P - opinia (1) Jestem stałą pacjentką Pani Dr Mirosławy Ornowskiej i chciałabym serdecznie... P Joanna - opinia (1) Polecam dr Magdalene Dobosz - czułam sie jak u dobrej znajomej dla której... Joanna Polecam (1) Bardzo długo męczyłam się z uporczywym uczuleniem wokół oczu.. (opuchlizna,... Sara
polecam :) (1) Pani docent Dobosz to świetny specjalista. Leczyłam sie u niej izotretinoiną... Ewa Napisać o dr Michajłowskim: "młody, zdolny" - to NIC nie napisać ... (1) Dr Igor Michajłowski to mądry lekarz-diagnosta, wybitnie utalentowany lekarz... Józef T polecam dr Żelazny (2) Od niecałego roku leczę się u dr Żelazny i nigdy wcześniej, a odwiedziłam ze... Ann Usta i kurze łapki (2) Do Pana dr Jacka Toboły wybrałam się rodzinnie - z córką i mężem. Córka z... M. laserowe zamykanie naczynek (1) Polecam przychodnię Derm-al w Sopocie. Pani dr Grubksa-Suchenek jest świetnym... Ali bardzo dobry lekarz! :) Gorąco polecam! :) (1) Pierwszy lekarz, który diagnozę postawił pewnie i od razu.Od 2 lat zmagałam... IzabelaBolszewo super doktor (1) Pana profesora odwiedzam sporadycznie ale zawsze to miłe wspomnienie. Ma... a. Jan - opinia (1) zabieg wykonany dobrze ,ale można przyjść na umuwioną wizytę i okazuje się że... Jan Zadowolona (1) Wielokrotnie rozwiazywałam swoje problemy dermatologiczne u Pani Doktór jak... 40stka w porzadku (1) A ja jestem zadowolona z wizyt u pani doktor. Nie rozczula się nad pacjentem,... Pacjentka Świetny lekarz (1) U dr Michajłowskiego wykonałam zabieg z użyciem kwasu hialuronowego. Efekty... M. TCA- gorąco polecam ten gabinet (1) Do Pani Dr zapisuję się na peelingi już od dwóch lat. Jest to jeden z moich... Milena odradzam (1) Zero skutecznoci przy dużej pewności siebie pana doktora. Brak szacunku do... Elżbieta Białonoga Profesjonalnie i przesympatycznej atmosferze (1) Od kilku lat miałam zmianę na oku, z uwagi na lokalizację bałam się cokolwiek... Magda Profesjonalnie, rzetelnie, bezpiecznie i w miłej atmosferze (1) U dr Michajłowskiego wykonałam zabieg chirurgiczny obejmujący twarz. Wszystko... Monika Alicja - opinia (1) Całkowicie bezstresowa gastroskopia i konkretna konsultacja. Alicja J.S. - opinia (1) Dr. Ornowska jako jedyna właściwie zdiagnozowała chorobę mojego dziecka.... J.S.