bardzo polecam (1) miałam ostatnio robioną gastroskopię. oczywiście bardzo się bałam, ale... Asia M Dr Omernik deramatolog Gdynia rzetelna porada!!!! (1) Otrzymałam profesjonalną pomoc dermatologiczną dla mojej rocznej córki. Bez... Maja łupież pomogło (1) byłem z łupieżem, kilka prostych rad i pomogło Michał
zdecydowanie polecam (2) Dr Jacek Toboła- świetny diagnosta, pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i... rodzina m. Niezabardzo polecam wiecej tam nie pojde!!!!! (1) Faktycznie na wizyte nie czekałam długo diagnoza była szybka ale nie miałąm... rebe usta usta ! (2) Apeluje do wszystkich pań,które mają ochote zrobić sobie usta a się boją!otoż... anna p. Polecam laseroterapię ! (1) Ja u Pani dr usuwam sobie widoczne, poszerzone naczynka w skórze twarzy, gdyż... Gośka POLECAM (1) Serdecznie polecam dr Magdalenę Dobosz. Pani doktor bardzo indywidualnie... Anna G BARDZO DZIĘKUJE (1) BARDZO DZIĘKUJE PROFESOROWI OLSZAŃSKIEMU ZA FACHOWAĆ I WSPANIŁĄ OPIEKĘ... SYLWIA Usta (3) Polecam Doktora Jacka T.zawsze powiększania sobie usta u doktora, zadowolona... Klientka polecam (1) W Klinice Profesora Dobosza miałam wykonywany zabieg laserem frakcyjnym , są... zadowolona pacjentka bardzo polecam (1) Korzystałam z usług Pani dr Anety Szczerkowskej - Dobosz wiele lat temu i... aneta Pełen komfort (1) Ostatnio usuwałam kilka znamion w klinice Dobosz Partnerzy. Chciałam... A-Z Bardzo polecam ! (1) Dziękuję lekarzom z Czterech Wież we Wrzeszczu. Zdecydowałem się wreszcie... Adam konsultacja (2) Jeśli jest ktoś hipochondrykiem polecam dr Jacka Toboła. Pan doktor jest... Karol K Wielkie dzięki (1) Dziękuję,dziękuję za leczenie zawsze będę wdzięczna za okazane serce i... Katarzyna dziekuje bardzo (1) dziękuje bardzo za mila opiekę ,na pewno polecam ten gabinet wszystkim pacjenta samir Polecam bardzo (1) Polecam bardzo profesora Olszańskiego. Znakomity fachowiec i przede wszystkim... daria długotrwały problem (1) Wybieram się z pierwszą wizytą do Pana doktora w przyszłym tygodniu i po... gość Oszust i gawędziarz (3) Jak dla mnie ten lekarz to zwykły oszust i naciągacz. Przyszłam do niego z... gość