POLECAM (1) Serdecznie polecam dr Magdalenę Dobosz. Pani doktor bardzo indywidualnie... Anna G BARDZO DZIĘKUJE (1) BARDZO DZIĘKUJE PROFESOROWI OLSZAŃSKIEMU ZA FACHOWAĆ I WSPANIŁĄ OPIEKĘ... SYLWIA Usta (3) Polecam Doktora Jacka T.zawsze powiększania sobie usta u doktora, zadowolona... Klientka
polecam (1) W Klinice Profesora Dobosza miałam wykonywany zabieg laserem frakcyjnym , są... zadowolona pacjentka bardzo polecam (1) Korzystałam z usług Pani dr Anety Szczerkowskej - Dobosz wiele lat temu i... aneta Pełen komfort (1) Ostatnio usuwałam kilka znamion w klinice Dobosz Partnerzy. Chciałam... A-Z Bardzo polecam ! (1) Dziękuję lekarzom z Czterech Wież we Wrzeszczu. Zdecydowałem się wreszcie... Adam konsultacja (2) Jeśli jest ktoś hipochondrykiem polecam dr Jacka Toboła. Pan doktor jest... Karol K Wielkie dzięki (1) Dziękuję,dziękuję za leczenie zawsze będę wdzięczna za okazane serce i... Katarzyna dziekuje bardzo (1) dziękuje bardzo za mila opiekę ,na pewno polecam ten gabinet wszystkim pacjenta samir Polecam bardzo (1) Polecam bardzo profesora Olszańskiego. Znakomity fachowiec i przede wszystkim... daria długotrwały problem (1) Wybieram się z pierwszą wizytą do Pana doktora w przyszłym tygodniu i po... gość Oszust i gawędziarz (3) Jak dla mnie ten lekarz to zwykły oszust i naciągacz. Przyszłam do niego z... gość polecam każdemu:) (2) świetny specjalista :) rozmawia z pacjentami jak ze znajomymi co bardzo... Urszula Fachowiec (1) Za kazdym razem kiedy mialam brodawke wystarczyla jedna wizyta u Pani... Anna botoks (2) Dwukrotnie byłam ostrzykiwana botoksem w okolicach oczu i jestem... Beata SUPER ! (1) Polecam Panią Doktor! Miła, sympatyczna, a przede wszystkim bardzo... Magda ZACHWYCONA (1) Byłąm u Pana doktora na powiekszaniu ust kwasem chialuronowym. Pan przemily,... Justyna Polecam Panią Dr E. Jasiel-Walikowska (1) Z problemem ciężkiego trądziku borykałem się od dawna. Byłem już u wcześniej... Marek_W BOTOX ,KWAS (2) Byłam wczoraj.Pierwszy raz korzystałam z usług doktora(botox, kwas).Powiem... K.K