Odradzam! (1) Przepisane przez lekarkę leki i kosmetyki nie przyniosły rezultatu. Jednak to... Lidia Powiększanie ust (1) Po raz kolejny usta wymodelowane u Pani dr.Anetki są poprostu... Agata B. Szkoła Rodzenia (1) Bardzo polecam uczestnictwo w zajęciach szkoły rodzenia w Medicorum. Pani... Hania
super pediatra (1) Wizyta u pediatry była wyjątkowo przyjemna. Pani doktor wszystko dokładnie... Mama Powiększanie ust (1) Polecam zdecydowanie. Zabieg wykonany doskonale. Lekarz doradził mi i miał... Dorota polecam (1) KTG nie tylko wykonane, ale omówione. Żałuję, że nie wiedziałam o Medicorum... Anita Już na Smoluchowskiego (1) Nie wiem czy to tylko moje odczucia. Wizyta umówiona w lipcu 2018 termin... Ja Ciąża w Medicorum (1) Byłam w Medicorum potwierdzić ciążę i bardzo miło się zaskoczyłam. Trafiłam... Ola ola mały Bóg (1) Do dermatolog zgłosiłam się z podejrzeniem grzybicy paznokcia dużego palucha,... Andżelika prowadzenie ciąży (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej Pani ginekolog w Medicorum, która prowadzi... Ada Dermatolog (1) Najlepsza Pani Dermatolog. 7 lat męczyłam się z chorobą skóry, żaden lekarz... Mariola Polecam (1) W końcu centrum medyczne z prawdziwego zdarzenia w tej części miasta. Już nie... Maciek Wizyta w Medicorum (1) Dwa tygodnie temu byłam w Medicorum na wizycie ginekologicznej. Lekarz w... Alicja Szeroka oferta (1) Miałam ostatnio okazję skorzystać z usług Medicorum i bardzo polecam tę... Alicja wizyta dermatologiczna (1) Przemiła pani Doktor.Byłem koszmarnie zestresowany ale pani Doktor swoim... wojciech ellwart Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam Panią Dr Magdalenę Trzeciak. Pani Dr to niezwykle kompetentna... Kuba Alergolog (1) Leczę w Derm-Alu u pediatry alergologa moją córkę od lat i mam pełne... jacek Dermatolog (1) Pani doktor Jasiel jest świetnym lekarzem, wyleczyła mi trądzik, z którym... Wdzięczna pacjentka Profesjonalizm, zainteresowanie pacjetem, wysoka kultura osobista, ładny i schludny gabinet (1) Pani Anna to lekarz o dużej wiedzy i doświadczeniu. Szybko zdjagnozowała co... Katarzyna Rosińska profesjonalnie i szybko (1) Bardzo miła i przy tym kompetentna Pani Doktor. Wizyta umówiona z dnia na... Artur Łukaszewicz