usta, botoks, laser, blizny .....etc. (2) Jestem pacjentką Pani Anety od ok 10 lat, od jakiegos czasu również Pani... Joanna niestety,ale przestrzegam (1) Nie lubię wystawiać komentarzy , szczególnie nieprzychylnych, jednak uznałam,... Była Klientka Daleko od Europy (1) Konsultacja u prof Dobosza , ogromny stres z powodu ciężkiej choroby... Janusz
smutek (1) Dzisiaj dowiedziałam się o śmierci Pana Doktora. Jest mi bardzo przykro,to... Pacjentka dr Jacek Toboła blizny na policzkach (2) Naprawdę pan dr. Jacek Toboła wspaniały lekarz właśnie leczę blizny na... alex alex g Nie polecam (1) Bardzo miła Pani, niestety profesjonalizm nie idzie w parze z sympatią. NIE... jarogd dr Jacek Toboła (2) Byłam u dr trzykrotnie. Wszystkie wizyty charakteryzowały się... Magda dr Jacek Toboła (2) Byłam u dr trzykrotnie. Wszystkie wizyty charakteryzowały się... Magda omijajcie z daleka (3) 13 lat temu dr obiecal, ze bede chodzila w mini. pare wizyt - kasa... noga... zawiedziona POLECAM (1) Dermatolog z ogromną wiedzą, na pewno już nie zmienię na innego. pacjent opinia (2) Wizyta miła , gabinet czysty i elegancki jednak ceny mogłyby być ciut niższe,... klient Polecam (1) Bardzo polecam tą przychodnie. Lekarze bardzo mili,uprzejmi zawsze z... Natalia polecam (2) Zdecydowanie polecam jestem zadowolona z efektów kobieta Ocena ogólna (1) Serdecznie polecam Panią Anetę, byłam u niej na zabiegu laserowym, ma świetne... klientka Gastrologia (1) Doktor Nowobilski oraz Pani Pielęgniarka, która asystowała przy badaniu są... Milena Polecam, ale.... (2) Korzystałam z usług Pani doktor Magdaleny, jestem bardzo zadowolona i co do... Boniek Kompetentna, rzeczowa i sympatyczna (1) Szczerze polecam wizytę u Pani dr Wilkowskiej. Szybko i bez zbędnych... Ewelina Dr.Leszek Roter (3) Swietny fachowiec ,rzeczowy,bardzo uprzejmy .Wszystko na najwyzszym... Malgorzata Gocalinska Doktor nie żyje (3) Pan doktor Leszek Roter zmarł podczas pracy w gabinecie 23 października 2014 r. kris Przypadek (2) Trafiłam przypadkowo lecz się nie rozczarowałam. Pan doktor rzeczowy, widać... :)