Dr Romuald Olszański (1) Jestem wdzięczna Dr Olszańskiemu za ludzkie podejście do mojego przypadku... Grażyna Krewniak super lekarz- jestem już wyleczona (1) super lekarz- jestem już wyleczona Teresa co prywatna wizyta to prywatna (1) polecam konsultacje u profesora Szarmacha, przez 3 lata korzystałam z usług... AiWoods
Polecam (1) szczerze polecam wizytę u Pana Doktora długo chodziłam ze swoją przypadłością... Aga świetny specjalista (1) witam, mogę z całym przekonaniem polecić prof Olszańskiego, dobry... Ola wstydliwy (1) Doktorze, jeśli Pan to czyta to dziękuję - dziękuję- byłem chory, posądzony... greg wrastający paznokieć da się wyprowadzić (2) Bujałem się ze swoim paznokciem długi czas, niestety z tendencją do... migro DEMATOLOGIA (1) wkońcu wyleczyłam trądzik! dziękuję za pomoc :) POLECAM jak najbardziej!!! Agata A. może i profesor ale niedouczony (1) Leczył moja córeczkę ( 4 wizyty-) stwierdził atopowe zapalenie skóry .... ja Serdecznie polecam (1) Bardzo miła pani doktor, przyjazna, służy radą i pomocą, skupia się na... aretzki M. - opinia (1) Polecam!skorzystałam z usług kosmetycznych(masaz twarzy i maseczka)Jak dla... M. polecam (1) Polecam Chciałabym podziękować Panu Doktorowi za opiekę jaką mnie objął -... ~~pacjentka ania - opinia (3) serdecznie odradzam z calego serca tego dermatologa mialam male problemy z... ania dr Mario Smętek - niezadowalająca wizyta u dermatologa (3) Byłem u doktora Mario Smętek na ul. Ogarnej w 2010 roku. Jego diagnoza się... pacjent najlepszy lekarz jakiego poznałam ! (1) Pani doktor jest genialna, myśli i wypowida się z prędkością światła, widać,... Marysia z Gdyni Agnieszka - opinia (2) Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Fachowa i rzetelna... Agnieszka Polecam:) (1) Pani dr Elżbieta Grubska- Suchanek jest rewelacyjnym specjalistą! Po... Anna Polecam (1) Pani dermatolog jest bardzo miłą osobą, kompetentną i dodającą otuchy. Nie... karolina Z CALEGO SERCA ODRADZAM (4) Prosze Panstwa, odradzam Panstwu z calego serca kierowania Panstwa uwagi w... Sandra POLECAM! (1) Gorąco polecam Panią Doktor. Miła, uśmiechnięta i ma świetne podejście do... Karol