ale robił to chirurg u niej... Klient Chirurg bez zastrzeżeń (1) Dziwi mnie opinia przedmówcy. Wycinałem w gabinecie u chirurga znamiona (mam... Adam Bardzo POLECAM :) (1) W gabinecie Pani Doktor korzystałam z zabiegów medycyny estetycznej... ania ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Szczerze polecam dr Olsztyńskiego szczególnie osobom borykającym się z... Aneta M. dr Sobjanek polecam !!! (1) miała bardzo duży problem z wypadaniem włosów inni dermatolodzy leczyli mnie... monika fachowa obsluga (1) rzeczowa, konkretna Pani dokor trafna diagnoza, leczenie przynoszace... Adam Reszczynski w końcu efekt :) (1) Z tradzikeim walczylam kilka lat .bylam u kilku polecanych dermatologow... Magda N. Anna - opinia (2) ja rowniez skorzystalam z zabiegu korekty ucha, jestem bardzo zadowolona... Anna trądzik (2) Leczyłam trądzik u córki-najpierw u kosmetyczek -a kiedy problem zaczął... Mirela recepcja-tragedia!!!, pani doktor-super (1) Niestety, doświadczenia z recepcjonistką psują zupełnie wrażenie ogólne po... ibera \"Wypiękniała Pacjentka\" (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor za trafna diagnozę i skuteczne leczenie. Pani... Kaśka polecam :) (1) Zdecydowanie polecam na polu dermatologii estetycznej - sama korzystałam z... Justyna S. a - opinia (1) Korzystam w miarę potrzeb z zabiegów dermatologicznych w gabinecie dr... a Profesjonalizm w 100% (2) Leczyłam się u doktora jacka Toboły na trądzik różowaty. Po 5 wizytach u... Dorota