Gorąco polecam zabiegi medycyny estetycznej (1) Gorąco polecam Panią Doktor u której poddałam się zabiegowi powiększania ust... Kamila Po prostu dziękuję (2) Pani Doroto - po prostu dziękuję. A każdemu kto poszukuje dobrego... Dagmara Lekarz z wiedzą i doświadczeniem (2) Profesjonalna opieka nad pacjentem od samej rejestracji. Pani Doktor miła,... Magda
Miła i konkretna (2) Pani dr Dorota to kompetentny lekarz, miła i konkretna. Zabieg 5 minut i... Henia Polecam każdemu (2) U tej Pani doktor byłem skierowany od dr Michajłowskiego. Mimo początkowego... Pacjent Nie mam do czego się przyczepić (2) Pani Monika to uśmiechnięty człowiek - sympatyczna, normalna - nie lekarska,... Gosia Nie polecam (1) Szczerze, odradzam wizyty u tej Pani doktor. Strasznie nie sympatyczna.... Pacjentka Nie polecam a wrecz zdecydowanie odradzam (2) Pani Doktor bardzo niemila , spoznila sie pol godziny bylam pierwsza osoba z... M Blizny po zamykaniu naczynek (1) Zgadzam się z opiniami, że doktor Roter był świetnym specjalistą, a przede... evelka05 otoplastyka odstajacych uszu (3) Niestety...po roku czasu od zabiegu zdecydowałam się wyrazić swoją opinię co... Magda Depilacja Laserowa Epi Centrum (1) Polecam pania Patrycje!!! Profesjonalistka w 100%!!! Miła, sympatyczna i... Karolina Jestem bardzo zadowolona! (1) Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z obsługi i zabiegów z których... Agnieszka Profesjonalna i godna polecenia obsługa najwyższej jakości !!! (1) W tym roku skorzystałam z usług kliniki i mogę polecić najwyższą jakość i... Ania Depilacja (1) Pani Patrycjo bardzo dziekuję! Skorzystałam z depilacji bikini jestem... justyna PEELING WĘGLOWY (1) Wcześniej korzystałam w innych salonach z mikrodermabrazji diamentowej, ale... Renata Polecam! (2) Profesjonalizm Dr J.Toboly w kazdym calu!a do tego milo i sympatycznie.... Dorota Bardzo konkretna (1) Bardzo konkretna, a przy tym miła lekarka, do której na pewno się udam, jeśli... Edyta Super fachowiec (2) U pana doktora Jacka Toboly wykonywalem kilka zabiegow(chirurgicznych jak i... Tomasz Kowalski Profesor Dobosz (1) Dziękuje Profesorowi za zoperowanie dużej przepukliny brzusznej Taty żaden... Hania Depilacja laserowa w Epi Centrum (1) Polecam zabiegi depilacji laserowej szczególnie w wykonaniu pani Justyny.... Anna