kasia - opinia (2) Trafiłam do pani doktór dzięki pozytywnym opiniom i trochę się zawiodłam.... kasia POWIEKSZANIE UST (1) Pierwszym razem trafilam do P. Anety i bylam bardzo zadowolona, piekne usta,... Magda Magda - opinia (2) Jestem zachwycona dwa tygodnie temu miałam brzeżną resekcję płytki paznokcia.... Magda
Polecam (1) Wiele lat zmagałam się z silnym trądzikiem stosując drogeryjne wynalazki i... M. Gastroskopia (2) Po doświadczeniu tortur gastroskopii w innej znanej gdańskiej placówce mogę... P. Nie polecam (2) Pan Profesor Szarmach, leczył u mnie "trądzik gruczołowaty" oczywiście bez... Oleksy Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty u dr Kicińskiego. Do lekarza dostałem się w... Michał Pani Aneta Szczerkowska-Dobosz (1) Leczyłam sie u P.Anety przez ponad pół roku z uporczywego trądziku i... Ania Bardzo pozytywnie (1) Polecam dr Sarankiewicz- Konopkę. Bardzo dobry specjalista, w końcu wiem co... Pacjentka Jeśli lekarz - to tylko dr Szlązak (1) Wypróbowałem wielu lekarzy, ale jedynie dr Szlązak potrafił zastosować w moim... Radek Alicja - opinia (2) Dr Jacek Toboła to profesjonalista, wspaniały człowiek z doskonalym... Alicja Super doktor Kiciński! (1) Robiłem sobie zabieg kryptolizy migdałków. Od dawna miałem problemy z... Alek Jestem wdzięczna i polecam! (1) Wiele lat męczyłam się z trądzikiem, zanim trafiłam do Derm-Alu, wspaniała i... malina KPINA (2) Byłem 10 min z czego 4 min P.Doktor pisał coś na komputerze w milczeniu -... golden Najlepsi! (1) Zdecydowanie polecam! Korzystałam z zabiegów med. estetycznej i jestem... anna Najlepszy gabinet w Trojmiescie (1) Z usług Pani Anety korzystam od 3 lat :) bardzo indywidualne podejście do... Maggie Moja ulubiona Pani Doktor! (1) Korzystałam z pomocy Pani Ani kilka lat temu, gdy miałam problem z... Natalia Z Call me Nowobilski (1) Pierwszy gastrolog, który mnie badał, wydał nie dość dokładną diagnozę po... bot Polecam. (1) Robie usta u P.Magdy Dobosz.Sa sliczne.Pelen profesjonalizm. Aga.K Pani recepcjonistka (1) Bardzo niemila i niechetna do wspolpracy recepcjonistka,robiaca wielkie... beata