polecam! (2) Fachowiec, solidny, pomocny, bez naciągania. Korzystam z pomocy doktora od... MMM zabiegi estetyczne (2) Od kilku lat korzystam z różnych zabiegów dermatologii estetycznej u dr... Katarzyna Elektrokoagulacja znamion w klinice Dobosz i Partnerzy (1) Około 1,5 miesiąca temu poddałam się zabiegowi usunięcia trzech pieprzyków... Ada Serwecińska
zadowolona (1) Bylam juz u kilku dermatologow z moim problemem i dopiero Pani Dr zbadala... Hanna Cudowne miejsce !!! (1) Korzystałam pierwszy raz z usług tej kliniki. Jestem bardzo zadowolona!... Aldona Problem pocenia. (2) Jestem 4 dzien po zabiegu wstrzykniecia botoxu pod pachy. Pocenie sie bylo... Malgorzata Drawc Prawdziwy lekarz. (1) Korzystam z pomocy Pani dr Anny Omernik od kilku lat. Nigdy się nie... Hanna W. NIE POLECAM TEGO DERMATOLOGA (1) Zła diagnoza, nie odpowiedni dobór leków...JEDNYM SŁOWEM pieniadze wyrzucone... rozczarowany Doktor Nowobilski- chyba mogę polecić (2) Witam Wizyt u Pana doktora miałam łącznie 4, w tym jedna to kolonoskopia.... Eschi Pani z rerestracji (1) Pani, która pracuje na recepcji i zajmuje się umawianiem wizyt jest bardzo... Tyna depilacja laserowa (1) Polecam depilację laserową wykonywaną przez Panią Justynę, świetne podejście... Marzena Polecam (1) P.Patrycja świetny fachowiec, depilacja idealnie wykonana i w końcu brak... Joanna Gorąco polecam zabiegi medycyny estetycznej (1) Gorąco polecam Panią Doktor u której poddałam się zabiegowi powiększania ust... Kamila Po prostu dziękuję (2) Pani Doroto - po prostu dziękuję. A każdemu kto poszukuje dobrego... Dagmara Lekarz z wiedzą i doświadczeniem (2) Profesjonalna opieka nad pacjentem od samej rejestracji. Pani Doktor miła,... Magda Miła i konkretna (2) Pani dr Dorota to kompetentny lekarz, miła i konkretna. Zabieg 5 minut i... Henia Polecam każdemu (2) U tej Pani doktor byłem skierowany od dr Michajłowskiego. Mimo początkowego... Pacjent Nie mam do czego się przyczepić (2) Pani Monika to uśmiechnięty człowiek - sympatyczna, normalna - nie lekarska,... Gosia Nie polecam (1) Szczerze, odradzam wizyty u tej Pani doktor. Strasznie nie sympatyczna.... Pacjentka Nie polecam a wrecz zdecydowanie odradzam (2) Pani Doktor bardzo niemila , spoznila sie pol godziny bylam pierwsza osoba z... M