Chirurg bez zastrzeżeń (1) Dziwi mnie opinia przedmówcy. Wycinałem w gabinecie u chirurga znamiona (mam... Adam Bardzo POLECAM :) (1) W gabinecie Pani Doktor korzystałam z zabiegów medycyny estetycznej... ania ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Szczerze polecam dr Olsztyńskiego szczególnie osobom borykającym się z... Aneta M.
dr Sobjanek polecam !!! (1) miała bardzo duży problem z wypadaniem włosów inni dermatolodzy leczyli mnie... monika fachowa obsluga (1) rzeczowa, konkretna Pani dokor trafna diagnoza, leczenie przynoszace... Adam Reszczynski w końcu efekt :) (1) Z tradzikeim walczylam kilka lat .bylam u kilku polecanych dermatologow... Magda N. Anna - opinia (2) ja rowniez skorzystalam z zabiegu korekty ucha, jestem bardzo zadowolona... Anna depilacja laserowa (2) Byłam pierwszy raz od roku na zabiegu, wcześniej miałam zabiegi ale w Cosmea... aaaa trądzik (2) Leczyłam trądzik u córki-najpierw u kosmetyczek -a kiedy problem zaczął... Mirela recepcja-tragedia!!!, pani doktor-super (1) Niestety, doświadczenia z recepcjonistką psują zupełnie wrażenie ogólne po... ibera \"Wypiękniała Pacjentka\" (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor za trafna diagnozę i skuteczne leczenie. Pani... Kaśka polecam :) (1) Zdecydowanie polecam na polu dermatologii estetycznej - sama korzystałam z... Justyna S. a - opinia (1) Korzystam w miarę potrzeb z zabiegów dermatologicznych w gabinecie dr... a Profesjonalizm w 100% (2) Leczyłam się u doktora jacka Toboły na trądzik różowaty. Po 5 wizytach u... Dorota porada (2) Prosilem o porade , zadnej porady lekarskiej nie dostalem. Zaplacilem 100zl... Bernad pacjentka - opinia (2) Szukając dobrego specjalisty dermatologa, kierowałam sie również opiniami od... pacjentka porada (1) Porada 100zl. zadnej nie otrzymalem.Zaplacilem za nie porade 100zl . Wylecza... Bernad Ze świeczką szukać! (3) Lekarz na najwyższym poziomie. Kompetentny i ma b. dobre podejście do... Mariusz Bardzo polecam (2) Przy wyborze dermatologa kierowałam się opiniami z neta... i muszę przyznać,... zadowolona pacjentka polecam gorąco (1) Nigdy nie było naciągania na robienie jakiegoś niepotrzebnego zabiegu jak to... Natalia A.Gdynia