Agnes - opinia (2) Polecam 100%profesjonalna obsługa Agnes a - opinia (1) Bardzo profesjonalne miejsce, obsługa pomocna i miła - chętnie udzieli... a Marzena - opinia (1) Pani dr Toboła- bardzo profesjonalna lekarka, ze swietnym podejsciem do... Marzena
E.K. - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Panie bardzo dokładnie odpowiadają na pytania co do... E.K. Ola - opinia (1) Byłam u Pani doktor 3ci raz i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mam... Ola Martyna - opinia (1) Nie polecam wizyt u ginekologa w tym miejscu.Pani doktor bardzo... Martyna wdzięczny pacjent - opinia (1) Na początku marca miałem zrobione badanie Holter EKG. Wynik nie był... wdzięczny pacjent przyszła mama :) - opinia (1) Super pani doktor - byłam w zeszłym tygodniu na konsultacji z USG... przyszła mama :) Nie polecam (1) Pani doktor nie miła, zwraca się na "Ty" do pacjenta. Wizyta trwała Max.... Kasia Nie polecam! (2) Zero fachowości, więcej tam nie pójdę. Słyszałam dużo negatywów i okazało się... Ewka Stanisław - opinia (1) B. skuteczne leczenie. Sympatyczna obsługa Stanisław Odradzam! (1) Przepisane przez lekarkę leki i kosmetyki nie przyniosły rezultatu. Jednak to... Lidia Powiększanie ust (1) Po raz kolejny usta wymodelowane u Pani dr.Anetki są poprostu... Agata B. Szkoła Rodzenia (1) Bardzo polecam uczestnictwo w zajęciach szkoły rodzenia w Medicorum. Pani... Hania super pediatra (1) Wizyta u pediatry była wyjątkowo przyjemna. Pani doktor wszystko dokładnie... Mama Powiększanie ust (1) Polecam zdecydowanie. Zabieg wykonany doskonale. Lekarz doradził mi i miał... Dorota polecam (1) KTG nie tylko wykonane, ale omówione. Żałuję, że nie wiedziałam o Medicorum... Anita Już na Smoluchowskiego (1) Nie wiem czy to tylko moje odczucia. Wizyta umówiona w lipcu 2018 termin... Ja Ciąża w Medicorum (1) Byłam w Medicorum potwierdzić ciążę i bardzo miło się zaskoczyłam. Trafiłam... Ola ola mały Bóg (1) Do dermatolog zgłosiłam się z podejrzeniem grzybicy paznokcia dużego palucha,... Andżelika