Znamiona skórne ( brodawki) (2) Po kolejnych wakacjach chciałam ocenić stan moich znamion na skórze. Opinie... Dorota P Wdzięczna pacjentka (1) Jedynym słowem to były cudowne ręce.Osiem miesięcy leczyli mi otwartego... Zdzisława Bardzo nieuprzejma rejestratorka – zniechęca do korzystania z usług kliniki (2) Niegrzeczne potraktowanie mnie przez panią z recepcji skutecznie mnie do... Anna
nie mam zastrzeżeń (1) Konkretna, ale uprzejma, pomocna i dociekliwa Ania Stefan (1) Kryptoliza migdałków u dr Kicinskiego -pełen profesjonalizm! Stefan Wrastający paznokieć (2) Ponad rok męczyłem się z problemem wrastającego paznokcia. Byłem po 2... Mateusz dermatolog (1) Wspaniały lekarz, dla którego liczy się pacjent. W życiu spotkałam na... Aleksandrowicz Polecam (1) Dbają o zdrowie klienta a nie o kase.. Dobra porada, dobrze wykonane zabiegi,... Aaaa Usuwanie naczynek laserem Cutera (1) Po 4 zabiegam znacząca poprawa. Bardzo miła atmosfera i profesjonalnie... Magdalena Neuman-Łaniec powiększanie ust ,dolina łez (1) Polecamy wraz z siostrą po raz kolejny Panią dr.Anetkę u której robiłyśmy... Agata B. Petit Lady (2) Polecam Wszystkim Paniom!!! Warto skorzystać i mieć komfort życia zaraz po... Agnieszka Lipoliza - aqualyx (2) Trafiłem do Pani Doktor walcząc z brzuszkiem ;) jako że diety-cud nie bardzo... Dyzio dr Magdalena (1) Bardzo miła i kompetentna lekarka. Zabiegi wykonuje bardzo profesjonalnie, z... w.mysz Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie!!! (1) Już któryś raz korzystam z usług tej Kliniki i jestem bardzo zadowolona!... Katarzyna Polecam Derm-Al Centrum dermatologiczno-alergologiczne (1) Witam. Chciałabym szczerze polecić Derm-Al.Jestem bardzo zadowoloną klientką,... Anna Głębocka Dobrze tu leczą (1) Od lat borykam się z problemami skórnymi. Wszędzie jeżdziłam, brałam wszystko... Bella świetny lekarz (1) Szczerze polecam, widać, że to bardzo dobrzy fachowcy w swojej dziedzinie.... Tomasz N Super (2) Bardzo dobrzy specjaliści, przystępne terminy. Atmosfera jest tutaj bardzo... Anna Kozińska polecam (1) polecam świetne podejście do pacjentów, jestem na prawdę zachwycona ;)miły... justyna Dr Miron Klein ...Wspanialy fachowiec polecam!!!!! (2) Podjelam sie u Pani doktor zabiegu usuniecia w okolicach oka zmiany... Hanna Majkowska