Alicja - opinia (2) Dr Jacek Toboła to profesjonalista, wspaniały człowiek z doskonalym... Alicja Super doktor Kiciński! (1) Robiłem sobie zabieg kryptolizy migdałków. Od dawna miałem problemy z... Alek Jestem wdzięczna i polecam! (1) Wiele lat męczyłam się z trądzikiem, zanim trafiłam do Derm-Alu, wspaniała i... malina
KPINA (2) Byłem 10 min z czego 4 min P.Doktor pisał coś na komputerze w milczeniu -... golden Najlepsi! (1) Zdecydowanie polecam! Korzystałam z zabiegów med. estetycznej i jestem... anna Najlepszy gabinet w Trojmiescie (1) Z usług Pani Anety korzystam od 3 lat :) bardzo indywidualne podejście do... Maggie Moja ulubiona Pani Doktor! (1) Korzystałam z pomocy Pani Ani kilka lat temu, gdy miałam problem z... Natalia Z Call me Nowobilski (1) Pierwszy gastrolog, który mnie badał, wydał nie dość dokładną diagnozę po... bot Polecam. (1) Robie usta u P.Magdy Dobosz.Sa sliczne.Pelen profesjonalizm. Aga.K Pani recepcjonistka (1) Bardzo niemila i niechetna do wspolpracy recepcjonistka,robiaca wielkie... beata Dziwna sytuacjia (1) Odbyłam kilka wizyt w tej klinice, za każdym razem lekarze wykazywali się... Stała klientka Polecam dr Wiesława Nowobilskiego jak i Klinikę (1) W Klinice robiłam gastrologię. Pomimo tego, że zabieg nie należy do... Magda Jak najbardziej polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Prodermu. Polecam wszystkim szukającym... abc Agnieszka Podjacka - opinia (1) Polecam Panią A. Omernik, przylatuje aż z Włoch aby oddać sie w ręce Pani Dr.... Agnieszka Podjacka usta (1) To byla moja pierwsza wizyta. Zdecydowalam sie na lekkie powiekszenie ust.... Beata piękne usta od doktora (3) obsługa- zacznę od Pani recepcjonistki, wysoka kultura osobista, służąca... Aneta Najlepszy z dotychczas poznanych dermatologów! (1) Poznałam Pana Michajłowskiego w przychodni na Jeleniogórskiej, gdzie pomógł... asia Zabiegi na twarz i szyję (1) Od wielu lat wykonuję u Pani dr Iwony Bonisławskiej zabiegi mezoterapii... Iwona korekta uszu (2) Robiona u Pani Elżbiety Miron-Klein. Szybko, fachowo, miło i niedrogo. Dobra... kasia przebarwienia (2) Po pozytywnych opiniach na forum postanowiłam skorzystać z usługi laserowej... IB