Polecam (1) Bardzo polecam tą przychodnie. Lekarze bardzo mili,uprzejmi zawsze z... Natalia polecam (2) Zdecydowanie polecam jestem zadowolona z efektów kobieta Ocena ogólna (1) Serdecznie polecam Panią Anetę, byłam u niej na zabiegu laserowym, ma świetne... klientka
Gastrologia (1) Doktor Nowobilski oraz Pani Pielęgniarka, która asystowała przy badaniu są... Milena Polecam, ale.... (2) Korzystałam z usług Pani doktor Magdaleny, jestem bardzo zadowolona i co do... Boniek Kompetentna, rzeczowa i sympatyczna (1) Szczerze polecam wizytę u Pani dr Wilkowskiej. Szybko i bez zbędnych... Ewelina Dr.Leszek Roter (3) Swietny fachowiec ,rzeczowy,bardzo uprzejmy .Wszystko na najwyzszym... Malgorzata Gocalinska Doktor nie żyje (3) Pan doktor Leszek Roter zmarł podczas pracy w gabinecie 23 października 2014 r. kris Przypadek (2) Trafiłam przypadkowo lecz się nie rozczarowałam. Pan doktor rzeczowy, widać... :) Jestem zadowolona (1) Polecam dr Sobjanek. Byłam 3 tygodnie temu usunąć włókniaka na stopie. Bardzo... Agnieszka Pełne zaufanie i profesjonalizm (1) Bardzo polecam, zarówno do problemów dermatologicznych jak i upiększania... Kleo Płać i płacz (2) Poszłam do pana "doktora" z polecenia. Mam od kilku lat problem z... Zniesmaczona POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam! Pan doktor jest jedynym z lekarzy (a odwiedziłam ich... ja Bardzo polecam dr Jasiel-Walikowską (4) Wspaniała Pani doktor, bardzo miła, świetne podejście do pacjenta. A... Sopocianka polecam ;) (2) Byłam u doktora Jacka Toboła dwukrotnie-pierwszy raz z trądzikiem, drugi raz... ania Derm-Al - stanowczo odradzam (3) Z usług Derm-Al skorzystałam kilkukrotnie. Dopóki "przechodziło" to przez... Viki Podarował mojej mamie drugie życie (1) Polecam z całego serca Pana Profesora Dobosza. Moja mama zachorowała ciężko... Monika Mikielewicz ocena dla profesora Szarmach (2) Witam, ostatnio miałam ,,przyjemność" skorzystania z usług tego Pana, które z... pacjentka jak najbardziej polecam (2) miałam poważny problem z cerą na twarzy,a że nie mieszkam teraz w Polsce... małgoś Polecam (1) Medycyna estetyczna na najwyższym poziomie wszystkim niezdecydowanym polecam... Aniela