MUAY THAI 3city

Witam.
Wie ktoś może gdzie jest/są sekcja muay thai w 3city (ale najlepiej w gdańsku) ? poza atw...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MUAY THAI 3city

kiedys byla na spojni i lechii ale teraz chyba sa tam remonty czy cos w tym stylu..
ale utworzone zostaly treningi w nowym porcie w dawnym domie kultury

ehh a znasz może namiary na ten mt w nowym porcie ? bo na spójni nie ma bo cena sali podrożała o 100% więc.. ;/ mam nadzieje, że jednak jakiś klub się znajdzie ;/ oby

nie mam niestety namiarow w formie telefonu ... ale moge ci wytlumaczyc gdzie to dokladnie jest;] i poprostu podjeziesz ktoregos dnia kolo 18 to napewno tam ktos bedzie;] ja tam bylam kiedys na treningu kicka i szczerze mowiac bylo fajnie;]ale wrocilam na stoczie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak tam dojechać ;] ? a na stoczni co trenujesz jeżeli można spytać ?

a wiecie może cos o klubie champion?

No właśnie nic może ktoś jednak orientuje się ? bo na zawodach w MT jak jest ktoś z gdańska to z tego klubu chiba

ja teraz juz nie trenuje nic ze wzgeldu na brak czasu
dojechac do nowego portu na mt mozesz tramwajem 15 chyba i czyms tam jeszcze ale nie wiem dokladnie bo sa teraz te remonty
najwygodniej bedzie ci autobusem 148 w strone nowego portu w nowym porcie wysiadasz na przystanku tak jakbys wysiadal na cmentarz w np...
jadac juz autobusem zobaczysz na rogu budynek z duzymi schodami to jest bank ! a na dole jest wlasnie mt ;]

Gdański KS Champion
kierownik:Bogdan Bliźniak
adres:Stefana Batorego 37d\42 80-251 Gdańsk
nr tel :501 731 380
niestety nie wiem nic na temat tego klubu z ciekawosci znalazlam jego adres itd w internecie na stronie PZKB

Wielkie dzięki za namiary na Championa.
Pozdrawiam.

Ja już chodze do championa od pewnego czasu, jak macie ochote sie zapisać to piszcie na maila

Inne tematy z forum

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Cbd i trening siłowy (45 odpowiedzi)

Czytając artykuły w internecie natrafiłam na temat cbd. Podobno znajdują zastosowanie w treningu....

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...