Petit Lady (2) Polecam Wszystkim Paniom!!! Warto skorzystać i mieć komfort życia zaraz po... Agnieszka Lipoliza - aqualyx (2) Trafiłem do Pani Doktor walcząc z brzuszkiem ;) jako że diety-cud nie bardzo... Dyzio dr Magdalena (1) Bardzo miła i kompetentna lekarka. Zabiegi wykonuje bardzo profesjonalnie, z... w.mysz
Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie!!! (1) Już któryś raz korzystam z usług tej Kliniki i jestem bardzo zadowolona!... Katarzyna Polecam Derm-Al Centrum dermatologiczno-alergologiczne (1) Witam. Chciałabym szczerze polecić Derm-Al.Jestem bardzo zadowoloną klientką,... Anna Głębocka Dobrze tu leczą (1) Od lat borykam się z problemami skórnymi. Wszędzie jeżdziłam, brałam wszystko... Bella świetny lekarz (1) Szczerze polecam, widać, że to bardzo dobrzy fachowcy w swojej dziedzinie.... Tomasz N Super (2) Bardzo dobrzy specjaliści, przystępne terminy. Atmosfera jest tutaj bardzo... Anna Kozińska polecam (1) polecam świetne podejście do pacjentów, jestem na prawdę zachwycona ;)miły... justyna Dr Miron Klein ...Wspanialy fachowiec polecam!!!!! (2) Podjelam sie u Pani doktor zabiegu usuniecia w okolicach oka zmiany... Hanna Majkowska Świetny specjalista, serdecznie polecam! (1) Pan Dr Olszański jako jedyny dermatolog do którego chodziłam poradził sobie z... Anna P. a ja polecam Panią doktor - jest dobra i stawia trafne diagnozy (1) jestem zadowolona z usług Pani doktor, może faktycznie przy pierwszym... Kama W. REWELACJA!! (1) Poddałam się zabiegowi ostrzykania botuliną w celu redukcji nadpotliwości... Hanna Laserowe usuwanie owlosienia (1) Zdecydowanie nie polecam. Zostalam poparzona laserem,po czym usłyszałam,ze... Klientka Trądzik (2) Dr Jacek Toboła to pierwszy dermatolog, który faktycznie pomógł mi w walce z... Katarzyna Świetny specjalista! Serdecznie polecam! (1) Dr Rudnik jest bardzo sympatyczną osobą i świetnym specjalistą w swojej... Anna P. Nie. (1) Nie dyskutuję z wiedzą czy sympatią pani doktor. Mam natomiast problem z tym,... Niezadowolona Bardzo przyjemna obsługa i jakość zabiegu (1) Tydzień temu miałam pierwszy raz w życiu powiększane usta. Bardzo sympatyczne... Anna powiększanie ust (1) Byłam na powiększaniu ust i jestem bardzo zadowolona. Usta mają ładny,... pacjentka Cudowny Lekarz Pani Doktor D. KOZICKA (1) Pani Doktor pomogła mi wyleczyć trądzik z którym się zmagałam 10 Lat teraz... Monika J. GDAŃSK