Zadowolona pacjentka (1) Jestem pacjentką Pani doktor od dłuższego czasu. Mogę śmiało polecić Panią... Magda lek. med. Monika Konczalska (1) Chciałam zwrócić uwagę na niespotykane podejście do pacjenta. Dr Konczalska z... Anna Polecam! (1) Serdecznie polecam dr Błażewicz. Jest niesamowicie miła, tworzy miłą... Maria
Nie polecam (1) Przemadrzala dermatolog Jarek PRZESYMPATYCZNA I KOMPETENTNA (1) Przesympatyczna, kompetentna, pracowita. Zajmuje się z troską i oddaniem.... Daria Konsultacje dermatologiczne (1) Do Pani Doktor Omernik umówiłem się z w związku z moimi chronicznymi... Jeremi Polecam serdecznie! (1) Przed ślubem skorzystałam z kilku zabiegów w Epi Centrum i zarówno na twarzy... Gosia Nigdy więcej - Kriolipoliza efekty uboczne trwałe uszkodzenie (2) Pani zabieg wykonała w miejscu w którym nie prosiłam, tłumacząc , ze tkanka... Angelika Znamiona skórne ( brodawki) (2) Po kolejnych wakacjach chciałam ocenić stan moich znamion na skórze. Opinie... Dorota P Wdzięczna pacjentka (1) Jedynym słowem to były cudowne ręce.Osiem miesięcy leczyli mi otwartego... Zdzisława Bardzo nieuprzejma rejestratorka – zniechęca do korzystania z usług kliniki (2) Niegrzeczne potraktowanie mnie przez panią z recepcji skutecznie mnie do... Anna nie mam zastrzeżeń (1) Konkretna, ale uprzejma, pomocna i dociekliwa Ania Stefan (1) Kryptoliza migdałków u dr Kicinskiego -pełen profesjonalizm! Stefan Wrastający paznokieć (2) Ponad rok męczyłem się z problemem wrastającego paznokcia. Byłem po 2... Mateusz dermatolog (1) Wspaniały lekarz, dla którego liczy się pacjent. W życiu spotkałam na... Aleksandrowicz Polecam (1) Dbają o zdrowie klienta a nie o kase.. Dobra porada, dobrze wykonane zabiegi,... Aaaa Usuwanie naczynek laserem Cutera (1) Po 4 zabiegam znacząca poprawa. Bardzo miła atmosfera i profesjonalnie... Magdalena Neuman-Łaniec powiększanie ust ,dolina łez (1) Polecamy wraz z siostrą po raz kolejny Panią dr.Anetkę u której robiłyśmy... Agata B. Petit Lady (2) Polecam Wszystkim Paniom!!! Warto skorzystać i mieć komfort życia zaraz po... Agnieszka Lipoliza - aqualyx (2) Trafiłem do Pani Doktor walcząc z brzuszkiem ;) jako że diety-cud nie bardzo... Dyzio